Author |
Topic |
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 12/01/2010 : 10:52:17
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by pravedni
Opet bi DD fanovi da pomute slavu "Duha sa sekirom",pa glasaju za Carsona... Zagor stoji na vrhu Pimpeka i spokojno posmatra te neuspesne akcije...
Opet casus belli? Tsk,tsk,tsk,profesore...
XAXAXAXAXAXAXAXAAAAA!!! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 12/01/2010 : 10:56:46
|
Ma nije,lepo sam rekao vama dvojici "Gens una sumus"...sto se odmah prepoznajete u mojim recima? Bolje m i napisi koliko kod "Veselog cetvrtka" stoji jedna knjiga u HC formatu "Dilan Doga"/ Interesuje mog kolegu Shanjiku...Vidis da se druzim i sa ljubiteljima horora...Veliki pozdrav tebi i Doku!!! SOUTH RIDES AGAIN!!! |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 12/01/2010 : 11:01:16
|
Te strane izraze na "P...."ne razumem...Pisi vukovski,dragi prijatelju"...Pobrkao si geografske i pojmove o reproduktivnim organima...Jos jedan primer kako citanje horor prica utice na deciju psihu...Tsk,tsk,tsk,etc. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 12/01/2010 : 12:21:28
|
quote: Originally posted by pravedni Jos jedan primer kako citanje horor prica utice na deciju psihu...
Odlicno pitanje kolega.Pa sta reci - vidi u sta je izraso docA jer je citao kao mali DD.
Salim se, ali je pitanje sasvim na mestu. Pominjao sam ranije da sam pisao diplomski rad na temu "Strip u nastavi..." i pominjavsi pozitivan uticaj stripa na decu, nigde nisam pomenuo DD, nego Zagora, Bleka, Marka koji istinski kod dece razvijaju osecaj za pravdu, rodoljublje i sl. Koji pozitvan osecaj moze razviti DD kod dece? Mrznju prema alkoholu?
E sad moze se to posmatrati i iz drugog ugla i reci da to nije strip za decu ( sto je u neku ruku i tacno), ali kako objasniti onda detetu - nemoj to da citas, to nije za decu.
Jbg, sto ne volim kad od ranog jutra pocnem da filozofiram. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 12/01/2010 : 14:25:57
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by pravedni Jos jedan primer kako citanje horor prica utice na deciju psihu...
Odlicno pitanje kolega.Pa sta reci - vidi u sta je izraso docA jer je citao kao mali DD.
Salim se, ali je pitanje sasvim na mestu. Pominjao sam ranije da sam pisao diplomski rad na temu "Strip u nastavi..." i pominjavsi pozitivan uticaj stripa na decu, nigde nisam pomenuo DD, nego Zagora, Bleka, Marka koji istinski kod dece razvijaju osecaj za pravdu, rodoljublje i sl. Koji pozitvan osecaj moze razviti DD kod dece? Mrznju prema alkoholu? Da li onda stripove o DD dodatno oporezovati kao tezak sund i satanisticko stivo? To je vec pitanje za Sekspira,ono cuveno "Biti ili ne biti"? A da kvari omladinu,kvari... Uzgred,Kiky ladno strpo DD u gej-literaturu,a ovi nasi pajtosi napadose mene?
E sad moze se to posmatrati i iz drugog ugla i reci da to nije strip za decu ( sto je u neku ruku i tacno), ali kako objasniti onda detetu - nemoj to da citas, to nije za decu.
Jbg, sto ne volim kad od ranog jutra pocnem da filozofiram.
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 12/01/2010 : 16:19:32
|
...Da li onda stripove o DD dodatno oporezovati kao tezak sund i satanisticko stivo?To je vec pitanje za Sekspira,ono cuveno"Biti ili ne biti"?A da kvari omladinu,kvari...
"Biti il' ne biti"?Naravno,odlucih da bijem! Srami se,Profo,predajes najpropagandijni predmet omladini,a ovam' napadas DeDe-a?! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 12/01/2010 : 17:12:05
|
Te strane izraze na "P...."ne razumem...Pisi vukovski,dragi prijatelju"...Pobrkao si geografske i pojmove o reproduktivnim organima...Jos jedan primer kako citanje horor prica utice na deciju psihu...Tsk,tsk,tsk,etc.
bas tako.pojedini promenili i termin spavanja da se poistovete sa pricama d.doga.danju spavaju,a nocu alujev.oce da budu i oni vampiri.ma strasno utice na takvu omladinu? |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 12/01/2010 : 17:18:16
|
Carsone,moze li se taj tvoj Diplomski rad dobiti na E-mail? Takve stvari volim da citam...
Na zalost,ne. Imao sam ga u elektronskoj formi i iz nekog razloga ga izbrisao, tako da mi je ostao samo primerak u pisanoj formi. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 12/01/2010 : 18:03:33
|
quote: Originally posted by docA
Evo, i ovde se palamudi i nista konstruktivno ne dela! 'bem ti topicK, koJ li ga napravi!
tvoj drugar bruce springsteen. |
|
|
Dr.GonZo
Senior Member
Croatia
1203 Posts
Member since 31/03/2002 |
|
vknez
Average Member
Croatia