Author |
Topic |
|
dinotuf
New Member
Sweden
267 Posts
Member since 15/08/2002 |
Posted - 04/09/2009 : 15:37:26
|
Prije par mjeseci poceo sam citati Zagora onako kronologijski od prvog broja pa nadalje (italijanski redoslijed). Upravo ovih dana citam epizodu sa Magic-Bat i tu sam citajuci opet naletio na prazne neupisane referense kad se Zagor i Chico sjecaju svojih ranijih avantura...
Evo recimo, u SDEX br11 (Gusarski Brod), strana 74, prva slicica, Zagor podsjeca Chicu na Klokana Artura iz epizode Zlato iz Rijeke (SDEX 34, str 53 i naprijed).. Vidi se mjesto oznaceno za referensu ali je prazno.
Nemogu sad da se sjetim ali znam da ima jos ovih "praznih" referensa u SDEX izdanjima. Da nema neki topic gdje je neko popisao ovo? Ako ne, mozda ima neki ultimate zagor fan da to sredi .. Da li su ove referense upisane u Klasik izdanju? Unaprijed hvala..
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/09/2009 : 15:54:20
|
I SD I LU su to slabo pratili... MIslim da je u zadnje vrijeme bolje, no svejedno, to im je najmanja zanimacija kod izrade stripa. Ima u novom MM popisanih referenci, no malo se referira na strana, malo na domaca izdanja, tako da se covjek opet pogubi.
MIslim da nema popisanih referenci na jednom mjestu, mada nije teško shvatiti na što se referencira, ai svi pravi fanovi imaju sve epizode pa lako procackaju! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 04/09/2009 : 17:29:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
I SD I LU su to slabo pratili... MIslim da je u zadnje vrijeme bolje, no svejedno, to im je najmanja zanimacija kod izrade stripa. Ima u novom MM popisanih referenci, no malo se referira na strana, malo na domaca izdanja, tako da se covjek opet pogubi.
MIslim da nema popisanih referenci na jednom mjestu, mada nije teško shvatiti na što se referencira, ai svi pravi fanovi imaju sve epizode pa lako procackaju!
Najbolje mi je bilo ono u Mister No-u SA - pogledaj ranije avanture Mister No-a |
. |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 04/09/2009 : 17:36:30
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock Najbolje mi je bilo ono u Mister No-u SA - pogledaj ranije avanture Mister No-a
Je li? Sigurno nisi procitao Lu extra Krilati osvetnik. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 04/09/2009 : 18:31:25
|
quote: Originally posted by Opti
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock Najbolje mi je bilo ono u Mister No-u SA - pogledaj ranije avanture Mister No-a
Je li? Sigurno nisi procitao Lu extra Krilati osvetnik.
Jesam, ali je nisam po tome zapamtio. |
. |
|
|
|
Topic |
|