Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
ovaj što vodi "SZ teritorij" mi je dosadan jer je tema 100-put prežvakana. kad god na naslovnici texa vidim snjeg znam zaplet: gross-jean ih zove u kanadu jer ima nekih problema, uplete se i onaj crvenokošuljaš (jel Brendon?), dalje ide standardni nizzijevski zaplet s lokalnim mocnikom koji misli da je bog i batina...
ovaj što vodi "SZ teritorij" mi je dosadan jer je tema 100-put prežvakana. kad god na naslovnici texa vidim snjeg znam zaplet: gross-jean ih zove u kanadu jer ima nekih problema, uplete se i onaj crvenokošuljaš (jel Brendon?), dalje ide standardni nizzijevski zaplet s lokalnim mocnikom koji misli da je bog i batina...
Lovac na fosile! Odlicni su još Oklahoma, Zlato juga, Dva lica osvete i SZ teritorij. Blindirani vlak još nisam citao.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Lovac na foslile!!! Odmah iza njega redosledom Oklahoma, Severozapadni teritorij, Zlato juga, Rio Hondo, Dva lica osvete i Sin vetra!!! Blindirani vlak nisam citao...
Neznam kako Sjeverozapadni teritorij može voditi. To je potpuno banalna, dosadna i besmislena prica, po meni najveci Bosselijev promašajaj.
Daleko najbolja je Oklahoma, pravi cistokrvni western. Iznenadio me koliko je dobar, jer sudeci po crtežu i naslovnici to nisam ocekivao, a u vrijeme kad sam to citao, još nisam znao tko je Berardi.
Zatim slijedi Lovac na fosile, koji je takoder cisto scenaristicko, ali i crtacko savršenstvo.
Od vrlo dobrih bi još izdvojio Zlato Juga i Rio Hondo (i mene je iznenadilo, ali svidio mi se).
Zadnja 2 nisam citao, a sudeci po komentarima, niti necu.
Slažem se sa onima koji tvrde da je Severozapadni teritorij donekle dosadna prica. Medutim u ovom slucaju još jedan je dokaz da crtež može da od jedne dosadne i prosecne price napravi jedan sasvim OK i odlican doživljaj prilikom citanja, to je Fontov crtež upravo uradio sa ovom pricom
Ja glasah za Rio Hondo, najbolji mi je od onih šta san procita
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Zašto si stavio Blindirani vlak kad izlazi tek preksutra????
Mrzelo me da prekosutra otvaram anketu :D