forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Pleja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 29/06/2009 : 22:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message
covek bidovao strip pre mesec dana
Od tad poslao par mail-ova da ne želi slati novac u koverti
lepo sam mu objasnio da i ja najviše volim da mi uplati novce western unionom ili na racun - E bankarstvom
ako ga neko zna nek mu skrene pažnju ili mu objasni kako se to radi.
ceka ga negativni

molim skribomane koji nemaju veze s ovim da se ne kace na topik

što nema u izlog ima u radnju

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/06/2009 : 00:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Znan ga ja. Pa šljaka li kod vas WU???

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 30/06/2009 : 01:50:45  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Renky

Mi mozemo da primamo uplate ali ne mozemo da uplacujemo.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/06/2009 : 01:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by Renky

Mi mozemo da primamo uplate ali ne mozemo da uplacujemo.

U ovom slucaju sasvim dovoljno. Javim mu...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Pleja
Starting Member

Croatia
1 Posts

Member since 31/10/2006

Posted - 01/07/2009 : 22:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Pleja a Private Message
Buduci se radi o meni red je i da se ja javim.
Radi se o aukciji od 90 kn(12,5 €) koja je zbog nacina placanja (WU) i ptt troškova iz druge zemlje došla na iznos 26 €, što je više nego duplo od aukcije. U mailu sam tražio kako slijedi :

""""Poštovani,
Imam neka pravila koja ne kršim u aukcijama, a to je da ne šalje novac u kuvertama nego placam na racun.
Ako postoji mogucnost preko Hrvatske I na gornji nacin izvršiti placanje, onda ok.
Ako nemate te mogucnosti bit ce mi žao što cu odustati od kupnje.
S poštovanjem!""""

Mislim da je od mene to korektno (jer sam do sada sve aukcije odradio korektno) ili da obrnemo slucaj : Pošaljite mi stripove, pa kad ih dobijem šaljem cijenu uvecanu za ptt u kuverti.

Renky , hvala na zastupanju, ali ne treba mi urgencija. Ovo nije problem u realizaciji nego u komunikaciji.

Završavam polemiku jer je ova stranica nije dostojna.

Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 03/07/2009 : 14:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message
u opisu aukcije piše da je lokacija prodavanog predmeta
zemun, srbija i da troškove poštarine snosi kupac
to si morao videti
neceš da platiš e- bankarstvom ni western unionom, to ti je skupo a uz to si "poseban" pa neceš da pošalješ novac skriven u preporucenom pismu ili preporucenoj tiskovini - za razliku od 1000 ljudi sa sajta koji tako rade. Sad su svi ti ljudi koji godinama saraduju, budale, a samo si ti pametan... A s druge strane prihvataš da je cena slanja novca u koverti nešto što bi ti platio?!!! I da ti ja platim troškove slanja Western U. I još prvo da ti pošaljem strip

pitam ostale forumaše može li to tako??????????????????

Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 03/07/2009 : 18:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Ne razumem zasto ne posaljes novac u tiskovini.Uzmi neki nekompletan strip koji ti nista ne znaci,novcanicu stavi izmedju 2 stranice i zalepi ivice lepilom kako novcanice ne bi ispale.Nakon toga zapakuj strip i posalji kao preporucenu tiskovinu.Dobices dokaz da je poslato i mozes pratiti posiljku ako si skeptican.Inace ako ti se izgubi preporucena posiljka imas pravo na nadoknadu.A verovatnoca za tako nesto je izuzetno mala.Uopste nije skupo i moja preporuka ti je da posaljes tako.

Go to Top of Page

meto
Starting Member

63 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/07/2009 : 19:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send meto a Private Message
Mozes platiti medjunarodnom postanskom uputnicom - tako sam i ja par puta i cijena usluge je 30 kn -
to ti je puno jeftinije nego Western Union i sto posto sigurno - jer lova dolazi na ruke prodavaca.

kugo i kolero
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/07/2009 : 23:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mala prodavnica retkosti

u opisu aukcije piše da je lokacija prodavanog predmeta
zemun, srbija i da troškove poštarine snosi kupac
to si morao videti
neceš da platiš e- bankarstvom ni western unionom, to ti je skupo a uz to si "poseban" pa neceš da pošalješ novac skriven u preporucenom pismu ili preporucenoj tiskovini - za razliku od 1000 ljudi sa sajta koji tako rade. Sad su svi ti ljudi koji godinama saraduju, budale, a samo si ti pametan... A s druge strane prihvataš da je cena slanja novca u koverti nešto što bi ti platio?!!! I da ti ja platim troškove slanja Western U. I još prvo da ti pošaljem strip

pitam ostale forumaše može li to tako??????????????????

jasno kao dan...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 09/07/2009 : 23:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message
dati negativni ili svako malo na forumu reci
SRAM TE BILO

šta uraditi???

dati negativni???

SRAM TE BILO !!!

SRAM TE BILO !!!

Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 10/07/2009 : 13:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
quote:
dati negativni ili svako malo na forumu reci
SRAM TE BILO

šta uraditi???

dati negativni???

SRAM TE BILO !!!

SRAM TE BILO !!!

Cekaj,jel on tebi dao negativni? Ne vidim da ga imas?
Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 15/07/2009 : 21:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message
nije
sad je postavio neke svoje aukcije
pitam se šta ce reci ako njemu izbidaju stripove kupci sa nekim svojim pravilima, recimo, sve im odovara ali pristaju platiti samo u trecoj deceniji stoleca
ili još bolje zahtevaju primopredaju na kajmanskim ostrvima
ili možda....
ma sram ga bilo

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000