Author |
Topic |
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 16/08/2009 : 11:57:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ajde Markose, apelujemo svi, napravi iznimku, pa obriši iseserinu taj negativni komentar!
Pridružujem se željama i pozdravima! |
Oj, budi svoj! |
|
|
stirling
New Member
Croatia
174 Posts
Member since 22/10/2008 |
Posted - 16/08/2009 : 19:48:01
|
Ajde Markose, apelujemo svi, napravi iznimku, pa obriši iseserinu taj negativni komentar!
Podržavam inicijativu za brisanje negativnog komentara. Sve pohvale iseserinu za dosadašnju suradnju. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/08/2009 : 20:09:07
|
quote: Originally posted by Bachy
Pridružujem se željama i pozdravima!
I ja,kad zemo kaze da je dobar onda je dobar |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/08/2009 : 16:32:29
|
pa ja sam isto tako kupio nekoliko stripova od njega,i sad sam bidao na cak 19 stripova koji su njegovi i za koje se nadam da cu ih osvojiti. Mislim da se bez veze digla neka prašina.Ja kao kupac meni uopšte ne smeta neki negativni kod nekoga ko ionako ima puno(mnogo) pozitivnih. Ja sam se recimo navikao na ovog prodavaca i njegove cijene su mi ok in uopšte me ne zanima kad mu netko da negativni.Mislim nije to razlog da ja ne bi kupio od njega. Isto tako ne citam komentare,možda kliknem onako tek toliko da mi se otvori stranica vidim iz daleka da je sve ok,bez da citam i to je to.Ako netko ima negativni procitam šta piše ali isto tako vidim 287 npr pozitivnih pa zašto da se sad brinem. |
|
|
iseserin
New Member
110 Posts
Member since 26/09/2007 |
Posted - 20/08/2009 : 11:11:20
|
Svatko tko od mene kupi neki strip, ako nije zadovoljan može isti strip vratiti, naravno uz povrat kompletnih troškova. Ukoliko pak kupi strip koji mu ne treba ili ga je povoljnije kupio nego kod mene, uvijek može odustat od kupovine (nije problem da platim par kuna provizije iako prodaja nije realizirana). Dakle, uvijek sam za dogovor, ako dode do nesporazuma ili greške. |
|
|
tristan
Junior Member
Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 20/08/2009 : 12:26:21
|
quote: Originally posted by iseserin
Svatko tko od mene kupi neki strip, ako nije zadovoljan može isti strip vratiti, naravno uz povrat kompletnih troškova. Ukoliko pak kupi strip koji mu ne treba ili ga je povoljnije kupio nego kod mene, uvijek može odustat od kupovine (nije problem da platim par kuna provizije iako prodaja nije realizirana). Dakle, uvijek sam za dogovor, ako dode do nesporazuma ili greške.
Imam mali savljet : pazi sto radis, jer ako ovako nastavis, pocet ces slati stripove bez cekanja para a i davati stripove besplatno, kao Dveribad...
|
TK |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 27/08/2009 : 01:30:11
|
quote: Originally posted by bvagner3
Mhejl je na mojoj ignore listi,(jer me indirektno zbog moje brzoplete pogreške ,za koju sam se ispricao,nazvao kretenom)stoga me više ne zanimaju njegove izjave,a koliko vidim da bi se i profesora-inz-a trebalo takoder kloniti(za svaki slucaj),iako s njim nisam bio u konfliktu vidim da je doticnog bolje izbjegavati.
Molim te da me podsjetiš kad se to desilo.
E, jesam postao kao senilna baba...
Izmjena: Našao sam. Evo izviinjavam se, ishitreno sam reagovao i stvarno mi je žao. |
Edited by - Mhejl on 27/08/2009 01:33:23 |
|
|
Topic |
|