Author |
Topic |
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 28/11/2009 : 02:15:26
|
od srednjeg veka do najnovije dobe
evo, to sam prihvatio danas
multimedijski projekt
vec razmišljam i o glasbi
nije to samo moja stvar, ja sam zapravo samo delic, to je strucni projekat, o oklopima, macevina, nacinu života, obavezama viteštva, a ja dolazim kao desert. vec sam suradjivao sa tom institucijom in bili su oduševljeni pa znate vec, šta cu uraditi; potražicu sve viteške stripove koje znam, od srednjevekovnih do modernih samuraja uzecu panelke i napravicemo ogromne slike, takve metar i po, bice to eksibicija, puštacu nonstop filmove, srednjevekovnu muziku i samurajštinu naravno hoce imat i strucni esej, tako poduuuulji, i rekli mi vec, da ga nece prevoditi, nek ga napišem i na engleskom pa, za promjenu, cu biti i placen, i to jako dobro placen rok za siže, za prezentaciju, mi je dva meseca, a za krajni produkt još osam meseci bice to gala stvar, a možda ce i neko iz stripaških foruma biti zainteresiran, da se to negdje objavi
pravo, da kažem, nisam siguran, zašto sam prihvatio vec sam jih jednom odbio radilo se tada o znanstvenoj fantastici ali su izborom nekog drugog doživeli takav strucni i finansiski fijasko da znanstvene fantastike nece više ni taknuti
vitezi, samuraji, jakuze... mac kao oružje ubijanja i mira u duši mamice, bice to zanimljivo, poucno mnogo toga cu morati nauciti
|
______________________ onaj, koji sniva tudje snove |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 28/11/2009 : 07:57:11
|
s roninom (ili space usagi) predeš u sf i voila:) imam ti nešto literature ako te bude zanimalo - recimo bitke u engleskoj od 1011 pa do 17 st... swvakako staviti Ivenhoea mini serija s Anthony Andrewsom i James Masonom bolja je od filma s Robertom Taylorom i svakako svakako Robin & Marian Richarda Lestera ima još toga ako ti što ustreba javi |
|
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Posted - 28/11/2009 : 09:00:57
|
hvala, rommel, trebacu to da, bice to u ljubljani dobicete katalog, bice pozamašan a možda i navratite krajem 2010 a razstava ce ionako biti otvorena bar 4 mjeseca u svakom slucaju imate moj standing invitation
sve je zapravo pocelo necim bizarnim jedan istoricar i arheolog obratio mi se obzirom na rad jaana kangilaskija the seeking sword, i ja sam mu prvo mrtav hladan to izrecitirao a potom knjižurinu i doneo govorimo o beletristiki, ali je on bio toliko fasciniran naslovnom stranom, na koju je naletio... na internetu je tražio sve o macevima, pa tako... |
______________________ onaj, koji sniva tudje snove |
Edited by - sigismundus on 28/11/2009 09:02:49 |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 28/11/2009 : 14:32:01
|
Zvuci izuzetno zanimljivo, Sigi, postavi ovde sve što budeš mogao!
Evo, u jednom od prethodnih brojeva Politikinog Zabavnika izašao je tekst o Valiantu i Raspevanom macu - "Kad mac propeva", a isti autor, inace arheolog, imao je predavanje na poslednjem Salonu stripa na temu "Mac princa Valianta"... http://www.politikin-zabavnik.co.yu/pz/tekstovi/kad-mac-propeva
Meni tekst doduše deluje pomalo neozbiljno i kao da je rec o nekoj radnoj verziji, ali možda posluži, makar kao trag ka necem drugom...
quote: Originally posted by rommel
...swvakako staviti Ivenhoea mini serija s Anthony Andrewsom i James Masonom bolja je od filma s Robertom Taylorom i svakako svakako Robin & Marian Richarda Lestera ima još toga ako ti što ustreba javi
U pravu si za Ivanhoea, ali mislim da Knights of the Round Table s njim vec ne bi trebalo zaobici ovde. |
|
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
gregorbikupil
Junior Member
Slovenia
428 Posts
Member since 13/03/2008 |
Posted - 30/11/2009 : 11:29:44
|
Ne zaboravi na Shane-a. To što ne poslužuje macem - za to su mu krivi protivnici....
PS: A, sad vidim. Macevi, oklopi.... Tu su ti Obi-wan i Darth-Vader, ne zaboravi na njih, koleege s foruma.... old padawans...
SJAJAN PROJEKT!!!!! Dobiceš samo ovdje milijun ideja, siguran sam!!!! |
Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce... |
Edited by - gregorbikupil on 30/11/2009 11:34:07 |
|
|
|
Topic |
|
|
|