Ja kada sam ga vidio na kiosku mislio sam da je rijec o još kod nas neobjavljenom specijalcu La pista degli assassini ,koliko se dalo raspoznati prema gornjem dijelu naslovnice i Zagorovoj pozi.
Cisto sumnjam da je Ludens objavio i dodatak. Kada do sada nije nikada ne verujem da ce i poceti! Zato sam i uzeo izdanje od VC. Ali verovatno cu uzeti i ovaj jer je izdanje VC užasno skenirano, a i otisak nije nešto!
They have money for wars, but can't feed the poor!
Cisto sumnjam da je Ludens objavio i dodatak. Kada do sada nije nikada ne verujem da ce i poceti! Zato sam i uzeo izdanje od VC. Ali verovatno cu uzeti i ovaj jer je izdanje VC užasno skenirano, a i otisak nije nešto!
i ja uzimam oba,mora se kod jednog prevod ,kod drugog otisak.
i kakav je taj dodatak kojeg je objavio VC? Na koliko strana,šta sve ima unutra,...jel zanimljivo? Izgleda mi zanimljivo,vjerovatno opis americkih indijanaca ili šta?
Razlicite price, al ima nešto dodirnih tocaka (Wendigo)
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Meni je ovaj specijalac odlican,uz ,,Crnu Dusu,, i ,,Nultu Godinu Darkwooda,, najbolji!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Slazem se da je i dodatak odlican,definitvo najbolji od svih objavljenih!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!