Author |
Topic |
|
matthew
New Member
104 Posts
Member since 28/06/2007 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
fatigue
New Member
Croatia
127 Posts
Member since 04/08/2007 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/09/2009 : 15:32:26
|
Vrime je da se ostavim loših stripova. Zagor(vecina)ide na aukcije a nove epizode a i extra cu pratiti na drugi nacinako mi se koja svidi kupim a ako ne ostace na disku. Inace ovi tron mi je ništa narocito,taman da se nešto prolista ne zahtjevajuci veliki mentalni napor. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/09/2009 : 18:17:42
|
nije najbolji Zagor, al nije ni najlošiji-prosjek. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 12/09/2009 : 20:26:16
|
Lijepa naslovnica ali Richter nema takvu bradu!
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
Edited by - Opti on 12/09/2009 20:26:25 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Posted - 12/09/2009 : 20:39:13
|
i ja sam to zapazio,ali izgleda da ga Ferri vidi ovakvog. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 12/09/2009 : 21:02:25
|
Pa Ferri vec godinama crta dobro na naslovnim stranama sve osim samog Zagora. Drago mi je da je ovde obratno, Zagor je savrsen, kao iz najboljih vremena (uz malu napomenu da znak na majici ovde verovatno nije crtao Ferri, nije to njegov stil) |
Edited by - ---dp--- on 12/09/2009 21:02:56 |
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 13/09/2009 : 08:49:21
|
ne znam zasto ali ovo mi je jedna od najgorih ferijevih naslovnica ikada, da li je u pitanju izbor boja, koji ruku na srce i nije mogao biti puno drugaciji obzirom da se nalaze u pecini, ili nesto drugo... |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 09:17:30
|
Epizoda je sasvim ok,naslovnica takode, inace prestao sam da kupujem redovni od Ludensa...Inace vc je najzad prevazišao Ludens tako da ovaj strip izgleda bolje u njegovom izdanju, plastificirana korica, zanimljiv uvodni clanak, najava nastavka...Drago mi je zbog toga!!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Posted - 13/09/2009 : 09:32:38
|
kako kome, meni je još uvijek Zagor u Ludens izdanju zakon,bar strip ne pocinje sa 16 stranicom. Otisak u tom TRONU BOGOVA za bogove, naslovnica prava mracna atmosfera, kod VC naslovnica šarenilo boja ko da je slikanica u pitanju, da ne govorim o Blaži.Ali kako kome drago, sreca da imamo izbor...Drago mi je zbog toga!VC je prevazišo Ludens Zagora samo po tiražu, u ostalom nema šanse. |
|
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 10:37:50
|
quote: Originally posted by teller
kako kome, meni je još uvijek Zagor u Ludens izdanju zakon,bar strip ne pocinje sa 16 stranicom. Otisak u tom TRONU BOGOVA za bogove, naslovnica prava mracna atmosfera, kod VC naslovnica šarenilo boja ko da je slikanica u pitanju, da ne govorim o Blaži.Ali kako kome drago, sreca da imamo izbor...Drago mi je zbog toga!VC je prevazišo Ludens Zagora samo po tiražu, u ostalom nema šanse.
Ja sam realan 100 %, ne navijam!Redovni od VC je posle plastificiranja naslovnice za nijansu bolje odraden od redovnog Ludensa, koji je istina verodostojniji originalu.Inace specijale Zagora i Cika kupujem zbog HC u izdanju Ludensa,inace i tu ih je prešišao VC i to uveliko. Za extra Zagor kapa dole Ludensu. Ipak cinjenica je da VC postaje ozbiljnija prica od Ludensa, Bernard pravi propuste ne želeci da sluša kupce tako da ima puno nezadovoljstva zbog neobjavljivanja pojedinih epizoda u HC!!! CEKACEMO JOŠ MALO A ONDA ZBOGOM lUDENSU!!! |
|
|
Shtef
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 01/09/2007 |
Posted - 13/09/2009 : 19:35:31
|
profa , daj ohladi više. Svima si vec dosadio. Na svakom forumu trubiš (spamaš) isto. Za Tvoje i naše mentalno zdravlje najbolje bi bilo da prestaneš komentirati Ludensova izdanja. Ako ti ne odgovaraju , postoje druge opcije. Isprike ostalima zbog spamanja . |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 19:43:39
|
quote: Originally posted by Shtef
profa , daj ohladi više. Svima si vec dosadio. Na svakom forumu trubiš (spamaš) isto. Za Tvoje i naše mentalno zdravlje najbolje bi bilo da prestaneš komentirati Ludensova izdanja. Ako ti ne odgovaraju , postoje druge opcije. Isprike ostalima zbog spamanja .
kADA MI VRATE 500EURA ULOŽENIH U HC!!! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 13/09/2009 : 21:02:14
|
profa , daj ohladi više. Svima si vec dosadio. Na svakom forumu trubiš (spamaš) isto. Za Tvoje i naše mentalno zdravlje najbolje bi bilo da prestaneš komentirati Ludensova izdanja. Ako ti ne odgovaraju , postoje druge opcije. Isprike ostalima zbog spamanja .
Svako ima pravo na misljenje, zasto ne bi imao i Inz? Prema tome, ima pravo i da ga iznese. Ako se iznose misljenja o VC (nadugacko i nasiroko, i stalno iznova, i to sve najgore), zasto se ne bi onda ponekad iznosila i pozitivna misljenja o istom izdavacu kao sto je ovo Inzovo, i zasto se ne bi iznosila neka negativna misljenja o "Ludensu"? Da nije mozda zabranjeno?
A kako si na forumu (bar oficijelno) celih 12 dana, prilicno brzo ti neko postaje zamoran i dosadan. Sta bi bilo da si ovde od 2001. godine? |
Edited by - ---dp--- on 13/09/2009 21:05:30 |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 21:04:57
|
quote: Originally posted by ---dp---
Svako ima pravo na misljenje, zasto ne bi imao i Inz? Prema tome, ima pravo i da ga iznese. Ako se iznose misljenja o VC (nadugacko i nasiroko, i stalno iznova, i to sve najgore), zasto se ne bi onda ponekad iznosila i pozitivna misljenja o istom izdavacu kao sto je ovo Inzovo, i zasto se ne bi iznosila neka negativna misljenja o "Ludensu"? Da nije mozda zabranjeno?
Upravo tako, ništa ne treba shvatati licno... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 21:08:19
|
quote: Originally posted by ---dp---
A kako si na forumu (bar oficijelno) celih 12 dana, prilicno brzo ti neko postaje zamoran i dosadan. Sta bi bilo da si ovde od 2001. godine?
Omladinci, mladost-ludost, sve na brzinu, odmah bi da skoce, sve znaju...a da ga pitam da nabroji tri Zagorove price bilo bi tuc-muc.... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/09/2009 : 21:16:24
|
quote: Originally posted by jaki
Vrime je da se ostavim loših stripova. Zagor(vecina)ide na aukcije a nove epizode a i extra cu pratiti na drugi nacinako mi se koja svidi kupim a ako ne ostace na disku. Inace ovi tron mi je ništa narocito,taman da se nešto prolista ne zahtjevajuci veliki mentalni napor.
ja vec iman kupca za ovo |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
|
Topic |
|