Author |
Topic |
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 07/11/2009 : 18:17:20
|
quote: Originally posted by zagorovac
quote: Originally posted by Opti
Naziv slijedecega broja :Covjek koji je došao s Orijenta.
Koji im je problem bio jednostavno taj broj nazvati Covjek s Orijenta?
Meni to zvuci ko da je u Darkwood doša neko sa 3 kamiona puna papra i nekakvih zacina
Inace, ova epizoda me potpuno ocarala crtežom... Stvarno mi se svida nacin crtanja, oštriji rubovi nego inace, a priroda predobro izgleda! |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 08/11/2009 : 19:43:21
|
quote: Originally posted by andjelt
znam da cete opet vikati na mene , ali meni je naslovnica u izdanju veselog cetvrtka mnoogo lepsa ...
lepa je i kod v.c,al je naslov na pogresno mesto. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2009 : 08:31:59
|
procitao to juce u Ludens izdanju i zadovoljan.Laka pricica,Chiarolla solidan(bolji u Lordu...), zanimljiv razplet,ništa spektakularno nisam ni ocekivao, tako da...bar meni jedan boljih Zagora u zadnje vrijeme.Sa tehnicne strane otisak super,sve strane na mjestu,naslovnica vec vidjena ali nije loša.Solidno. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
almon
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 13/11/2009 |
Posted - 25/11/2009 : 22:53:20
|
quote: Originally posted by andjelt
znam da cete opet vikati na mene , ali meni je naslovnica u izdanju veselog cetvrtka mnoogo lepsa ...
U cemu je razlika u naslovnicama? |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7510 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 26/11/2009 : 09:00:54
|
Moram priznati da me je jako pozitivno iznenadila ova epizoda. Prica lagana, jednostavna, s mnoštvom vec poznatih likova. Istina, završni obrat je standardno proziran, ali Mignacco je odradio dobar posao. Chiarolla, iako ga inace baš i ne volim, ovdje fantastican. Druga naslovnica, iako ponovljena, mi je odlicna.
Prica: 9/10 Scenarij: 8/10 Crtež: 10/10 Naslovnice: 7/10
|
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 27/11/2009 : 18:46:47
|
Moram priznat da drugi dio diže malo pricu. Mada bi ja još bolje odradio kraj (da ta inverzija bude emotivnija). Još mi je jedna stvar pod upitnikom: onaj kamen u vidu jelenove glave; od kakve je on zapravo važnosti, zašto se spominje i koja je razlika ako su došli ovim ili onim putom? Nekako mi je to suvišno ili nisam dobro razumio pošto sam strip brzo citao u busu. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7823 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7510 Posts
Posted - 28/11/2009 : 09:27:02
|
quote: Originally posted by Inferno
Moram priznat da drugi dio diže malo pricu. Mada bi ja još bolje odradio kraj (da ta inverzija bude emotivnija). Još mi je jedna stvar pod upitnikom: onaj kamen u vidu jelenove glave; od kakve je on zapravo važnosti, zašto se spominje i koja je razlika ako su došli ovim ili onim putom? Nekako mi je to suvišno ili nisam dobro razumio pošto sam strip brzo citao u busu.
Ne bi našli taj potok da su došli iz smjera s kojeg se ne vidi jelena glava. Jelena glava je kao smjernica. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 28/11/2009 : 10:32:19
|
quote: Originally posted by Spock
Moram priznat da drugi dio diže malo pricu. Mada bi ja još bolje odradio kraj (da ta inverzija bude emotivnija). Još mi je jedna stvar pod upitnikom: onaj kamen u vidu jelenove glave; od kakve je on zapravo važnosti, zašto se spominje i koja je razlika ako su došli ovim ili onim putom? Nekako mi je to suvišno ili nisam dobro razumio pošto sam strip brzo citao u busu.
Ne bi našli taj potok da su došli iz smjera s kojeg se ne vidi jelena glava. Jelena glava je kao smjernica.
Koja je svrha bila skrivati potok kad je "gostionicar" htio da dodu tamo? Ionako su svi slucajno otišli u indijansko pleme i uputili se prema potoku iz "pravog smjera". Nepotrebno mi se cini. I zašto su svi odlazili u selo (a morali su), kad se procuo glas da Indijanci kolju sve od reda? Da, ali od cega je trebalo skrivati taj potok? "Gostionicar" koji je sve ispricao htio je da tu dodu. Ionako su na kraju svi slucajno otišli u indijansko selo pa krenuli prema potoku s "prave strane". |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7510 Posts
Posted - 28/11/2009 : 10:42:38
|
Ne bi našli taj potok da su došli iz smjera s kojeg se ne vidi jelena glava. Jelena glava je kao smjernica.
Koja je svrha bila skrivati potok kad je "gostionicar" htio da dodu tamo? Ionako su svi slucajno otišli u indijansko pleme i uputili se prema potoku iz "pravog smjera". Nepotrebno mi se cini. I zašto su svi odlazili u selo (a morali su), kad se procuo glas da Indijanci kolju sve od reda? Da, ali od cega je trebalo skrivati taj potok? "Gostionicar" koji je sve ispricao htio je da tu dodu. Ionako su na kraju svi slucajno otišli u indijansko selo pa krenuli prema potoku s "prave strane".
A jebi ga sad! Ipak je to Zagor, a scenarist Mignacco. Ja uopce nisam ni primjetio nelogicnosti, jer dok citam Zagora pustim mozak na pašu. Bolje ne razmišljat previše. Za to uzmeš Dylan Doga, ili Martija, ili Magicnog... |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 28/11/2009 : 10:45:32
|
Koja je svrha bila skrivati potok kad je "gostionicar" htio da dodu tamo? Ionako su svi slucajno otišli u indijansko pleme i uputili se prema potoku iz "pravog smjera". Nepotrebno mi se cini. I zašto su svi odlazili u selo (a morali su), kad se procuo glas da Indijanci kolju sve od reda? Da, ali od cega je trebalo skrivati taj potok? "Gostionicar" koji je sve ispricao htio je da tu dodu. Ionako su na kraju svi slucajno otišli u indijansko selo pa krenuli prema potoku s "prave strane".
A jebi ga sad! Ipak je to Zagor, a scenarist Mignacco. Ja uopce nisam ni primjetio nelogicnosti, jer dok citam Zagora pustim mozak na pašu. Bolje ne razmišljat previše. Za to uzmeš Dylan Doga, ili Martija, ili Magicnog...
Okay, hehe. Vidim da je i moj post nekako dupli. |
|
|
|
Topic |
|