forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stanje sQladišta: Ekstremni sportovi, LBN itd.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/10/2009 : 17:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Ako koga zanima:

EKSTREMNI SPORTOVI Tomaža Lavrica su od jucer rasprodani na skladištu, što ima u striparnicama ima, možda još nešto uspijem naci kod distributera, ali službeno ih više nemam.

(Time su prve 3 knjige biblioteke Q rasprodane: nema Batman: Strašan vic, nema Kako citati stripm, nema Ekstremnih ... Udrite po preostalima: Osviješteni, Kako crtati strip, Ništa nova, dnevniQ, dok ih još ima.)

LA BETE NOIRE trenutacno imam tri kompleta 1-5, plus po 7 kom pojedinacnih brojeva 2-4.

Ostale stvari pri kraju zaliha:

Stripovi za djecu XXI stokjeca - 4 kom
Q strip 5 (glancer) - 4 kom
Ninda - 5 kom
Q strip uvez brojevi 1-10 - 5 kom
Q strip 9 (glancer) - 7 kom
Q strip 6 (glancer) - 8 kom
Q strip 7 (glancer) - 11 kom
Q strip 8 (glancer) - 13 kom
Martina Mjesec - 19 kom
Mali Guj i njegov Zmuj - 20 kom

Kvadrat 5 1
Kvadrat 11 4
Kvadrat 12 3
Kvadrat 13 3
Kvadrat 14 1
Kvadrat 15 2
Kvadrat 16 2
Kvadrat 17 2
Kvadrat 18 8
Kvadrat 19 20

Toliko za danas. Ima li zainteresiranih za nešto, neka se jave na
darko (na) mentor.hr

Hvala,

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/10/2009 : 20:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Jel' ova Martina Mjesec ono vodoravno izdanje Q-a ili to izleteo neki album a da ja nisam registrovao?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/10/2009 : 21:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Jel' ova Martina Mjesec ono vodoravno izdanje Q-a ili to izleteo neki album a da ja nisam registrovao?

Vodoravni.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 02/10/2009 : 10:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message
Meni Kvadrat 5!

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/10/2009 : 21:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
quote:
Originally posted by Škrky

Meni Kvadrat 5!

OQ.

mcn

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 31/10/2009 : 20:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message
De da pitam, koliko kunica bi bili ti Qjuovi uvezani od 1 pa do 10 i ima li još šminkersko-šmekerskog tvrdog dnevniqa?

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/11/2009 : 22:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
quote:
Originally posted by Nostromo

De da pitam, koliko kunica bi bili ti Qjuovi uvezani od 1 pa do 10 i ima li još šminkersko-šmekerskog tvrdog dnevniqa?

uQoriceni je 230 kn. Tvrdog dnevniQa ne da ima nego je iduci broj 007 od 100 :)

mcn

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/11/2009 : 23:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

quote:
Originally posted by Nostromo

uQoriceni je 230 kn. Tvrdog dnevniQa ne da ima nego je iduci broj 007 od 100 :)

mcn

Koliko dode tvrdoukoriceni dnevniQ i hoce li ga se moci kupiti na Interliberu ili CRŠ-u?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/11/2009 : 16:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Koliko dode tvrdoukoriceni dnevniQ i hoce li ga se moci kupiti na >Interliberu ili CRŠ-u?

Tvrdoukoricceni dnevniQ, u ekskluzivnom kolekcionarskom izdanju uvezanom spiralom i s naslovnicom koju nacrtam svakom kupcu po zzelji, kossta 99 kuna i bit che ga na Interliberu, dok chu na CRS-u biti ja s pokojim komadom u torbi, pogotovo ako se predbiljezzite i rezervirate svoj primjerak.

mcn

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000