forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Promocija MaFesta u Niš - preziveli javite se
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/09/2009 : 23:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja sam bas mislio da ce dodjes s ribu (onuj cirozu) al' ti izgleda bolje pase musko drustvo
A i cuo sam da te ciroza vara s Carsona

I ti si lud..k'o struja!

Pa i on da navata nesto zensko
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 06/09/2009 : 23:24:14  Show Profile Show Extended Profile

Ovaj smajlov ide zbog gradacije u vizuelnom efektu, kojim izrazavam svoje mentalno stanje, koje je posledica opservacije gore stacioniranih postova

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2009 : 09:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by Gaston

Mi cemo sigurno doci kombijem (dakle, bit ce nas solidan broj ), a u planu nam je u toj turi obici i NS i Salon stripa u BGu koji se odrzava bas taj vikend. Uglavnom, nece nam biti dosadno, a okvirni raspored je 24.9. Novi Sad, 25.9. Beograd, 26.9. Nis.

Ponki, cuvamo ti mjesto u kombiju.

Evo da malo dignemo ovaj topic sa dna 3 stranice
Ovi juznjaci su se ulijenili ili se mozda ne trijezne otkad su saznali za Tex-a od prvog broja pa jos u boji

Gastone vjerujem da cete se danas u Hercegovini dogovoriti oko detalja ovog putovanja...
kad se krece kao i kad se vraca...
ja jos uvijek pokusavam da nekako ovo uklopim...

Kao sto vec napisah na jednome drugom topicu, krecemo 24.9. i idemo u Novi Sad. 25.9. smo na Salonu stripa u BGu, a 26.9. smo u Nisu. Prijave za odlazak su do subote, a jedino je pitanje hocemo li ici samo s kombijem ili cemo morati uz to uzeti i jos jedno auto.

Dakle, provjeri sve pa se javi do subote. Moj mobilni imas.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2009 : 09:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Nego, interesira me je li sve tece po planu dolje kod vas? Je li Tex u boljoj formi nego sto je bio u BGu? Naime, ne zelimo da ga opet iznosimo ni ziva ni mrtva tamo negdje oko 2 ujutro (sreca da je njegov vjerni Carson bio s njim jer da nije i dan danas bi jos lezao ispod onoga stola)...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/09/2009 : 09:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Nego, interesira me je li sve tece po planu dolje kod vas? Je li Tex u boljoj formi nego sto je bio u BGu? Naime, ne zelimo da ga opet iznosimo ni ziva ni mrtva tamo negdje oko 2 ujutro (sreca da je njegov vjerni Carson bio s njim jer da nije i dan danas bi jos lezao ispod onoga stola)...

Zajebavaj,zajebavaj
Izaso sam juce iz bolnice pa cemo sad da se dogovaramo o svemu.
Za juznjake ne brini,mi se cas posla dogovorimo za sve sto treba
Nego,pripade mi muka od onolke vode u Hercegovini. Ne volim ni na slici da je vidim
Javljam ti se na mail veceras.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/09/2009 : 09:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
A kad ti uzmem napismeno da krece Julia,da se ubrzava NR i da ide i Dzudas neces vise da se smejes
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2009 : 10:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Samo to?! Pih...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/09/2009 : 10:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Konacno jedno objektivno sagledavanje situacije.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/09/2009 : 10:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Interesuje me ovaj gospodin - Hoce li mu njegova mladost dopustiti ovakvo putesestvije?

Wiskey - legenda

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/09/2009 : 10:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@ Tex

Pusti ti Gastona. On ljubomoran sto je himna Liverpula ustvari posvecena tebi - You'll Never Walk Alone (iz objektivnih razloga).

Edited by - Kit Carson on 10/09/2009 10:54:39
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2009 : 11:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message

Za Wiskeyja se ne brini. On je vec u kombiju i samo ceka polazak!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/09/2009 : 11:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Kako trenutno stvari stoje,sve se meni cini da Novi Sad,Beograd i Niš ce morati bez mene.
Ipak je to cetiri dana,a teško da cu toliko uspit dobit slobodno na poslu.
Tracak nade postoji....ali maleni tracak nade.
Obaviještavam ovim putem ekipu i forumaše koji nas ocekuju,ali i kolege iz kombija da unaprijed znaju.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/09/2009 : 11:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Kako trenutno stvari stoje,sve se meni cini da Novi Sad,Beograd i Niš ce morati bez mene.
Tracak nade postoji....ali maleni tracak nade.
Obaviještavam ovim putem ekipu i forumaše koji nas ocekuju,ali i kolege iz kombija da unaprijed znaju.

