Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/11/2009 : 19:18:16
|
quote: Originally posted by Renky
Astroidani su i po naslovu i po naslovnici prva prica, dakle nebi tribali biti numerirani kao broj dva mada su objavljeni nakon "Bebice" koja je dvojka po kronologiji. Inace objavljeno u YU stripu pa u obliku sc albuma u reviji Profil ( što je pretpostavljeni razlog zašto je najprije išla dvojka ).
Ovo je do jaja duhovita i zabavna epizoda! Bravo za System!
Oživljeni M. nije numeriran, a mislim da nije ni Skrapulonska bebica (nije mi pri ruci)... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 01/11/2009 : 19:33:02
|
quote: Originally posted by Obi-wan
... Naravno, ponovo sam ostao The invisible man - dosljedan svojoj hladnoj i nedruštvenoj anksioznosti ...
Citao sam pre tvoje postove gde si sebe isto okarakterisao. Sada ponovo Krivo mi je sto te nisam upoznao pa da se licno uverim Ja sam bio u petak a ti u subotu... JBG mozda sledece godine
Nego, da ti kazem u poverenju (kada ostali kulovi nece ): "BRATE, KUPIO SI DVA PUTA "VELIKU ZAVERU" !!! |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/11/2009 : 19:35:17
|
quote: Originally posted by Ultras
... Naravno, ponovo sam ostao The invisible man - dosljedan svojoj hladnoj i nedruštvenoj anksioznosti ...
Citao sam pre tvoje postove gde si sebe isto okarakterisao. Sada ponovo Krivo mi je sto te nisam upoznao pa da se licno uverim Ja sam bio u petak a ti u subotu... JBG mozda sledece godine
Nego, da ti kazem u poverenju (kada ostali kulovi nece ): "BRATE, KUPIO SI DVA PUTA "VELIKU ZAVERU" !!!
Znam. To je da nekoga oderem na aukcijama u ime nostalgije...
A za druželjubivost... Jebiga, kriv sam. Stajao sam 2 metra od Pede i Culfisa dok su pili pivo i nisam se javio. Nekakvu tjeskobu imam u prisustvu ljudi, na žalost. I siguran sam da se to nece promjeniti. Ne treba me ni siliti jer se pocnem osjecati kao tigar u kavezu. Samo sjevam ocima lijevo-desno i razmišljam kako da se neopaženo izvucem...Nije to ništa što par godina psihoterapije ne bi izljecilo. Ali nemam vremena... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/11/2009 19:42:49 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/11/2009 : 19:57:53
|
A za druželjubivost... Jebiga, kriv sam. Stajao sam 2 metra od Pede i Culfisa dok su pili pivo i nisam se javio. Nekakvu tjeskobu imam u prisustvu ljudi, na žalost. I siguran sam da se to nece promjeniti. Ne treba me ni siliti jer se pocnem osjecati kao tigar u kavezu. Samo sjevam ocima lijevo-desno i razmišljam kako da se neopaženo izvucem...Nije to ništa što par godina psihoterapije ne bi izljecilo. Ali nemam vremena...
Izlecila bi te domaca rakija, 100%... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 01/11/2009 : 21:14:22
|
quote: Originally posted by srdjandj
A za druželjubivost... Jebiga, kriv sam. Stajao sam 2 metra od Pede i Culfisa dok su pili pivo i nisam se javio. Nekakvu tjeskobu imam u prisustvu ljudi, na žalost. I siguran sam da se to nece promjeniti. Ne treba me ni siliti jer se pocnem osjecati kao tigar u kavezu. Samo sjevam ocima lijevo-desno i razmišljam kako da se neopaženo izvucem...Nije to ništa što par godina psihoterapije ne bi izljecilo. Ali nemam vremena...
Izlecila bi te domaca rakija, 100%...
uf sto ja volim taj lek!popiste li bar sve,il nesto ostade za sledecu god. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/11/2009 : 22:23:22
|
quote: Originally posted by srdjandj
Izlecila bi te domaca rakija, 100%...
