forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zahtev Bernardu Radovcicu!!! Kupac je uvek u pravu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 15:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message

Originally posted by Mord

Mozda je kupac uvijek u pravu, ali ako je ovo nacin da se to iskaze onda kvragu.

A imaš neki bolji nacin? Ova tema nije otvorena danas, vec duže vreme provejava, a niko nam ne odgovara!E pa ne može više tako!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 14/09/2009 : 15:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Evo imaš i moju potporu.
O bradonji ovisimo, al isto on to previše iskorištava, šta je, je...

Šta je najgore, to su u biti za ljude koji to rade - sitnice, pizdarije, nikakav trud...pa šta je problem poštovat numeraciju ili stavit nešto u hc il unutrašnju naslovnicu pa makar crno-bilu...ništa, obicnom grafickom dizajneru to je pickin dim...malo posla...al eto, briga ih se.
Glavno da on izmišlja neke kvazi gigante i šta ti ja znam...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 15:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message

Originally posted by Colt

Sta ste napali Marka? Covek nastupa sa pozicije izdavaca. OK, ljudi hoce HC, Bernard se ne oglasava, nece biti HC izdanja. Nije mu isplativo. Koliko se secam, on je i batalio Forum zbog toga sto mu je svako sugerisao kako i sta treba da radi. Kapiram sta profesor hoce da kaze, ali bih voleo da vidim kako on odlazi na radno mesto i tim tonom od direktora trazi platu koja mu jos nije isplacena ali zbog koje ustaje u pet ujutro.

Marka ljudi napadaju jer nastupa sa pozicije ''ja sam najpametniji na svetu'', ljudi ne žele sukobe na neravnopravnim osnovama, ali znam da nemaju lepo mišljenje o njemu.Platu mi inace isplacuju redovno i zadovoljan sam, otuda se i ne bunim.Ovo je ipak nešto drugo.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 16:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Originally posted by Markos

Originally posted by profesor-inz

Normalno je što svi tako reagujemo, znam mnoge ljude koji odvajaju od usta da bi kupovali stripove, znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica, isto važi i za Marka Šunjica, ako je vlasnik sajta ne znaci da može da mi cita lekcije, ako se razume u izdavaštvo ne znaci da može da mi cita lekcije o životu. Necu o tome koje šta postigao. Napišem 15 recenzija za sajt, dižem forum zanimljivim topicima, a on samo ceka da me izbaci.

Napisao si 15 recenzija, dižeš forum zanimljivim topicima? Nevjerojatno koliko si umišljen. Strašno. A hoceš da ti kažem kod koliko si ljudi na ignore listi?

na koliko san ja ignore listi? baš me zanima.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/09/2009 : 16:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Bernard se ne javlja na forumu...
Da sam izdavac, ja bih isto tako.

A što se tice stripova i izdavacke politike... Bernard ima svoj poslovni plan u koji se ja ne bih mješao (osim ponekad sugestijom koja vjerovatno ne pronade prave uši).
Ono što ja imam pravo je ne kupovati stripove, serijale i edicije koje mi nisu po volji i ja to svoje pravo koristim. Predlažem i vama da ucinite isto.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/09/2009 : 16:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message

Originally posted by lwood

na koliko san ja ignore listi? baš me zanima.

Opet se ti nesto mesas ili oftopicaris?
Na svu srecu ne vidim tvoje postove jer si mi na ignore listi
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2009 : 16:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Uopce mi se ne da citati ova topic od pocetka (jer imam dojama kao da je mlacenje prazne slame) pa cu odmah reci kao da sam najpametniji:

profesore, ajde oladi... pa,pa,pa,pa...

Tog izvjesnog bradonju možeš vidjeti na puno strip manifestacija, pa kad odeš do neke, zgrabi ga za bradu i pitaj lijepo covjeka šta bi s HC-om?

ILi reci Kici nek propita Bernija i nek mu kaže da je profesor rekao tako i tako, oni su ti ko dva oka iste glave. Jel se tako kaže??

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 16:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
baš me zanima kad je vec spomenija.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 16:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message

Originally posted by DeeCay

Uopce mi se ne da citati ova topic od pocetka (jer imam dojama kao da je mlacenje prazne slame) pa cu odmah reci kao da sam najpametniji:

profesore, ajde oladi... pa,pa,pa,pa...

Tog izvjesnog bradonju možeš vidjeti na puno strip manifestacija, pa kad odeš do neke, zgrabi ga za bradu i pitaj lijepo covjeka šta bi s HC-om?

ILi reci Kici nek propita Bernija i nek mu kaže da je profesor rekao tako i tako, oni su ti ko dva oka iste glave. Jel se tako kaže??

Samo si mi još ti trebao da mi kažeš šta cu i kako cu da radim!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41081 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 16:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

Ja sam ga pitao pa me odjebao.. Sve u svemu los covek, bar poslovno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2977 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 14/09/2009 : 16:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Bonelli u HC

Ludens propada zbog bojkota desetak (ili malo više ljudi)

Pretpostavljam da svi koji cekaju HC imaju SC izdanja. Rešenje, pravac najbliža štamparija i koricenje. Nije skupo i rešen problem...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41081 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 16:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Lose pretpostavljas.. Ja cekam HC a nemam SC... Zamisli, imam sada preko 80 HC AF-ova i on resi da ukine HC... Sta onda da radis????

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 16:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message

Ocito da nisi cuo za spiritoconlascure.it forum.Tamo ima poseban podforum za direktan kontakt sa crtaca i scenaristima.

