Poll Question:
Imam utisak da je veliki broj forumasa prisutan od ili posle pojave VC a Julia u izdanju Van Gogha je izlazila pre pojave VC i nisam siguran koliko je forumasa uopste znalo da taj strip izlazi,koliko se vratilo stripu sa pojavom VC i slicno. Elem,interesuje me sledece - koliko je vas kupovalo Juliu pa odustalo nakon promene formata,koliko vas bi kupovalo Juliu a da tad nisu ni sakupljali stripove...
Results:
Kupovao sam Juliu do promene formata i cene
[19%]
20 votes
Nisam ni znao da to postoji a kupovao bih da sad izlazi
[25%]
27 votes
Nisam i ne bih uzimao taj strip ni sada
[31%]
33 votes
Kupovao sam i nakon promene cene i formata, dok nije propala na kioscima
Ma ko li napravi ovaj poll ovako suntav? Gde je opcija - nisam kupovao taj strip, iako sam cuo za njega, neke brojeve sam procitao, sada bih ga kupovao u bilo kakvom izdanju, ali najradje u kiosk varijanti, sto podrazumeva da bude veran originalu, a cena u rangu stripova VC. Naravno, kupovao bih samo ako se drze hronologije, sto porazumeva da krenu od keca i naravno objavljivanje almanaha.
Fali opcija; "kupovao sam i nakon promjene cijene i formata, dok nije propala na kioscima, ali sam bio dovoljno pametan da ne kupim posljednju izdanu devetu epizodu jer sam cekao hoce li da otisnu i nastavak price u desetoj... ali, nažalost, nisu"
dobra je ta julija, samo me malo smeta što je koncipirana kao tv-serije, svi su likovi u nekom životnom status-quou, s istim dijalozima i frazama. berardi istina osmišljava maštovite zaplete i slucajeme (e nizzi, nizzi...), ali nedovoljno da taj strip postane kult.
Ja sam kupovao do promjene formata i onda odmah odustao. Zapravo nisam odustao od serijala, nego sam cekao da vidim što ce biti dalje. A dalje nije bilo ništa! Šteta!
meni je odlicna da znam talijanski uzimao bih originale jer ocito je da ništa više od nje kod nas a ja sam je kupovao i nakon promjene formata, a te opcije nema, neš' ti ankete ._)))
if you tolerate this, then your children will be next