forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 dveribad aukcije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 07/07/2009 : 09:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Gdje su nestale sve one silne dveribadove aukcije? Bidao sam i sam na Ken Parkere, a sad ih nema nigdje. Jesam lud ili što?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/07/2009 : 09:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Vjerovatno je to povezano sa ovom temom a sa kojom mozda jedino ti nisi upoznat

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34648&whichpage=1

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2009 : 09:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ratko je trazio da mu izbrisem aukcije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 07/07/2009 : 09:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Cudno...
Dveribadov account je zakljucan i on nije mogao izbrisat aukcije. A i da je nekim slucajem brisao prije nego je banan nije mogao izbrisat aukcije starije od jednog dana (tako funkcionira, zar ne?). Dosad nisam cuo da je Markos petljao po tudim aukcijama, bilo onima koji su izbaceni trajno ili privremeno. Vjerojatno je pao neki dogovor izmedu njih dvoje, ali i to me cudi jer sam po Markosovim komentarima stekao dojam da ce se prema ovom slucaju odnosi prema kao svakom drugom: ban pa se ti vrati ako želiš, ako ne želiš nemoj.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 07/07/2009 : 09:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

A OK. Nikako nisam mogao nac tu aukciju pa sam se zabrinuo
Trebao bih vam još biti zahvalan. Uštedjeli ste mi 3500-4000 kunica

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2009 : 10:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dr strangelove
Vjerojatno je pao neki dogovor izmedu njih dvoje, ali i to me cudi jer sam po Markosovim komentarima stekao dojam da ce se prema ovom slucaju odnosi prema kao svakom drugom: ban pa se ti vrati ako želiš, ako ne želiš nemoj.

Pa nema dogovora, on se može vratiti kad mu istekne kazna, da li ce to napraviti, to je njegova stvar. Samo me je tražio da izbrišem aukcije, što je meni glupo, upravo zbog ljudi koji su vec bidali, ali dobro, kad je tako htio, ispunio sam mu to.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 07/07/2009 : 10:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove
Vjerojatno je pao neki dogovor izmedu njih dvoje, ali i to me cudi jer sam po Markosovim komentarima stekao dojam da ce se prema ovom slucaju odnosi prema kao svakom drugom: ban pa se ti vrati ako želiš, ako ne želiš nemoj.

Pa nema dogovora, on se može vratiti kad mu istekne kazna, da li ce to napraviti, to je njegova stvar. Samo me je tražio da izbrišem aukcije, što je meni glupo, upravo zbog ljudi koji su vec bidali, ali dobro, kad je tako htio, ispunio sam mu to.

Mislio sam na dogovor da izbrišeš njegove aukcije. Ništa diabolicno nisam pomislio

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/07/2009 : 16:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/07/2009 : 16:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Upravo sam hteo da Markosu postavim pitanje,pa dane otvaram novi topic evo objasnicu stvar ovde:

Nisam bidao nijednu aukciju kod Dveribada ali sam pratio nekoliko,sada posle brisanja njegovih aukcija ostala je neka `praznina`! Radi se o sledecem - u ``aukcijama koje pratim`` moze se pratiti najvise 30,imao sam bas 30 koje pratim medju njima i nekoliko od dveribada,posle brisanja ostalo ih je 23 (primjrer,jer neznam tacno koliko),sada ne mogu pratiti odnosno dodati nijednu drugu aukciju na listi jer mi sustav pokazuje da vec pratim maximalnih 30,odnosno sustav jos pamti te aukcije od dveribada koje su izbrisane,iako one vise nisu na listi!!?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000