forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sto bi s Denisom...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 14/08/2009 : 16:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message
...Pajtakom? Narucio jos negdje u travnju dva trejda, a on mi do dana danasnjeg nije javio sto je s tim, nasao ili nije, dolazi ili ne. Samo je jednom napomenuo da mu dosla posiljka Marvela i da ce provjeriti. I nikad nije.

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/08/2009 : 16:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Vidio ga zadnji put na MaFestu 2009.

Sad znam da je živ,jer piše po facebooku :)
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1751 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 14/08/2009 : 19:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
I ja sam mu slao mail jer sam osvojio neke stripove kod njega na aukciji ali mail mi se vratio zato što ima previše pošte!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 15/08/2009 : 13:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
quote:
Originally posted by TinK2

...Pajtakom? Narucio jos negdje u travnju dva trejda, a on mi do dana danasnjeg nije javio sto je s tim, nasao ili nije, dolazi ili ne. Samo je jednom napomenuo da mu dosla posiljka Marvela i da ce provjeriti. I nikad nije.

Slicna prica, mada znam da je imao i da ima problema što se tice narucivanja(što zbog kašnjenja, što zbog neredovnog placanja ostalih), pa me mrzi da ga gnjavim. Javice se valjda uskoro.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000