Cini mi se da ove almanah naslovnice dolaze do izražaja tek kada kupiš strip, otvoriš ga i vidiš ostatak ilustracije.
Almanacco del Giallo 2010 Il caso di Magnolia Drive Soggetto: Giancarlo Berardi Sceneggiatura: Giancarlo Berardi e Lorenzo Calza Disegni: Claudio Piccoli Copertina: Laura Zuccheri
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
i hoce li je biti vise .... pade ti od umora , zelje i opet niko nece da uslisi tvoje zelje
Ja nisam od umora, samo od zelje I nije bas slicna,podseca me na englesku seriju Cracker(Razbijac). Glavna junakinja doduse nije debeli alkoholicar koji ima probleme s kladjenjem i razvodi se s zenom,ali je psiholog koji pomaze policiji kod odredjenih slucajeva gde ga pozivaju da pravi psiholoski profil ubica i ostalih tesko uhvatljivih gmazova E Julia bas podseca na takav tip serije. A i nije mi jasno sto ona ne bi mogla da prodje a pise toliko velicani(ne bez razloga) tata Ken Parkera To sto nije prosla kod VG ne znaci da nece sad(pucao je i MV kod Systema,Sfere,Wizarda...pa evo sad imamo Libellusovo izdanje)