Jebes poso lepse je kad se pijanci
Imas dobru pesmu grupe S.A.R.S(Sveze amputirana ruka Satrijanija):
"Pitanje mi jedno davno na um pade
moj debeli lade zasto ljudi rade?"
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/09/2009 : 12:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Tex

Pusti ti Gastona. On ljubomoran sto je himna Liverpula ustvari posvecena tebi - You'll Never Walk Alone (iz objektivnih razloga).

E bas kad se od tolki ljudi ti nadje da mi to kazes
Za ovo cu te opet vezuje s kais za nogaru od sto
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/09/2009 : 12:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Jebes poso lepse je kad se pijanci

Znam ja to najbolje...
Rece jedan covik odavde : Nije posa tica,pa ce utec.

Al nemam izbora.Radi se do 1.11. a onda je pauza do cetvrtog miseca.
Tada bih mogao bilo di.
Ovako trenutno stvarno ne znam.
Ukoliko me puste,obaviještavam ovdi.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/09/2009 : 21:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Sto lepo ne priznas da te ne pusta devojka
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/09/2009 : 22:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@ Kico
Mani ti ovu ispicuturu Texa. Ja te savrseno razumem. Posao je i meni glavni uzrok sto ne mogu da dodjem na MaFest. No, jednog dana kad ja budem ministar prosvete...

Edited by - Kit Carson on 10/09/2009 23:28:49
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/09/2009 : 01:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Kico
Mani ti ovu ispicuturu Texa. Ja te savrseno razumem. Posao je i meni glavni uzrok sto ne mogu da dodjem na MaFest. No, jednog dana kad ja budem ministar prosvete...

A ja ministar sporta
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/09/2009 : 01:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ako sve bude po planu eto i mene u Nis, pa da nazdravimo koju.
Trenutacne obaveze na poslovnom i privatnom planu, uz neke zdravstvene problemcice, velika su kocnica tom planu,
no dat cu sve od sebe da vam se pridruzim i skupa s vama na "dostojanstven" nacin promoviramo Mafest.
Dakle mozete naruciti dodatno cisternu vina i desetak teladi, prasica i pilica, uz ono sto ste inace mislili.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/09/2009 : 01:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
A sto se tice Kice, svi mi znamo da on ima kuglu koja mu smeta pri hodanju i zbog toga ne moze ici na put.
Izlike oko posla i slicno moze prodavati onima koji ga ne poznaju.
Uvjeravanje kako nema kugle ne moze pomoci, jedino uvjerenje bilo bi pakiranje i odlazak na put.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/09/2009 : 01:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

A sto se tice Kice, svi mi znamo da on ima kuglu koja mu smeta pri hodanju i zbog toga ne moze ici na put.
Izlike oko posla i slicno moze prodavati onima koji ga ne poznaju.
Uvjeravanje kako nema kugle ne moze pomoci, jedino uvjerenje bilo bi pakiranje i odlazak na put.

Znao sam da sam u pravu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/09/2009 : 01:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Trenutacne obaveze na poslovnom i privatnom planu, uz neke zdravstvene problemcice, velika su kocnica tom planu,
no dat cu sve od sebe da vam se pridruzim i skupa s vama na "dostojanstven" nacin promoviramo Mafest.
Dakle mozete naruciti dodatno cisternu vina i desetak teladi, prasica i pilica, uz ono sto ste inace mislili.

Ajde bas da upoznam i kolegu po afinitetima(Tex,meso,krompir,pivo...)
Onog zgoljavog Nathanovca moz' da preranis i s 2 mekike i jogurt
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/09/2009 : 11:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

@ Tex
U jbt, kad vidim ovo imam utisak da cemo ugostiti Cika.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/09/2009 : 23:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:

Ajde bas da upoznam i kolegu po afinitetima(Tex,meso,krompir,pivo...)
Onog zgoljavog Nathanovca moz' da preranis i s 2 mekike i jogurt

Nemoj samo da te izgled zavara. Ako si mislio naruciti samo to sto si rekao, onda bolje nadodaj jos dva puta
ovo sto sam ja spomenuo. On kad jede, kuhari izlaze iz kuhinja i dolaze mu cestitati...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/09/2009 : 23:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000