forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Soba za teleci jezik
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
Poll Question:
Jeste li za podforum koji ce se baviti iskljucivo jezicnom problematikom (ne samo pravopisom i gramatikom, nego opcenito prijevodom) u stripovima a i šire (recenzije), služiti kao pomoc, kritika, pohvala etc.?
Svjestan sam da ljudi koje to zanima nema previše, ali bi na taj nacin bilo STROGO zabranjeno o tome pisati bilo gdje drugdje, no i upadati samo da bi se reklo "koji ce nam to q...?" Dakle, ni mi izvan, ni oni koje ne zanima unutra.
Kazne bi bile stroge: npr. samo jedna opomena i nakon toga 30 dana out.
Uz uvjet da je ovo tehnicki izvodivo, i da se Marku da, dakako.

Results:
Da [46%] 26 votes
Ne [54%] 31 votes

Poll Status: Locked »» Total Votes: 57 counted »» Last Vote: 04/01/2010 15:55:01

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/10/2009 : 22:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ne bi bilo izuzetno sadrzajno sto se samih stripova tice, te je to mozda i glavni protivargument koji bi neko izneo. ali bi svakako bilo pametnije od 50% onoga sto se ovih dana cita na forumu.
thumb up :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/10/2009 : 22:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
kao prevodilac morao sam glasati s ne logicno
nikako nisam pristaša piljenja grane na kojoj sjedim
ali curunirova ideja nije loša dapace

Edited by - rommel on 19/10/2009 22:04:14
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/10/2009 : 22:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Kurunire, ja mislim da prvo treba da razmislimo o broju ucesnika u tom podforumu. Mislim, zar bi te teme bile posjecene? Ne vrijedi praviti ovi podforum ako ce jedini ucesnici biti ti i Delboj (ovo je receno bez ikakave zle namjere ili ironije, vec kao prosta cinjenica).
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

al ipak znas opaliti po Modesty, je'l? tz tz tz...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/10/2009 : 22:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

al ipak znas opaliti po Modesty, je'l? tz tz tz...

jok ono je bilo iz vizure kupca
ja sam ti podvojena licnost ja i stanoviti norman b.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Kurunire, ja mislim da prvo treba da razmislimo o broju ucesnika u tom podforumu. Mislim, zar bi te teme bile posjecene? Ne vrijedi praviti ovi podforum ako ce jedini ucesnici biti ti i Delboj (ovo je receno bez ikakave zle namjere ili ironije, vec kao prosta cinjenica).

ne bih rekao. evo pogledaj koliko rasprave oko tamo neke flase otrova u zagoru...
naravno da bi bilo vezano uz doticni strip.
ali nema frke, samo kog vraga onda uopce ISTA pricate o tome???

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/10/2009 : 22:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
a ti nesrico sto ce ti sve one erotike???
a pitanja...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/10/2009 : 22:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hau jes nou. ;-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/10/2009 : 22:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mhejl

ne bih rekao. evo pogledaj koliko rasprave oko tamo neke flase otrova u zagoru...
naravno da bi bilo vezano uz doticni strip.
ali nema frke, samo kog vraga onda uopce ISTA pricate o tome???

Pa moramo se na nekoga istresati, a ko je zgodniji nego jadni lektori i prevodioci?
Ja sam samo jednom imao primjedbi, a one su bile upucene prevodu specijala ,,Crni užas''.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/10/2009 : 22:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koje erotike?
ako misliš na aukciju,nisan je osvojia,a razlog šta ce mi,pa da se sitin puberteta

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hau jes nou. ;-)

e jbga sad...

ali zaista nema veze. bome ova dva "moja" topica ljudi lijepo raspravljaju vec dva dana, forum skoro da nalikuje domu lordova
osim paranoicna nebojse, pokvario mi topic, uf...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

koje erotike?
ako misliš na aukciju,nisan je osvojia,a razlog šta ce mi,pa da se sitin puberteta

da se sitis desanke, jel? pa zar se to zaboravlja? hihihi (cop. by renky)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/10/2009 : 22:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Hau jes nou. ;-)

e jbga sad...

ali zaista nema veze. bome ova dva "moja" topica ljudi lijepo raspravljaju vec dva dana, forum skoro da nalikuje domu lordova
osim paranoicna nebojse, pokvario mi topic, uf...

Ma ja sam to pozitivno mislio, u svakom slucaju.
Bilo bi zanimljivije za citanje nego neke aktuelne stvari...

Odavno sam hteo da otvorim slican topic, pa mi se nije dalo (secam se kroz maglu nekih 6% razlike od pre par godina, pa ne bih da prizivam devila).

Ali sam za, u svakom slucaju. Bar ce biti više posla za mene.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/10/2009 : 22:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ja sam za. Sto da ne!? Takve stvari uvek mogu da budu korisne. Covek uvek moze nesto da nauci,...mada ja znam sve...

EDIT: Mada mi se ne svidja deo o banovanju.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 19/10/2009 22:23:05
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/10/2009 : 22:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

ne bi volio biti ban?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/10/2009 : 22:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

ne bi volio biti ban?

Valjda zato što je stara srpska titula župan, a ne ban.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 22:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
kako bilo, ti si moj najomiljeniji moderator

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/10/2009 : 22:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Sakupljaš poene vec sad, za svaki slucaj??

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/10/2009 : 22:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Da

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 23:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

Sakupljaš poene vec sad, za svaki slucaj??

aha

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/10/2009 : 23:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Nece tebe Manhunnter,dok trpi Texa (dobro ajd' i mene ), ti nisi ugrozena vrsta.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/10/2009 : 23:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
kako sad pa nece??? pa dobio sam kiss

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/10/2009 : 23:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Auuuu! Pa to je otisao razgovor u drugu stranu. Odma' bezim iz tog filma.

I cekaj bre! Sad ti me navlacis ovde da offtopicarim pa da dobijem onu kaznu iz prvog posta od 30 dana. A ne! Odo ja u neki drugi topic gde moze da se spamuje.

Sto li mi Veseli cetvrtak pada na pamet?!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/10/2009 : 23:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Definitivno za,ako pamtis ja sam i otvorio jedan takav topic pre nekoliko godina,ali je upropoasten vrlo brzo.
Ako ne podforum a ono bar nekoliko odvojenih topica - bar da se razdvoje prevod reci sa jednog na drugi Ex-Yu jezik i pravopis jer bi mislim bilo konfuzno da to ide zajedno.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000