Author |
Topic  |
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/10/2009 : 10:27:39
|
quote: Originally posted by culfis
zar nema stripoteke?
To baš htjedoh reci; ja drugovi Stripoteku nikada nisam vidio na kioscima u Zagrebu. Stvarno ne znam, jel je stave sa strane ili što vec... Nema je na Trgu, na Glavnom kolodvoru, ma nema je nigdje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2561 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 13/10/2009 : 10:50:46
|
U Slo skoro iskljucivo strani stripovi (uz Strip bumerang, koji se može naci samo u odredenim vecim trafikama). Uglavnom Hr produkcija, izbor i kolicina variraju od trafike do trafike, ali bar Zagora imaju svi. Sa stripotekom je slicna situacija kao sa Strip bumerangom, dok od VC idu samo oni junaci na koje nema prava SA/Ludens. O |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/10/2009 : 16:41:08
|
quote: Originally posted by culfis
zar nema stripoteke?
Ne. Niti je ikada bilo u mojoj selendri. A za drugdje po Cro, ne znam... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/10/2009 : 17:04:10
|
Stripoteka a bija je i PZ doduše njega ne kupujem pa ne znam dolazi li i dalje. Osim toga gomila Asterixa, uglavnom na Njemackom i vrlo cesto šarolik izbor Disneyjevih stripova na ( pretpostavljam ) Švedskom a možda i na još kojem Skandinavskom jeziku. Novina i casopisa ima na više jezika. Naravno izbor je puno veci liti, zimi samo stripovi i to reducirano. Nekad nije ista roba dolazila na sve kioske jer je samo dio prodavao strani tisak tako da je to možda razlog što nema Stripoteke na svim kioscima. Jel' se sad nešto minjalo, ne znam. Kad je Stripoteka krenula ponovo na kioske u HR rekli su mi da dolazi 15 kom. u Gradac na kioske i da se prodavalo gotovo redovito po 14 kom. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Topic  |
|