Imam samo 2 komada - u pitanju su Texovi iz 1958 godine manjeg formata. Rec je o seriji Oklahoma gde je izašlo ukupno 14 komada.Ja od tih 14 imam samo 2 i to
N1 - l asso di picche (06.09.1958.) N9 - il ricatto di milton (31.10.1958.)
Stripovi su ocuvani za 5-, a mene interesuje da li iko moze da mi kaze koliko to realno moze da vredi?Moram uskoro postaviti i slike kako bi videli o cemu se radi.
Jel znas mozda da li na njima treba da stoji da je reprint ili to nije obelezeno?Ja na ovim mojima nista ne vidim.Sta bi trebalo da pise ako je reprint,jel mozda znas?Jel mu ovo cena - 8 evra ili ono iznad 38evra?Ne znam italijanski,zato pitam.Hvala.
Jel znas mozda da li na njima treba da stoji da je reprint ili to nije obelezeno?Ja na ovim mojima nista ne vidim.Sta bi trebalo da pise ako je reprint,jel mozda znas?Jel mu ovo cena - 8 evra ili ono iznad 38evra?Ne znam italijanski,zato pitam.Hvala.
Ne, talijani rade te "anastatice" reprinte uglavnom ideneticno originalu, bez ikakvih promjena. No skuzi se po papiru (novom i bijelom :)), po tisku korica i sl. da nije original. Pogledaj na talijanskom eBayu kako otprilike izgledaju originali striscia Texa iz tog doba.