forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tko ima kompletnu ZS i LMS seriju?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/10/2009 : 11:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Zorgoljub

To su stripovi koje sam ja licno nabavljao od 1992 godine, znaci punih 17 godina i ima ih raznih. Najvise ima 4 ali ima dosta glancera i petica. Jedna deo je lose ocuvan ali ti su mi najdrazi jer sam ih citao po 100 puta jos kao klinac. Ne bih dao mog Mister Noa ni za sve blago ovog sveta jer me previse uspomena veze. Tacno znam gde kad sam nabavio svaki strip. Po meni je glupo odjednom kupiti citave kolekcije jer to nema nikakvu draz.

Naravno, znam o cemu pricaš, jer i ja slicno razmišljam, nikad ne bih prodao moje kolekcije stripova, jer puno me uspomena za nih veže.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 31/10/2009 : 18:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
zar nitko nema nikakve slike, da okaci u topic i da vidimo te
kolekcije ZS i LMS, kako izgledaju?!?

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 31/10/2009 : 20:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by Nobody

zar nitko nema nikakve slike, da okaci u topic i da vidimo te
kolekcije ZS i LMS, kako izgledaju?!?

Upravo tako!Po meni,pola njih u najblažu ruku lažu sami sebe a bogami i ostatak vaskolikog puka na ovom forumu.Dajte dokaze!

Wtf?
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 31/10/2009 : 22:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Evo...ja nemam komplet seriju ali imam sasvim finu kolekcijicu
Pre neki dan su kod mene u gostima bili cenjeni forumasi "tumen" i "srdjandj" pa smo napravili par fotki...nisu bas neke jer sam slikao sa mobilnim ali...
JA i tumen...

Srdjandj i tumen...

Uzivajte...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 31/10/2009 : 22:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
e, to se traži!!!

odlicno sdragan@!!!

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/10/2009 : 22:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
najobicnija fotomontaža

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 09:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
tako je,fotomontaža 100%.
Vidi se da su narezak i pice na stolu docrtani.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 14:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Marjan iz Zemuna.Covek nije aktivan na ovom forumu, samo je posmatrac, a inace , kako kaže , ima oko 18 tisuca stripova.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/11/2009 : 15:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Marjan iz Zemuna.Covek nije aktivan na ovom forumu, samo je posmatrac, a inace , kako kaže , ima oko 18 tisuca stripova.

To je onaj što je juce došao sa krugerom?

Edited by - srdjandj on 01/11/2009 15:34:30
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 02/11/2009 : 08:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
Marjan iz Zemuna bi bio peti. Tek peti...

Nego Dragane, ostav se caše??

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...

Edited by - gregorbikupil on 02/11/2009 08:50:16
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 02/11/2009 : 08:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
Sdragan@, srdjandj - pa sad konacno vidim da ste dvojica - il je i to izmontirano...

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 02/11/2009 : 16:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by gregorbikupil

Sdragan@, srdjandj - pa sad konacno vidim da ste dvojica - il je i to izmontirano...

Evo jos jedna slika gde smo samo nas dvoje...tek toliko da se vidi da smo razliciti :-))
Istina...srdjandj je ovde stavio naocare pa ne lici na sebe...tako da neko moze reci da to ustvari i nije on

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/11/2009 : 17:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
kad su zute rikne,to stvarno fantasticno izgleda.to smo imali kod z.s i l.m.s i jedino jos kod s.d,a pogotovo ludensovog zagora.prelepa kolekcija,nema sta!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/11/2009 : 17:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by gregorbikupil

Evo jos jedna slika gde smo samo nas dvoje...tek toliko da se vidi da smo razliciti :-))
Istina...srdjandj je ovde stavio naocare pa ne lici na sebe...tako da neko moze reci da to ustvari i nije on

Ej, nas je dvojica, a ne dvoje!
A sad stvarno, kolekcija koju ima sdragan je fantastišno ocuvana, doduše ima 10% cetvorki, ali zato je preko 60% glancera.

Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 03/11/2009 : 09:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
Ta žuta boja - baš je ljepo. Dira me u mile mi uspomene iz detinjstva...

Nego - srdjandj je na ovim slikama i bez brkova i brade, pa je s naocalima za mene skoro pa neprepoznatljiv.

A inace - ovu dvojicu pobrkao sam zbog nicka: kupovao (ili šta vec - neki poslici v vezi stripova) sam neko vreme od obojice, ali nisam primetio, da su dvojica...

Edited by - gregorbikupil on 03/11/2009 09:12:31
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 03/11/2009 : 10:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Da,SDragan@-ova kolekcija je odlicna i ima neke zaista jako lepe tražene primerke.A lepo je i organizovao prostor za smeštaj stripova,kada bih bar i ja mogao nešto tako,a ne da se vijam sa praznim prostorom.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 03/11/2009 : 11:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Bravo sdragane i s moje strane...zaista impresivno i ljepo smješteni ormari sa STRIPOVIMA!Nadam se, da se za ovu mizu samo pije nealkoholno pice, jer da se netko napije tamo...aiiii..bog zna, šta bi bilo..
Daj stavi, ako možeš fotku tvoje kolekcije u višoj rezoluciji, da se malo vide detajlici...!! Ako možeš, naravno!

Invincible shield
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 03/11/2009 : 17:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by giant

Bravo sdragane i s moje strane...zaista impresivno i ljepo smješteni ormari sa STRIPOVIMA!Nadam se, da se za ovu mizu samo pije nealkoholno pice, jer da se netko napije tamo...aiiii..bog zna, šta bi bilo..
Daj stavi, ako možeš fotku tvoje kolekcije u višoj rezoluciji, da se malo vide detajlici...!! Ako možeš, naravno!

Hvala...hvala
Moram napomenuti par stvarcica sto se tice prostora...naime radi se o garazi u sklopu kuce...dakle nista narocito, samo sto sam ja to namestio onako...za moju dusu...u jednom delu garaze su stripovi a u drugom stoji fino poslozen alat...NAJBITNIJA stvar u svemu tome je da mi zena ne smeta kod sredjivanja garaze...i tu je moje mesto kada me svi iznerviraju...dakle...to je mojih par kvadrata...ostalo mi i ne treba
Sto se rezolucije tice...nemam kvalitetniji fotoaparat vec slikam mobilnim telefonom...probacu jedan dan da nesto vise ucinim po tom pitanju...
A sad malo o stripovima...nisu to apsolutni glanceri...daleko od toga(iako ima i takvih)...uglavnom je prosecna ocena 4+

Go to Top of Page

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 03/11/2009 : 18:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message
Evo ovo su aukcije sa kompletima, pa se vidi tko bi još uvijek mogao imati ove komplete:
www.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D132522" target="_blank">http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D132522
www.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D194235" target="_blank">http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D194235
www.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D563512" target="_blank">http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D563512
www.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D132523" target="_blank">http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D132523

Ne mogu postaviti ispravne linkove, ali se može upisati komplet zs lms, pa se vidi

Edited by - danijel on 03/11/2009 18:39:44
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000