forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 LAVIRINTarije na Interliberu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/11/2009 : 22:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Daklem, svi oni koji su Lavirintova izdanja promašili na CRŠu, moci ce da ih potraže na Interliberu, na štandu Mentora/Fibre. A cega ce sve to biti tamo? Bacili smo spisak u Photoshop, te se i sami iznenadili:

Nakupilo se.

Elem, koga zanima, a još nije overio poslednje izdanja iz naše (više ne baš toliko skromne) ponude, može ovde da baci pogled na odlomke iz Životinjske Karme #4, Zabave za celu porodicu #11, Zabave za celu porodicu #12 i Sergej Stripa #05. I da se druži sa nama na Fejbsuku (fensi smo, pa šta ).

Pošto naše sveske imaju gadnu naviku da se ne vide od HCova i slicnih beštija - na Mentor/Fibra štandu tražite nas po imenu, a ne po izgledu. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 09/11/2009 : 22:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
A morat cemo nešto i da od Lavirinta uzmemo na Interliberu...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/11/2009 : 23:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
I ja mislim da bi trebalo uvesti zakonsku obavezu. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 09/11/2009 : 23:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
O da, da...kao što polagano , ali sigurno Zagreb postaje parkirna zona

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 09/11/2009 : 23:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
jbg
tek sam sad skužio da imam sve osim Životinjske Karme 3 :D
bio uvjeren da to imam pa na CRŠ-u kupio samo 4-ku
bit ce zanimljivo na Interliberu

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/11/2009 : 00:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Editujte ovaj poster tako da nema Zorku, onda ga uramite i okachite Bobu na zid, uz prilepjenu beleshku da je i u ove 4 epizode MMM-a pola radio Macan.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/11/2009 : 07:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
ovo je zlocin koliko mi toga fali:)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/11/2009 : 08:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

Samo ti kupuj gluposti,pa kad nestanu Lavirintarije cu da te pitam
Imam sve(malo se qrcim) osim ZZCP 12,a i to mi fali iz tehnickih razloga(jos diler nije iso za BG)
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 10/11/2009 : 08:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Imam sve(malo se qrcim) osim ZZCP 12,a i to mi fali iz tehnickih razloga(jos diler nije iso za BG)

Jel jedeš i piješ ti išta?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/11/2009 : 09:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by il cattivo

To od zenine plate
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/11/2009 : 11:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:

quote:

ufam se u poznanstvo s odgovornima - ništa bez malo zdrave korupcije
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 10/11/2009 : 12:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
quote:

quote:

To od zenine plate

Posudi mi ženinu lisnicu kad joj dode placa

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/11/2009 : 12:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Posudi mi ženinu lisnicu kad joj dode placa

Dobijas novcanik cim ga ispraznim

@Djole
Kad ono rece da ce neko iznenadjenje u vezi ZZCP?
Nesto kao fascikla,ako sam te ukapirao,sa slikom urednika na korici?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/11/2009 : 12:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@Djole
Bas me interesuje kako mislite da objasnite prisustvo Ba(O)mbijeve majke kad se zna da nju u prvom delu Bambija ubijaju lovci?
Odakle ona sad ovde i to u poznim godinama?
Nije li i ona zombi?
Ili je mozda nisu ni ubili lovci obzirom da u Bambiju cujemo pucanj ali ipak ne vidimo gde je taj metak zavrsio a ni razanj koji bi posle okretali lovci?
Nadam se da imate dobro objasnjenje za sve ovo,kao i za Dzona. Jer ne zelim da verujem u to da je on...
Ajde da ne spojlujem vise
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/11/2009 : 12:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Golišavom slikom urednika.

Dogodine. Ako uspem da se izborim sa onim tvrdoglavim cacaninom po tom pitanju. ;) Ali mislim da je leg'o na rudu. ;)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/11/2009 : 12:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

@Djole
Bas me interesuje kako mislite da objasnite prisustvo Ba(O)mbijeve majke kad se zna da nju u prvom delu Bambija ubijaju lovci?
Odakle ona sad ovde i to u poznim godinama?
Nije li i ona zombi?
Ili je mozda nisu ni ubili lovci obzirom da u Bambiju cujemo pucanj ali ipak ne vidimo gde je taj metak zavrsio a ni razanj koji bi posle okretali lovci?

Nenenene, Bombijeva majka je Bambi. Lovci su mu koknuli babu. (što Bombi naravno nikada nije zaboravio, tako da se u nekoj od sledecih epizoda može ocekivati njegov krvavi obracun sa Udruženjem lovaca & ribolovaca. Ali prvo - mracna tajna. )

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/11/2009 : 12:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Nenenene, Bombijeva majka je Bambi. Lovci su mu koknuli babu. (što Bombi naravno nikada nije zaboravio, tako da se u nekoj od sledecih epizoda može ocekivati njegov krvavi obracun sa Udruženjem lovaca & ribolovaca. Ali prvo - mracna tajna. )

Ali,Bambi je musko
Znaci,ili neka operacija gde su mu uklonili... i dodali vestacku...
Ili je Bombi usvojen,a Bambi homoseksualac..
Ili..
Ajd smislicete vec nesto
Samo sam kao otac malog deteta koji je prinudjen da gleda(po prvi put u zivotu) sve Diznijeve filmove po x puta morao da skrenem paznju na neke propuste. Izgleda da si se i ti nagledao Diznija u detinjstvu koliko i ja
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/11/2009 : 12:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
E, to da li je Bambi muško ili žensko - to je pravo pitanje! ;)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/11/2009 : 13:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A inace, i Godzila ce doci Bombiju na red, samo polako. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tAVYYe87b9w&feature=fvw

Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 10/11/2009 : 13:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message
Koliko kosta komplet "Zabava za celu porodicu" ?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/11/2009 : 14:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Zabava je 150 dinara/15 kuna po svesci.

Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 10/11/2009 : 14:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message
Hvala
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 10/11/2009 : 14:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Ako uspem da se izborim sa onim tvrdoglavim cacaninom po tom pitanju. ;) Ali mislim da je leg'o na rudu. ;)

A tek da cuješ šta je on o tebi govorio poslije koje cašice viška ...

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 10/11/2009 : 14:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ispicutura jedna! ;)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000