forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog 107
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/08/2009 : 18:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
u mome jih ima!
štoviše, gole šecu od prve sve do 96 stranice.
culi ste za maštu?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7504 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 19/08/2009 : 18:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Nije ovo toliko loše koliko ste ocrnili. Meni baš zanimljiva epizoda. Ne mora baš svaki broj biti nadnaravan.

Prica: 7
Scenarij: 7
Crtež: 10
Naslovnica: 2 (kao da je ljubavni roman, a ne horor strip)

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 19/08/2009 18:19:24
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 19/08/2009 : 19:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by teller

Šta fali naslovnici?meni je odlicna.

pa dvije cure na naslovnici su viška!
nema ih u stripu

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/08/2009 : 21:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by teller

u mome jih ima!
štoviše, gole šecu od prve sve do 96 stranice.

jbte, tvojih 18kn se bome isplatilo!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/08/2009 : 20:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Procitao i ja ovo De nardovo zlodjelo.

Nakon citanja bih najradije prebio Sclavija što me mucio dok sam gledao u ovu naslovnicu toliko godina ocekujuci nešto sasvim drugo.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/09/2009 : 11:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ocekivao sam stare ljubavi, pricu punu jada, cemera i tuge, nocne more o Bree, Lilly i Morgani i jutrašnjeg budenja sa znojem na celu. I zombije, dakako... De Nardo mi je nekako ograniceni scenarist, ili obraduje filmove ili radi neke lajt krimice, ništa što bi ga moglo uzdici na neku casniju poziciju unutar DD staffa. MAda se malkice poigrao sa strukturom price, odnosno ne sadrži prave flasbackove, vec je to više nelinearno vracanje u prošlost da bi se rasplet desio na samom cvorištu tih dvaju linija. PRica i nije toliko loša koliko mi je banalan rasplet, i nenadahnut (premalo nadrealan) scenarij. Nema lijepih digresija o životu, smrti, ljubavi, vjecnoj ljubavi, pa cak je i kraj lišen pesimizma. Imamo sjetni pogled u cašu i optimistican pogled u buducnost, jer vrijeme lijeci bol. Idemo dalje.

Nekako imam osjecaj da je mogla biti puno "jaca" epizoda, mesmerizirajuce sjetnija, na kakve smo navikli kod Sclavija. No De Nardo ima niske kriterije.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000