Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/08/2009 : 07:56:09
|
onaj stoti broj nadam se ce i Van Gogh izdati u boji...kažem nadam se...
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 18/08/2009 : 16:43:18
|
quote: Originally posted by teller
onaj stoti broj nadam se ce i Van Gogh izdati u boji...kažem nadam se...
aha ok,sorry,nisam znao da je i teller to odkrio. Ok teller jel znaš koji je strip onaj drugi u boji koji je na prvoj stranici kojeg je izdao mercury. Jel to reprint nekog stripa(iako mi je naslovnica nepoznata) ili neki specialac ili šta? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 18/08/2009 : 16:45:36
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
ja cu dva specijala uzeti
ja isto dva ili tri,jer jednog za sebe obavezno,jednog ili dva za prodaju za kasnije kada mu bude cijena porasla. Ja mislim da se Kit Telerove fanove podcenjiva jer ima nas malo ali smo jaki(kupujemo po više komada) jer znamo da ce nam se to kasnije isplatiti kada budu došle bolje epizode pa ce kit pridobiti na popularnosti i povecat ce se naklada |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 19/08/2009 : 16:20:03
|
javili su mi se iz Van Gogha,gdje su mi rekli da nemaju u planu izdati ovog specialca(barem ne odmah,odnosno nisu mi dali neki datum da bi bar znao kada,za jednu,dvije,tri,...godine i ako uopšte),tako da vjerovatno oni nece to izdati.Ali su mi rekli da pripremaju neku knjižicu o malome renderu,tako da bar oko toga nešto ce biti da se barem nešto dešava,jel mi je stvarno tužno da svi ostali imaju specialce,maxy,almanahe,...samo kod malog rendera ništa iako smo odkrili da ima i specialca i onih u boji,... isto tako su mi se javili iz veselog cetvrtka gdje su napisali da se zahvaljuju za ideju i da ce oni to na sastanku da se razgovaraju o tome,tako da imam utisak da možda ako i ovdje bude nekog rezultata i možda oni taj rezultat vide da ce i to pomoci pa ce možda sledece godine da ga tiskaju.Stvarno se nadam.Ili to ili su samo bili ljubazni,sami presudite. Kontaktirao sam i bonelija gdje sam ih pitao koliko koštaju prava za taj specialac a nitko mi nije odgovorio.Možda sada ne rade jer imaju feragosto ili me nisu shvatili ozbiljno to sada ne znam.Ako saznam javit cu. Inace koga mislite da još treba kontaktirati pa cu ih kontaktirati.Jel ima još nekih tvrki koje bi možda mogle da tiskaju taj specialac? Nitko se nije javio iz libeliusa,fibre,...nisam ih ni kontaktirao no ovdje su na tom sajtu pa bi možda netko od njih mogao nešto da nam kaže.Ili koga još da kontaktiramo,iako sad po rezultatu ove ankete sudeci ce vjerovatno ovi izdavaci misliti kako se to ne bi prodavalo.Svejedno teško vjerujem da bi bili u pravu jer mislim da bi se prodavalo.Zamislite koliko turista koji svakodnevno idu na plažu bi kupilo svojoj djeci strip o kaubojima i indijancima u boji npr.Pa tako bi navukli i neke mlade citaoce,pa onda specialac za poznavaoce kao što smo mi koji znamo koliko je vrijedan jedan takav specialac,nikada objavljen na ovim prostorima i još sa knjižicom,.... Ali dobro ja govorim kao fan,a tu su ljudi koji se bave sa tim i znaju šta i kako pa neka oni kažu iz prve ruke |
|
|
psycho
New Member
212 Posts
Member since 12/08/2009 |
Posted - 19/08/2009 : 17:02:50
|
VC bi napre mogao da objavi( što bih ja najviše voleo, jer najlakše dolazim do njihovih izdanja) jer imaju "rupu" od Leo Pulp-a.Sve u svemu, kupio bih.
|
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4740 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 19/08/2009 : 22:58:55
|
quote: Originally posted by psycho
VC bi napre mogao da objavi( što bih ja najviše voleo, jer najlakše dolazim do njihovih izdanja) jer imaju "rupu" od Leo Pulp-a.Sve u svemu, kupio bih.
BRAVO!!! evo još jednog kita telerovca! welcome to the club |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 19/08/2009 : 23:01:59
|
Valjda bi prvo trebali da objave nesto od rendzera pa da se onda pozabave njihovim povratkom... ali ako bi VC vec stampao to, pozeljno je da se radi u 500 primeraka, i to da svi budu prodani 1Euru pa da mi ostali mozemo da ih nabavljamo preko aukcija. U suprotnom projekat zaista ne bi imao smisla. |
|
|
psycho
New Member
212 Posts
Member since 12/08/2009 |
Posted - 20/08/2009 : 13:37:17
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by psycho
BRAVO!!! evo još jednog kita telerovca! welcome to the club
Hvala puno!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 20/08/2009 : 17:31:14
|
quote: Originally posted by Colt
Valjda bi prvo trebali da objave nesto od rendzera pa da se onda pozabave njihovim povratkom... ali ako bi VC vec stampao to, pozeljno je da se radi u 500 primeraka, i to da svi budu prodani 1Euru pa da mi ostali mozemo da ih nabavljamo preko aukcija. U suprotnom projekat zaista ne bi imao smisla.
