Ma doco, ne se izmotavaj nego pravi spisak ko ce sve bude u Nis. Pravio bi ja, ali mene mrz...hm...htedoh reci, sporo kucam, a ti volis tako da se zanimas. A sotona se izlezava po bolnice na rehabilitaciju,pa ne moze ni on. Mada, mani zajebanciju, da mu nisam u kozu. Umro bi od dosade.
ja cu oko 10.9. biti tu u okolici i volio bih doci vidjeti te cuvene pijanke(a i što da ne i ucestvovati) ali nažalost cu to morati odgoditi za neki drugi put.
Krece izrada spiska, najpre od domacih pocev od najmatorijih (jel' tako ispravno, Carsone? ):
DOMACE ISPICUTURE:
1.Kit Carson (matora kamila, ali za samo bod prednosti nad Texom i Bruceom) 2.Tex Willer 3.Bruce Springsteen 4.cronos six 5.docA 6.Pajtos 7.alafak nish
EKIPA IZ HRVATSKE I OSTALI GOSTI IZ INOZEMSTVA:
1.Gaston 2.Dado
Start sa spiskom je za sada ovakav, ostali se javljajte/potvrdjujte, pa cemo da editujemo, korigujemo, repliciramo po potrebi
Javite se i potvrdite dolazak: Ultras, Raspucin, kasper, Rick, Srleb, Bob Rok, henry, Gil-galad, Bruce Wayne, kreSa.......
Ma sta to kazes,Nis ti je daleko a htio si u Slovacku da ides
ako budem ja dolazio ne bi ni ti trebao naci izgovor da ne dodjes...
moci ces i sa Ultrasom razmijeniti navijacka iskustva
a jos cu ti ja na poklon donijeti sliku bivse djevojke...naravno da sam ja sa njom na njoj(na slici da ne bi pomislio nesto drugo)
sa Dadom(Gaston) sam dogovarao da cu vjerovatno i ja doci za Nis ali konacnu potvrdu cu dati tek za 20-tak dana...ali zelja i volja za dolazak postoje...
sa Dadom(Gaston) sam dogovarao da cu vjerovatno i ja doci za Nis ali konacnu potvrdu cu dati tek za 20-tak dana...ali zelja i volja za dolazak postoje...
Mi smo se i culi ranije oko onih Chico specijalaca,red je da se i vidimo i popijemo nesto
Mi cemo sigurno doci kombijem (dakle, bit ce nas solidan broj ), a u planu nam je u toj turi obici i NS i Salon stripa u BGu koji se odrzava bas taj vikend. Uglavnom, nece nam biti dosadno, a okvirni raspored je 24.9. Novi Sad, 25.9. Beograd, 26.9. Nis.
Ponki, cuvamo ti mjesto u kombiju.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
pa eto jedna zanimljiva tema da se dogovarate dok cekate prvu turu pica(jer posle ionako nece imati smisla) jeste NEKA NETKO IZDA SPECIALAC POVRATAK RENÐERA NA 148 STRANICA plus knjižicu o malome renderu. (eto prijedlog,da ne cutate i sedite i cekate da vam pice razveže jezik)