Author |
Topic |
|
Gand
Advanced Member
Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31029 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/08/2009 : 13:06:13
|
svaki hobby košta, sve je moguce! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31029 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/08/2009 : 16:14:57
|
za Grdovica ceš dati više nego za stripove do kraja godine??? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 13/08/2009 : 03:39:33
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
a ko je Mladen Grdovic?
Mladen Grdovic priznao da bi umro bez alkohola"Volim popiti s prijateljima. Da mi sad netko kaže da nikada u životu necu popiti nijednu cašu crnog vina, umro bih", priznao je poznati Zadranin
Nakon što je prije mjesec i pol dana u alkoholiziranom stanju porazbijao pola stana, o poroku pjevaca Mladena Grdovica ne prestaje se govoriti. A napokon je i sam javno priznao da ne može živjeti bez alkohola.
"Ja ne radim ništa što ne rade i drugi ljudi. Nikad nisam bio nasilan, nisam se ni s kim potukao. Ljudi pretjeruju i onda za svaki moj razgovor s bratom ili s nekim iz obitelji tko je malo glasniji odmah kažu da se svadamo. Volim popiti s prijateljima. Da mi sad netko kaže da nikada u životu necu popiti nijednu cašu crnog vina, umro bih", priznao je poznati Zadranin jednom dnevnom listu i dodao kako je on jedna vesela i hiperaktivna osoba, no ne voli raditi budalaštine.
Jako ga živciraju osude javnosti kada, primjerice, u alkoholiziranom stanju razbije auto ili se posvada s clanovima obitelji. Smatra da tako funkcionira vecina ljudi te u svemu tome ne vidi ništa negativno.
"Pa to je uvijek problem s javnim osobama. Ako razbijem auto, to postane javna stvar i nema nijednog medija koji to nece objaviti. Ako pošaljem mater kvragu, kao što i netko drugi pošalje svoju, meni ce to svi prigovoriti. Svi znaju da nisam zlocest covjek, volim pocastiti ljude, ne volim štedjeti, volim da budu svi sretni oko mene", kazao je Grdovic.
Doduše, osim što u posljednje vrijeme cesto pije, Grdovic snima i novi album koji bi svijetlo dana trebao ugledati vec u studenom. Osim intenzinog rada na novom albumu, sprema se i za nastup na omiljenom festivalu, naravno rijec je o onom u Splitu.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts