Author |
Topic |
sabko
New Member
Bosnia and Herzegovina
216 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 24/09/2009 : 01:01:32
|
quote: Originally posted by no1
quote: Originally posted by nika331
quote: Originally posted by no1
Ebiga odmah si me ugasio,ali dao si mi dobru ideju. U svakom slucaju procitati cu ih iz knjižnice pa vidjeti kako onda stvari stoje. Samo neznam dali ih imamo u knjižnici jer dosad nisam vidio izdanja Publike!
u zagrebackim knjižnicama ima prva 3 albuma, 4. nema jer je izašao ove godine pa ga (još) nisu kupili. ne znam za tvoju vinkovacku.
Kod nas su trenutacno Vinkovacke pa jednostavno nemam ni vremena da odem do knjižnice,al vidjecu u Ponedjeljak kako stojimo s tim albumima.
U Sarajevu se "4" moze nabaviti mozda vec oko pola godine, ako ne i duze. Ne znam zasto ga nebi bilo u Hrvatskoj. |
Edited by - sabko on 24/09/2009 01:08:01 |
|
|
sabko
New Member
Bosnia and Herzegovina
216 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 24/09/2009 : 01:05:46
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by Deers
Mislio sam malo uložiti u Bilala, svidio mi se film Immortel, ali izgleda da cu uštedit...
Ako ti se svidio Immortel, sacekaj da izdaju Nikopoljsku trilogiju (ako ikad), mada ja nisam imao strpljenja ni to da procitam skenirano.
Pogledaj publika.co.ba i vidjeces da imaju u najavi "Nikipolsku trilogiju". Bez obzira na to kako ko dozivljava Bilala kao autora, ja sam Publiku dozivio kao ozbiljnog izdavaca, a ocigledno je i sam Bilal zainteresovan da se njegovi radovi objave ovdje i pruza im pomoc, tako da mislim da ovo sigurno izlazi. |
Edited by - sabko on 24/09/2009 01:06:29 |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 24/09/2009 : 09:57:37
|
Da, izaci ce u roku od narednih 5 godina? Ako i tada jer je ipak to trilogija, tri knjge, valja to izbaciti na tržište... Znam da ta najava stoji vec dvije godine otkako su tu stranicu napravili. Daleko je to od ozbiljnosti u bilo cemu, od dizajna do prevoda svojih izdanja koja izdaju jednom godišnje pa onda naprave pauzu do sljedece prestupne, sve izgleda tako odradeno ofrlje da je to za ne povjerovati. Covjek nikad ne bi pomislio da jebena prava i materijale dobivaju BESPLATNO i da su sve te stripove (osim tetralogije Monstruma koja je stvarno najnovija) mogli objaviti prije 5 godina da su imalo sposobni. |
|
|
Topic |
|
|
|