Ne pijem alkohol eto vec 4 i pol godina otkad sam skoro umro poslije jednog pijanstva... |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 02/11/2009 : 11:44:49
|
U Darkwoodu, nisam mogao na sajmu... Tvrdokoricani Alani brojevi od 61 do 70 |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
Ace of Spades
Junior Member
464 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 02/11/2009 : 14:50:40
|
Neplanirano stigao i Preacher "Ponosni Amerikanci," kao i planirano poster Sandman "Sezona Sumaglica" i Zlatna Kartica na moje ime... jeeeeee. Bez obzira koliko mi je zao sto nisam licno dosao, a pogotovo kad gledam sve slike, toliko mi je jutros bilo drago kada je sve pazareno stiglo kuci. Izgleda da se kinta bar lijepo provela na sajmu. |
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/11/2009 : 23:10:18
|
quote: Originally posted by Sandman.
quote: Originally posted by ---dp--- Znas li mozda koja je redovna cena?
U IPS-u je 980(otprilike) a u Alan Fordu 885.
Uf, ludilo... Hvala mnogo za info. Tin-tin je jedan od stripova koji su "must have" i to medju prvima. Da li se zna tempo izdavanja? |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 02/11/2009 : 23:26:02
|
quote: Originally posted by karven
@ Obi-wan: ah, Alijenista...Kako je to dobra knjiga! Procitao sam je pre oko 2 god za nepun vikend!
on topic, bukvalno niti jedan kupljen strip, i samo jedna knjiga (Uspon Endimiona). Jednostavno me nista nije impresioniralo, "Odgodu" vec imam a kolor Texa nisam ukacio.
Kada sam tražio tu knjigu prodavac na sajtu lagune je rekao: Bravo! A sada i ti preporucuješ. Znaci, ceka me uživancija. Da nisi ti taj prodavac?
hehe...ne, ali davno, a ni od tada, nisam citao toliko uverljivu sliku New Yorka sa kraja 19. veka i ludackog uma koji hara u njemu. ...Ceka te uzivancija i malo mraka, ali samo malo |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40306 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/11/2009 : 23:30:14
|
Ja kupio par stripova VC sto sam propustio i 3 knjige:
Slika Dorijana Greja - Ne znam kako do sada ovo nisam imao u biblioteci.. Cetvrti Kenedi - M. Puzo, do sada neobjavljena kod nas i Izgubljeni simbol - Den Braun, nova knjiga |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 02/11/2009 : 23:41:54
|
Ja sam kupio
Technotise Inkal (prvi trejd, prva dva albuma) Dilan Dog KI br. 1 Zagor ZS: -Dvojnik -Lov na Zagora -Gavranova pera -Necidljivi osvetnik Tex VC: -Snejk Bil -Povratak u Kalver Siti -Grad straha Zagor LMS-43: "Robovi rudnika" Zagor gigant 1: "Americka odiseja" Gomilu matematickih listova i "Tangenti" (za osnovne i srednje skole) i raznih zbirki zadataka sa ucenickh takmicenja Salvador Dali: "Ja genije" Janson: "Istorija umetnosti" |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40306 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/11/2009 : 00:22:35
|
quote: Originally posted by ---dp--- Janson: "Istorija umetnosti"
Video sam, prelepo izgleda, samo nisam imao para za to... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 03/11/2009 : 20:20:50
|
quote: Originally posted by sawitch
Video sam, prelepo izgleda, samo nisam imao para za to...
Ja je kupio u pretprodaji od Mono & Manana, prodavali u mojoj firmi...kada se razbije na 15 rata ni ne oseti se |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 03/11/2009 : 20:24:48
|
quote: Originally posted by sawitch
Video sam, prelepo izgleda, samo nisam imao para za to...
He, pa uzeli smo na 10 rata |
|
|
Topic |
|