Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
bacho
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/magico-ventoFIM2.jpg)
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 11/10/2009 : 12:20:11
|
95% plana je riješeno. Još samo glancanje. Zadnje detalje cemo nakon ove srijede objaviti u ovom topicu.
|
I´m too old for this shit. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Posted - 15/10/2009 : 21:11:56
|
Nakon jucerašnjeg sedmoroclanog ugodnog druženja u TC-u, ali i kratke konzultacije s nezamjenjivim kicom, dogovoreno je slijedece:
- ekipu iz Makarske, ali i sve ostale goste izvan Zadra, ocekujemo oko 17 sati; - docekati cemo ih gdje god žele, ili tamo dokle znaju doci; - mislili smo da tada skocimo do Grada (Poluotok), na dir po gradu (orgulje i sl.), pice i pocetak druženja (cisto da ne ispadne da ste došli u Zadar, a njegovu bit niste posjetili, tj. Poluotok); - pravo druženje smo organizirali u pizzeriji Floramy na Boriku nešto kasnije (otprilike 18.30 h)gdje smo osigurali dio prostora za neometano druženje i službeno upoznavanje s Mafestom i Mafestovcima, a i medusobo; - dakako ovo nije pir, pa je tocno vrijeme podložno sitnim promjenama, prvenstveno ovisno o tome kad ce gosti stici;
Ocekujemo da bi trebalo doci oko desetak gostiju iz Makarske, nekoliko Splicana i 10 do 15 Zadrana (ovo nije ogranicavajuci broj, pa ga slobodno probijajte). Dakako, i svi su drugi pozvani.
Ako što bude mijenjano (u što sumnjam, ali...), bit cete ovdje izvješteni.
Ako nekoga nešto dodatno zanima nekoliko postova ranije je meto ostavio brojeve mobitela na koje se slobodno možete javiti.
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/n1002581949_30133907_5570.jpg)
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 16/10/2009 : 08:32:26
|
Sad je bila reportaža na Dobro jutro Hrvatska o razvoju "kulturalnog turizma" gdje je interview dao Gaston govoreci o MaFestu.. Vrlo pohvalno da strip dobiva sve više prostora u medijima! To me veseli! |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
5649 Posts
Posted - 16/10/2009 : 09:24:04
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Vjeko1980
Sad je bila reportaža na Dobro jutro Hrvatska o razvoju "kulturalnog turizma" gdje je interview dao Gaston govoreci o MaFestu.. Vrlo pohvalno da strip dobiva sve više prostora u medijima! To me veseli!
kakve veze to ima sa zadrom![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Ma nikakve Ali je najaktivniji topic o MaFestu pa reko da ga iskoristim![](icon_smile_tongue.gif) Oprostite na oftopikozi![](icon_smile_big.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/10/2009 : 09:28:03
|
dok se vas dva dogovorite ko je bolji Dinamo ili Hajduk nek netko stavi link te emisije. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/10/2009 : 13:16:24
|
quote: Originally posted by bacho
Nakon jucerašnjeg sedmoroclanog ugodnog druženja u TC-u, ali i kratke konzultacije s nezamjenjivim kicom, dogovoreno je slijedece:
- ekipu iz Makarske, ali i sve ostale goste izvan Zadra, ocekujemo oko 17 sati; - docekati cemo ih gdje god žele, ili tamo dokle znaju doci; - mislili smo da tada skocimo do Grada (Poluotok), na dir po gradu (orgulje i sl.), pice i pocetak druženja (cisto da ne ispadne da ste došli u Zadar, a njegovu bit niste posjetili, tj. Poluotok); - pravo druženje smo organizirali u pizzeriji Floramy na Boriku nešto kasnije (otprilike 18.30 h)gdje smo osigurali dio prostora za neometano druženje i službeno upoznavanje s Mafestom i Mafestovcima, a i medusobo; - dakako ovo nije pir, pa je tocno vrijeme podložno sitnim promjenama, prvenstveno ovisno o tome kad ce gosti stici;
Ocekujemo da bi trebalo doci oko desetak gostiju iz Makarske, nekoliko Splicana i 10 do 15 Zadrana (ovo nije ogranicavajuci broj, pa ga slobodno probijajte). Dakako, i svi su drugi pozvani.
Ako nekoga nešto dodatno zanima nekoliko postova ranije je meto ostavio brojeve mobitela na koje se slobodno možete javiti.
