Author |
Topic |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/11/2009 : 22:34:03
|
Daklem, svi oni koji su Lavirintova izdanja promašili na CRŠu, moci ce da ih potraže na Interliberu, na štandu Mentora/Fibre. A cega ce sve to biti tamo? Bacili smo spisak u Photoshop, te se i sami iznenadili:
Nakupilo se.
Elem, koga zanima, a još nije overio poslednje izdanja iz naše (više ne baš toliko skromne) ponude, može ovde da baci pogled na odlomke iz Životinjske Karme #4, Zabave za celu porodicu #11, Zabave za celu porodicu #12 i Sergej Stripa #05. I da se druži sa nama na Fejbsuku (fensi smo, pa šta ).
Pošto naše sveske imaju gadnu naviku da se ne vide od HCova i slicnih beštija - na Mentor/Fibra štandu tražite nas po imenu, a ne po izgledu. ;)
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 09/11/2009 : 22:58:46
|
A morat cemo nešto i da od Lavirinta uzmemo na Interliberu... |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 09/11/2009 : 23:01:37
|
I ja mislim da bi trebalo uvesti zakonsku obavezu. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Posted - 09/11/2009 : 23:22:43
|
O da, da...kao što polagano , ali sigurno Zagreb postaje parkirna zona |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 09/11/2009 : 23:26:07
|
jbg tek sam sad skužio da imam sve osim Životinjske Karme 3 :D bio uvjeren da to imam pa na CRŠ-u kupio samo 4-ku bit ce zanimljivo na Interliberu
|
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 10/11/2009 : 00:15:22
|
Editujte ovaj poster tako da nema Zorku, onda ga uramite i okachite Bobu na zid, uz prilepjenu beleshku da je i u ove 4 epizode MMM-a pola radio Macan. |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/11/2009 : 08:11:13
|
quote: Originally posted by rommel
ovo je zlocin koliko mi toga fali:)
Samo ti kupuj gluposti,pa kad nestanu Lavirintarije cu da te pitam Imam sve(malo se qrcim) osim ZZCP 12,a i to mi fali iz tehnickih razloga(jos diler nije iso za BG) |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Posted - 10/11/2009 : 08:31:03
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Samo ti kupuj gluposti,pa kad nestanu Lavirintarije cu da te pitam Imam sve(malo se qrcim) osim ZZCP 12,a i to mi fali iz tehnickih razloga(jos diler nije iso za BG)
Jel jedeš i piješ ti išta? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 10/11/2009 : 11:29:46
|
Samo ti kupuj gluposti,pa kad nestanu Lavirintarije cu da te pitam Imam sve(malo se qrcim) osim ZZCP 12,a i to mi fali iz tehnickih razloga(jos diler nije iso za BG)
ufam se u poznanstvo s odgovornima - ništa bez malo zdrave korupcije |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:03:48
|
quote: Originally posted by il cattivo
Jel jedeš i piješ ti išta?
To od zenine plate
Posudi mi ženinu lisnicu kad joj dode placa |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:14:12
|
quote: Originally posted by il cattivo
Posudi mi ženinu lisnicu kad joj dode placa
Dobijas novcanik cim ga ispraznim
@Djole Kad ono rece da ce neko iznenadjenje u vezi ZZCP? Nesto kao fascikla,ako sam te ukapirao,sa slikom urednika na korici? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:30:54
|
@Djole Bas me interesuje kako mislite da objasnite prisustvo Ba(O)mbijeve majke kad se zna da nju u prvom delu Bambija ubijaju lovci? Odakle ona sad ovde i to u poznim godinama? Nije li i ona zombi? Ili je mozda nisu ni ubili lovci obzirom da u Bambiju cujemo pucanj ali ipak ne vidimo gde je taj metak zavrsio a ni razanj koji bi posle okretali lovci? Nadam se da imate dobro objasnjenje za sve ovo,kao i za Dzona. Jer ne zelim da verujem u to da je on... Ajde da ne spojlujem vise |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:32:47
|
Golišavom slikom urednika.
Dogodine. Ako uspem da se izborim sa onim tvrdoglavim cacaninom po tom pitanju. ;) Ali mislim da je leg'o na rudu. ;) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:36:55
|
@Djole Bas me interesuje kako mislite da objasnite prisustvo Ba(O)mbijeve majke kad se zna da nju u prvom delu Bambija ubijaju lovci? Odakle ona sad ovde i to u poznim godinama? Nije li i ona zombi? Ili je mozda nisu ni ubili lovci obzirom da u Bambiju cujemo pucanj ali ipak ne vidimo gde je taj metak zavrsio a ni razanj koji bi posle okretali lovci?
Nenenene, Bombijeva majka je Bambi. Lovci su mu koknuli babu. (što Bombi naravno nikada nije zaboravio, tako da se u nekoj od sledecih epizoda može ocekivati njegov krvavi obracun sa Udruženjem lovaca & ribolovaca. Ali prvo - mracna tajna. ) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:48:33
|
quote: Originally posted by Djole
Nenenene, Bombijeva majka je Bambi. Lovci su mu koknuli babu. (što Bombi naravno nikada nije zaboravio, tako da se u nekoj od sledecih epizoda može ocekivati njegov krvavi obracun sa Udruženjem lovaca & ribolovaca. Ali prvo - mracna tajna. )
Ali,Bambi je musko Znaci,ili neka operacija gde su mu uklonili... i dodali vestacku... Ili je Bombi usvojen,a Bambi homoseksualac.. Ili.. Ajd smislicete vec nesto Samo sam kao otac malog deteta koji je prinudjen da gleda(po prvi put u zivotu) sve Diznijeve filmove po x puta morao da skrenem paznju na neke propuste. Izgleda da si se i ti nagledao Diznija u detinjstvu koliko i ja |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2009 : 12:51:53
|
E, to da li je Bambi muško ili žensko - to je pravo pitanje! ;) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2009 : 13:07:35
|
A inace, i Godzila ce doci Bombiju na red, samo polako. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tAVYYe87b9w&feature=fvw |
|
|
Nameless
Average Member
525 Posts
Member since 16/09/2009 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2009 : 14:13:34
|
Zabava je 150 dinara/15 kuna po svesci. |
|
|
Nameless
Average Member
525 Posts
Member since 16/09/2009 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 10/11/2009 : 14:19:52
|
quote: Originally posted by Djole
Ako uspem da se izborim sa onim tvrdoglavim cacaninom po tom pitanju. ;) Ali mislim da je leg'o na rudu. ;)
A tek da cuješ šta je on o tebi govorio poslije koje cašice viška ... |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/11/2009 : 14:26:00
|
Ispicutura jedna! ;) |
|
|
|
Topic |
|