N etrebaju objavljivati ništa drugo od rendera osim možda one koje lms nije objavio ili one u koloru da bi objavili specialac,jer ionako nece oni odkriti toplu vodu.Taj specialac bi ionako ljudi kupili koji su vec prije toga citali Kita Telera pa tim ljudima i ne treba neka reklama ta taj strip. A ako si mislio da ne bi bilo prikladno da pocnu sa povratkom rendera pa mislim da bi baš bilo prikladno,jer baš naslov je taj koji je prikladan POVRATAK RENÐERA znaci da mogu onda kasnije da izbace i neke kultne epizode maloga rendera (Kju klus Klan,Crnobradac,Kubaj kan,Jastreb,....) iako nije to po regularnom redu ali VC ionako radi po nekom svom redu i izbacivaju one odabrane price i tako bi mogli i kod Kita telera.Znaci povratak rendera može znaciti i kao nova tura doze kita telera(iako reprinti) zašto ne bi prošlo kada prode kod Zagora.I kod njega objavljuju specialce pa onda odabrane price koje su bile prije nego se neki specialac dogodio i tako. |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4353 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 20/08/2009 : 17:53:21
|
quote: Originally posted by 1Euro A ako si mislio da ne bi bilo prikladno da pocnu sa povratkom rendera pa mislim da bi baš bilo prikladno,jer baš naslov je taj koji je prikladan POVRATAK RENÐERA znaci da mogu onda kasnije da izbace i neke kultne epizode maloga rendera (Kju klus Klan,Crnobradac,Kubaj kan,Jastreb,....) iako nije to po regularnom redu ali VC ionako radi po nekom svom redu i izbacivaju one odabrane price i tako bi mogli i kod Kita telera.Znaci povratak rendera može znaciti i kao nova tura doze kita telera(iako reprinti) zašto ne bi prošlo kada prode kod Zagora.I kod njega objavljuju specialce pa onda odabrane price koje su bile prije nego se neki specialac dogodio i tako.
Pa, baš i ne bi bio prikladan naslov 'povratak renÐera', mislim da taj strip ne bi niko kupio. S' druge strane, 'povratak rendžera' bih definitivno kupio. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 20/08/2009 : 18:33:54
|
quote: Originally posted by dessa
quote: Originally posted by 1Euro A ako si mislio da ne bi bilo prikladno da pocnu sa povratkom rendera pa mislim da bi baš bilo prikladno,jer baš naslov je taj koji je prikladan POVRATAK RENÐERA znaci da mogu onda kasnije da izbace i neke kultne epizode maloga rendera (Kju klus Klan,Crnobradac,Kubaj kan,Jastreb,....) iako nije to po regularnom redu ali VC ionako radi po nekom svom redu i izbacivaju one odabrane price i tako bi mogli i kod Kita telera.Znaci povratak rendera može znaciti i kao nova tura doze kita telera(iako reprinti) zašto ne bi prošlo kada prode kod Zagora.I kod njega objavljuju specialce pa onda odabrane price koje su bile prije nego se neki specialac dogodio i tako.
Pa, baš i ne bi bio prikladan naslov 'povratak renÐera', mislim da taj strip ne bi niko kupio. S' druge strane, 'povratak rendžera' bih definitivno kupio.
jesi li još nešto odkrio |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 21/08/2009 : 16:43:01
|
jel netko zna kakvom brzinom idu ovi reprinti od Van Gogha i kada se može ocekivati broj 100(koji je u boji!!!)?
nisam siguran ali mislim da ide 12 godišnje. znaci za 5 godina ide ovaj u boji broj 100. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 21/08/2009 : 17:21:27
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
jel netko zna kakvom brzinom idu ovi reprinti od Van Gogha i kada se može ocekivati broj 100(koji je u boji!!!)?
nisam siguran ali mislim da ide 12 godišnje. znaci za 5 godina ide ovaj u boji broj 100.
neeeeeeeeeeeeee |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 22/08/2009 : 22:21:39
|
hvala svima što ste glasali i koji cete još glasati.Vidim da nas ipak ima dosta iako se ne radi o Zagoru.H V A L A !!!!!!!!!! A sad pitanje za izdavace odnosno ljude koji su u tim vodama,koga ja moram kontaktirati jel mi možete dati neki kontakt,email,website,...da ga pitam jel se može odkupiti autorska prava za tiskanje ovog specialca i recimo možda još onog u boji? Jel se može kupiti ova autorska prava samo za neki odreden strip? Po mom mišljenju može jer odabrane price su nešto slicno gdje ne ide cijeli serijal nego samo tako,kako oni žele. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/08/2009 : 22:45:19
|
pa da nadam se da ce Hello to vidjeti(hello je forumaš koji radi za Van Gogh)pa nam može reci šta i kako
Hello radi za onog ko mu više plati |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 22/08/2009 : 22:51:21
|
quote: Originally posted by lwood
pa da nadam se da ce Hello to vidjeti(hello je forumaš koji radi za Van Gogh)pa nam može reci šta i kako
Hello radi za onog ko mu više plati
šta želiš reci Zar Hello nije više kod Van Gogha? Gdje sada radi? Šta se desilo?Posvadali su se ili,...? |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 22/08/2009 : 23:04:28
|
quote: Originally posted by Colt
Kakav topik... covek maltene sam sa sobom prica da bi izboksovao ovaj specijal.
pa misli ti šta hoceš ali nisam mogao sam sebi da glasam toliko glasova za taj specialac,znaci ipak netko to cita i sudjeluje. I šta nije u redu ako želim da se izda taj specialac? evo ovo što cu ti sada napisati necu napisati sebi i necu pricati sam sa sobom nego cu napisati tebi JEDI GOV.. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 22/08/2009 : 23:08:13
|
Uzasno smaras i gusis sa tim "Ja bih hteo da se ovo odmah sad izda inace..." Pomiri se vec jednom sa tim da taj specijal nece biti izdat u dogledno vreme i nastavi da se bavis koprofagijom. |
|
|
Topic |
|