Mi cemo sigurno morati s dva auta iz Makarske (+ eventualno jos jedno iz STa) jer ja zbog utakmice necu moci krenuti iz Makarske prije 20.30, sto znaci da u Zadru mogu biti negdje oko 22h. Ako ce sve to ranije zavrsiti, onda necu ni dolaziti, no ako se planira druzenje do kasnijih sati - stizem i ja.![](icon_smile.gif)
Iskreno, nadam se da ce biti otvorenih kafica i da ce se konstruktivno druzenje moci nastaviti do kasno u noc, odnosno do rane zore.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 16/10/2009 : 13:17:29
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Vjeko1980
Sad je bila reportaža na Dobro jutro Hrvatska o razvoju "kulturalnog turizma" gdje je interview dao Gaston govoreci o MaFestu.. Vrlo pohvalno da strip dobiva sve više prostora u medijima! To me veseli!
kakve veze to ima sa zadrom![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Puno vise nego sto neki drugi postovi u nekim drugim topicima imaju veze s njima.![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
|
meto
Starting Member
![](AvatarUpload/tex%20willer.jpg)
63 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 16/10/2009 : 15:52:01
|
Ne brini Gastone, necemo se tako rano rastati - samo se ti javi kad dodeš u Zadar na jedan od ona 3 mobitela koja sam ranije postavio. lp |
kugo i kolero |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/10/2009 : 17:07:25
|
quote: Originally posted by Gaston necu moci krenuti iz Makarske prije 20.30, sto znaci da u Zadru mogu biti negdje oko 22h.
Ura ipo do Zadra!? Koja pickica![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 16/10/2009 : 22:31:28
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by bacho
Mi cemo sigurno morati s dva auta iz Makarske (+ eventualno jos jedno iz STa) jer ja zbog utakmice necu moci krenuti iz Makarske prije 20.30, sto znaci da u Zadru mogu biti negdje oko 22h. Ako ce sve to ranije zavrsiti, onda necu ni dolaziti, no ako se planira druzenje do kasnijih sati - stizem i ja.![](icon_smile.gif)
Iskreno, nadam se da ce biti otvorenih kafica i da ce se konstruktivno druzenje moci nastaviti do kasno u noc, odnosno do rane zore.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile.gif)
ako ja mogu priskocit odlazak na balet u kazalište da odem do Zadra moga bi i ti priskocit fudbal![](icon_smile_big.gif) |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 16/10/2009 : 22:34:15
|
quote: Originally posted by meto
Ne brini Gastone, necemo se tako rano rastati - samo se ti javi kad dodeš u Zadar na jedan od ona 3 mobitela koja sam ranije postavio. lp
To te ja pitam!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
JEDVA CEKAM!!!
P.S. Vjerujem da samo rijetki znaju da imam vjencanog kuma u Zadru.![](icon_smile_wink.gif) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 16/10/2009 : 22:35:42
|
quote: Originally posted by Toninho ako ja mogu priskocit odlazak na balet u kazalište da odem do Zadra moga bi i ti priskocit fudbal![](icon_smile_big.gif)
Prika, znas mene... Ne mogu svoje ostaviti na cjedilu.![](icon_smile_wink.gif)
No ispravit cemo to adekvatnim pristupom voznji prema Zadru.![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Posted - 16/10/2009 : 23:11:10
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by meto
Ne brini Gastone, necemo se tako rano rastati - samo se ti javi kad dodeš u Zadar na jedan od ona 3 mobitela koja sam ranije postavio. lp
To te ja pitam!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
JEDVA CEKAM!!!
P.S. Vjerujem da samo rijetki znaju da imam vjencanog kuma u Zadru.![](icon_smile_wink.gif)
E, cini mi se da ce mi to biti cjelonocni izlazak vani, nakon jakoooo puno vremena!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
A inace što jedan Makaranin ne bi imao kuma u Zadru, kad je jednom Zadraninu (meni) kum pobegel s Poluotoka u Varaždin. |
|
tulip
Starting Member
Croatia
67 Posts
Member since 21/03/2003 |
|
Fish
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 17/10/2009 : 16:42:57
|
Nisam pratio forum tjedan dana (sto zbog bolesti, sto zbog obaveza) pa vidim da ste dogovorili stvar. Meni pase, a vjerojatno dolazimo ja i blackport8. Ako sto treba organizirati/pokupiti/otpratiti koga ili docekati, vicite. Meto ima moj broj.
J. |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 17/10/2009 : 18:30:48
|
vidio sam na HRT razgovor s Antunovicem i još nekima s Mafesta... Dobro da se stvar probija u medije, kažu na HRT - "iz godine u godinu sve popularniji fest"... BRAVO
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u HR![](icon_misterno.gif)
|
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 18/10/2009 : 12:05:26
|
quote: Originally posted by DOMI
vidio sam na HRT razgovor s Antunovicem i još nekima s Mafesta... Dobro da se stvar probija u medije, kažu na HRT - "iz godine u godinu sve popularniji fest"... BRAVO
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u HR![](icon_misterno.gif)
Da li se može nabaviti neki link da i ja to vidim? |
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|