Stvarno raznoliko nema sta..samo me zanima jedna stvar: kako da ne skupljas supermana vidim da ga imas za avatara..pitam jer sam veliki fan supermana pa ako mi mos preporuciti neka izdanja?
Stvarno raznoliko nema sta..samo me zanima jedna stvar: kako da ne skupljas supermana vidim da ga imas za avatara..pitam jer sam veliki fan supermana pa ako mi mos preporuciti neka izdanja?
The Death of Superman The Kingdom come Jel dovoljno ? Ali, daleko je to od gore pobrojanih junaka!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
The Death of Superman The Kingdom come Jel dovoljno ? Ali, daleko je to od gore pobrojanih junaka!
Hvala ali iman to..i dobro si reka, superman je daleko od ovih nabrojanih junaka..pogotovo od cike serifa, ribara, robijasa, detektiva, indijanaca, vojnika i meni omiljenog FANTA CIKE..
Pokusavam da skupim sve sto je izaslo od zagora na ovim prostorima od zs mi fali 12 kom od LMS mi fali 15 kom od makedonskog MP fali mi nekih 10 kom i nekoliko sitnih pirata VC, SD, LUDENS, i ostale manje edicje manje vise sve imam ...
Šta skupljan? Šta mi se svidi u kojemu trenutku...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud