Kako dosad nikad nisam ugostio ekipu sa Gastonom na celu i Dadom na...sram me reci, za to mi se najzad i ukazala prilika.
Datum dogadaja: 05.09.2009. Mjesto: Ljubuški Tocnije: Vodopad Kocuša, konoba "Culjak"
Ko želi i kome je blizu može se prikljuciti jer poziv važi za sve koji imaju volje da dodju.
Potaknut dosadašnjim iskustvom proteklih par godina koje sam proveo sa ekipom, siguran sam da nam nece biti dosadno i da cemo se provesti na najbolji moguci nacin.
U planu je: -janjetina direktno sa ražnja, -rafting Trebižatom a ko želi ima i jet sky, -teletina ispod peke, -i na kraju na TV-u je tekma Hrvatska-Bjelorusija ako se ne varam,
Da ne zaboravim kupaca oprema je obavezna.
Vecina ekipe ostaje prespavati a ko misli da dodje može me putem SMS-a kontaktirati na: 0038591/5345-530
Sastanak je u Ljubuškom do 12,00h, kod zgrade Agrama. Nemožete je promašiti, toliko je velika da bi je i corav vidio :))
Vidimo se
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
Jesi,jesi Na facebook napisao "danas mi je najlepsi dan u zivotu" Ja lepo pitam jel' dobio Texa od prvog broja u boji preko reda??? Kaze :nije to nesrico jedna,nego sam se zajubija do usiju
Jesi,jesi Na facebook napisao "danas mi je najlepsi dan u zivotu" Ja lepo pitam jel' dobio Texa od prvog broja u boji preko reda??? Kaze :nije to nesrico jedna,nego sam se zajubija do usiju
U planu je: -janjetina direktno sa ražnja, -rafting Trebižatom a ko želi ima i jet sky, -teletina ispod peke, -i na kraju na TV-u je tekma Hrvatska-Bjelorusija ako se ne varam,
Uf, nikad bliže, a ne jedem ni janjetinu ni teletinu... Ne dodem li, bit ce to iskljucivo zbog ovih propusta u organizaciji :)
Samo da se i ja prijavim Iz Sarajeva najvjerojatnije samo ja, ako ima jos dobrovoljaca neka se jave...
p.s ha ha ha, Kico izmisli neki sluzbeni put, nabavku, sastanak bilo sta, mozda ti i povjeruje a mi cemo ti sloziti buketic cvjeca da se izvuces u povratku ha ha ha