imam osecaj da ce mu pogled biti u sargarepe i krompir, a ne cvece
Costello, tnx! sto sve covjek ne nauci! edge of darkness stavljena na priority list! a sad vidim sprema se i remake za 2010... tesko da ce biti kao ovo, ali neka...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ja isto mislim da ce ova jerimija-ispicutura pre da odleprsa
Mirisace on cvece u koren pre mene, znam ja.
Ovo cu insistiram da ti napisu na spomenik kao epitaf i cu dodam komentar - "Cekaj me,ja cu sigurno doci,samo me cekaj dugo"(pozdravi Tomu kad ga vidis)
imam osecaj da ce mu pogled biti u sargarepe i krompir, a ne cvece
Costello, tnx! sto sve covjek ne nauci! edge of darkness stavljena na priority list! a sad vidim sprema se i remake za 2010... tesko da ce biti kao ovo, ali neka...
A tebi kucna buvo ide epitaf - "A bar sam Split mogo da vidim,ipak je to samo desetak kilometara"
curi preteruješ uopšte , posto si maksimalno dosadan i naporan sa tim svojim jezikom uvali ga nekoj buš se smiril und srecan ti povratak nisam ni zna da si letio ispo sam iz džira totalno
a cuj, svakom svoje (mada je sve to bezveze sto kakis). mos uzet nebojsu ak ti je drazi...
Ja isto, tek jucer sam cuo od Tellera da Curunira nema. Dobrodoašo; natraG$! :-)
Isto i ja Nije me bilo 4 miseca na forumu i logiram se nekidan. Vidim, nema komentara na pravopis i kažem "super, mora da su se popravili cim ih lektor ne pere"
evo toninho pa uci kako se isto moze reci na duhovit i lijep nacin...
ma taj se nadrogiro kolom pa ne govori tako da ga ceo svit razume