Author |
Topic |
|
Laf
Starting Member
Fyro Macedonia
58 Posts
Member since 16/11/2007 |
Posted - 29/08/2009 : 02:25:42
|
Poceo sam da sakupljam neka izdanja Zagora i Dilana - koja tacno navedeno je dole u postu - i za kratko vreme sam uspeo da dodjem do svih brojeva koji so do danas izasli (osim Zagor Ludens Extra - na tome jos radim). E sada, hteo bih da vas zamolim da mi kazete kojim ritmom (mesecno, godisnje...) izlaze ova izdanja, a to mi je vazno jer bih hteo da planiram novac koji treba da odvojim za njih ubuduce. Hvala puno unapred. :)
Znaci, zanimaju me ovi naslovi:
- Dylan Dog Ludens - Dylan Dog Ludens Extra - Dylan Dog Ludens Specijal - Dylan Dog Ludens Almanah - Dylan Dog Ludens Maxi - Dylan Dog Ludens Gigant - Dylan Dog System Comics Gigant - Dylan Dog Veseli Cetvrtak Biblioteka (kolekcionarsko izdanje) - Zagor Ludens Extra - Zagor Ludens Klasik - Hellboy System Comics
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 29/08/2009 : 02:34:29
|
quote: Originally posted by Laf
- Dylan Dog Ludens - dva mjeseca - Dylan Dog Ludens Extra - dva mjeseca - Dylan Dog Ludens Specijal - dva komada na godinu, oba izišla - Dylan Dog Ludens Almanah - dva komada na godinu, takoder izašla - Dylan Dog Ludens Maxi - jedan na godinu - Dylan Dog Ludens Gigant - dva na godinu - Dylan Dog System Comics Gigant - Dylan Dog Veseli Cetvrtak Biblioteka (kolekcionarsko izdanje) - Zagor Ludens Extra - 24 dana - Zagor Ludens Klasik - 3 mjeseca - Hellboy System Comics
To je sve od mene... |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
jimi
Junior Member
Croatia
349 Posts
Member since 03/08/2007 |
Posted - 29/08/2009 : 08:49:05
|
Dylane ne znam.
Zagor extra je 3 tjedna do mjesec dana Klasik - oko 3 mj. Hellboy-a ne znam.
Uglavnom prati forum i ve buš znal. |
Only when all is lost, there is something to live for! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 29/08/2009 : 14:20:56
|
Poceo sam da sakupljam neka izdanja Zagora i Dilana - koja tacno navedeno je dole u postu - i za kratko vreme sam uspeo da dodjem do svih brojeva koji so do danas izasli (osim Zagor Ludens Extra - na tome jos radim). E sada, hteo bih da vas zamolim da mi kazete kojim ritmom (mesecno, godisnje...) izlaze ova izdanja, a to mi je vazno jer bih hteo da planiram novac koji treba da odvojim za njih ubuduce. Hvala puno unapred. :)
Znaci, zanimaju me ovi naslovi:
- Dylan Dog Veseli Cetvrtak Biblioteka (kolekcionarsko izdanje)
Trebao je da ide na dva meseca, ali je drugi broj izaso 3 meseca posle prvog. Valjda ce sada da ga ubrzaju posto je prvi broj skoro rasprodat! |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
|
|
Laf
Starting Member
Fyro Macedonia
58 Posts
Posted - 29/08/2009 : 16:41:50
|
Hvala svima, puno ste mi pomogli.
quote: Originally posted by cibalia
- Dylan Dog Ludens Gigant - dva na godinu
Mislim da su i ovde dva broja vec izasla ove godine (br. 5 i 6)...
|
Edited by - Laf on 29/08/2009 16:42:21 |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/08/2009 : 17:48:51
|
@Laf Najbolje ti je da uvek sacekaš novi uvoz iz HR koji stigne u Alan Ford i Darkvud i onda pokupuješ sve što ti treba! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Laf
Starting Member
Fyro Macedonia
58 Posts
Posted - 29/08/2009 : 18:08:49
|
quote: Originally posted by srdjandj
@Laf Najbolje ti je da uvek sacekaš novi uvoz iz HR koji stigne u Alan Ford i Darkvud i onda pokupuješ sve što ti treba!
Meni stripove donosi jedan covek iz Makedonije (mozda ga neki od vas i poznaju - Boce), jer ja nisam u mogucnosti da idem do Beograda - bar ne koliko bih trebao i zeleo. Ovako mi je lakse. :) |
Edited by - Laf on 29/08/2009 18:10:51 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/08/2009 : 18:18:43
|
quote: Originally posted by srdjandj
@Laf Najbolje ti je da uvek sacekaš novi uvoz iz HR koji stigne u Alan Ford i Darkvud i onda pokupuješ sve što ti treba!
Meni stripove donosi jedan covek iz Makedonije (mozda ga neki od vas i poznaju - Boce), jer ja nisam u mogucnosti da idem do Beograda - bar ne koliko bih trebao i zeleo. Ovako mi je lakse. :)
Aha, Boce, pa naravno da ga poznajem, bio je skoro kod mene. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
|
Topic |
|