Crtaci i scenaristi ne odredjuju kada ce nesto izaci ili biti ukinuto.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 14/09/2009 : 16:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Alan Ford se bolje prodaje

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 14/09/2009 16:38:09
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/09/2009 : 16:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message

Originally posted by sawitch

Lose pretpostavljas.. Ja cekam HC a nemam SC... Zamisli, imam sada preko 80 HC AF-ova i on resi da ukine HC... Sta onda da radis????

Jezik pregrizo,jedna od najlepsih i najdrazih kolekcija koje imam
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2009 : 16:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message

Samo si mi još ti trebao da mi kažeš šta cu i kako cu da radim!

Ja sam taj koji ce razrješiti sve tvoje dileme i zakljuciti ovaj topic! Evo, dao sam ti tri pametna prijedloga što možeš napraviti. Svojim vikanjem u cyberprostoru neceš napraviti apsolutno ništa, nego samo nadodati dodatnih 150 postova na tvojem useru...
Ja sam covjeka par puta nešto pitao u zadnjih par godina pa dobio par nesuvislih odgovora, no zadovoljavajucih...

A i ne uzrujavam se jer me nije briga! Berni je ionako oduvijek slabo komunikativan na forumu (pa i opcenito)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 14/09/2009 16:42:36
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29680 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2009 : 16:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message

Marka ljudi napadaju jer nastupa sa pozicije ''ja sam najpametniji na svetu'', ljudi ne žele sukobe na neravnopravnim osnovama, ali znam da nemaju lepo mišljenje o njemu.Platu mi inace isplacuju redovno i zadovoljan sam, otuda se i ne bunim.Ovo je ipak nešto drugo.

Ne, nego se ti postavljas u tu poziciju. Po stoti put ponavljam, nije problem u tome što ti želiš znati što i kako izdavac planira (smiješno je da mene bilo tko optuzuje da sam protiv toga kad sam ja prakticno jedini izdavac koji objavljuje plan i program izdavanja godinu-dvije dana unaprijed - Hammeru, napravio sam), nego nacin na koji to radiš. A to je bahato, bezobrazno, uvredljivo i drsko. Drugim rijecima, za šamarcinu.

I još nešto, to što si ti kupac Bernardovih izdanja ti ni u kom slucaju ne daje za pravo da ga vrijedaš "jer on od mene živi", niti je on po bilo kom osnovu dužan poštivati te. Poštovanje ne možeš kupiti ili platiti, možeš ga samo zaraditi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 16:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Samo cekam kad ce zahtjev za posterima... Predlažem Mikijevog konja (Napoleona) za prvi poster !
Ajd pustite covjeka na miru , neka sam odlucuje kako ce i što izdati, a ne stalno tupiti po istom. Može se napisati nekakav prijedlog i to Bernard sigurno i procita, neki od tih prijedloga ce mu se možda svidjeti pa ce ga (kada on odluci da treba) i realizirati.
Koliko god netko ponavljao svoje prijedloge, nikakve koristi, a s druge strane netko jednom nešto predloži, ovome se svidi i realizira!
Dakle, dajte malo serveru da diše, nije ni njemu lako s obzirom što se sve sprema na njega !

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 17:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message

Originally posted by manhunter

Originally posted by Archy

Ja cu primjetiti samo to kako je zanimljivo kako su profesora nekako najžešce napali oni koju su izravno ili manje izravno povezani sa izdavaštvom.

Ne znam zašto, ali dolazim na suludu ideju da je to zato što ljudi znaju o cemu pricaju. Imaju uvid u posao, ulažu svoj novac, znaju kako i o cemu se radi, pa valjda zato i reaguju na taj nacin.

Ali možda se i varam, ko zna. Možda ljudi jednostavno žive i razmišljaju realno.

Ma sigurno je to onda

No sikiriki
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/09/2009 : 17:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message

Ja sam ga pitao pa me odjebao.. Sve u svemu los covek, bar poslovno...

ne vjerujem da te doslovno odjebao!baš cu ga pitat sutra kad ga budem vidio...ajme tebi ako si lagao

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41081 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 17:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sedeo sam sa Heyokom i pitao ga da li je to Bernard i on je rekao da jeste.. Pozvao sam ga i nasmejan pitao: "Bernarde, hoce li biti onih HC-ova sto su propusteni, imacu bezveze kolekciju?" On meni: "Nema sanse!" i okrene se i ode... Bukvalno tako...

A ako nisam slagao, ajme tebi...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2009 : 17:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message

Sedeo sam sa Heyokom i pitao ga da li je to Bernard i on je rekao da jeste.. Pozvao sam ga i nasmejan pitao: "Bernarde, hoce li biti onih HC-ova sto su propusteni, imacu bezveze kolekciju?" On meni: "Nema sanse!" i okrene se i ode... Bukvalno tako...

Eto, pa dobio si konkretan odgovor u njegovom stilu! NEma šanse, haha!

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 17:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Bernard bi mozda mogao da se iskupi ako pokrene serijal o crnom robu i maloj devojcici koja mu je pratilac...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/09/2009 : 18:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message

A ako nisam slagao, ajme tebi...

I sta je sada tu tako lose bilo? Zar je trebao otganizirati na MAFESTU trbinu o svojim HC izdanjima!?

Pitao si ga i covjek ti je kratko i jasno odgovorio. Da ti nista nije odgvorio i okrenuo ti ledja, to bi bio odjeb. Ovo je samo bio kratak odgovor koji tebi nije bio po mjeri.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"

Edited by - Darkwood Devil on 14/09/2009 18:01:54
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2009 : 18:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa šta je sad trebao Berni svakom posebno da objašnjava o svojim izdanjima, bio je kratak i jasan i šta tu ima loše?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000