forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 San Monstruma i Blacksad!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 24/09/2009 : 01:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message
quote:
Originally posted by no1

quote:
Originally posted by nika331

quote:
Originally posted by no1

Ebiga odmah si me ugasio,ali dao si mi dobru ideju.
U svakom slucaju procitati cu ih iz knjižnice pa vidjeti kako onda stvari stoje.
Samo neznam dali ih imamo u knjižnici jer dosad nisam vidio izdanja Publike!

u zagrebackim knjižnicama ima prva 3 albuma, 4. nema jer je izašao ove godine pa ga (još) nisu kupili. ne znam za tvoju vinkovacku.

Kod nas su trenutacno Vinkovacke pa jednostavno nemam ni vremena da odem do knjižnice,al vidjecu u Ponedjeljak kako stojimo s tim albumima.

U Sarajevu se "4" moze nabaviti mozda vec oko pola godine, ako ne i duze. Ne znam zasto ga nebi bilo u Hrvatskoj.

Edited by - sabko on 24/09/2009 01:08:01
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 24/09/2009 : 01:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by Deers

Mislio sam malo uložiti u Bilala, svidio mi se film Immortel, ali izgleda da cu uštedit...

Ako ti se svidio Immortel, sacekaj da izdaju Nikopoljsku trilogiju (ako ikad), mada ja nisam imao strpljenja ni to da procitam skenirano.

Pogledaj publika.co.ba i vidjeces da imaju u najavi "Nikipolsku trilogiju".
Bez obzira na to kako ko dozivljava Bilala kao autora, ja sam Publiku dozivio kao ozbiljnog izdavaca, a ocigledno je i sam Bilal zainteresovan da se njegovi radovi objave ovdje i pruza im pomoc, tako da mislim da ovo sigurno izlazi.

Edited by - sabko on 24/09/2009 01:06:29
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 24/09/2009 : 09:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Da, izaci ce u roku od narednih 5 godina? Ako i tada jer je ipak to trilogija, tri knjge, valja to izbaciti na tržište... Znam da ta najava stoji vec dvije godine otkako su tu stranicu napravili.
Daleko je to od ozbiljnosti u bilo cemu, od dizajna do prevoda svojih izdanja koja izdaju jednom godišnje pa onda naprave pauzu do sljedece prestupne, sve izgleda tako odradeno ofrlje da je to za ne povjerovati. Covjek nikad ne bi pomislio da jebena prava i materijale dobivaju BESPLATNO i da su sve te stripove (osim tetralogije Monstruma koja je stvarno najnovija) mogli objaviti prije 5 godina da su imalo sposobni.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000