forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra 181
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/12/2009 : 19:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Gledam, virkam, po kioscima vec duže vremena i sve cega ima su više-manje Zagori... Jel sad izlazi Extra svaki mjesec ili kako?

Svaka 24 dana.
Zar ne citaš Extra?
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2363 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 08/12/2009 : 21:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
I tak'i nama pisu recenzije.

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 09/12/2009 : 01:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

quote:
Originally posted by Sekta

quote:

U BiH nije stigao ni 179...

To znaci da ce se sad pojaviti! Jeee za 179 broj!

i tako vi ''prozvašte'' novi zex u BiH...
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 09/12/2009 : 02:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

quote:
Originally posted by Sekta

quote:

U BiH nije stigao ni 179...

To znaci da ce se sad pojaviti! Jeee za 179 broj!

i tako vi ''prozvašte'' novi zex u BiH...

He..he..he..

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 09/12/2009 : 02:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
kako sa specijalima stojimo...
ne bi li i njega ubrzo prozvali...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2980 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 09/12/2009 : 09:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Vrlo brzo ce doci Crni plamen... Uzimam, jer je otisak kod VC grozan..

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 09/12/2009 : 13:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

Vrlo brzo ce doci Crni plamen... Uzimam, jer je otisak kod VC grozan..

Ludensov Crni plamen? Izašao u HR a neznam imali ga po okolnim državama.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2388 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 14/12/2009 : 17:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message
Na kioscima! Iduci ce taman poslije nove godine :(
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 16/12/2009 : 15:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message
ne cekajte to sa tolikim nestrpljenjem. (mislim na 180, 181 extra.) to mi je jedna od gorih epizoda. uopce mi nije sjelo.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2009 : 16:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ni meni nije vrh Zagora ali svaki broj najboljeg serijala u nas ocekujem sa nestrpljenjem.
kad se veselim lošijim epizodama, kako me tek vesele bolje...ali ako ne drugo naslovnica
Velikog straha je vrhunska,kako ju je samo Dnevnik iskvario-indijanca je pobojao u crno,ko
neki indijanocrnac dobija po njuški od Zagora.Vec zbog toga vredi imati taj broj.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 16/12/2009 : 20:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:
Originally posted by grofica Varga

ne cekajte to sa tolikim nestrpljenjem. (mislim na 180, 181 extra.) to mi je jedna od gorih epizoda. uopce mi nije sjelo.

Meni je to jedna od najboljih epizoda.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 16/12/2009 : 22:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
nije dnevnik obojio indijanca u crno vec je takva i italijanska originalna naslovnica..ovo je naslovna iz tutoo serije koje su drugacije obojene,osvezene..
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 17/12/2009 : 00:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message
quote:
Originally posted by Opti

zasto? koje su ti jos epizode dobre, mozda nam se svidjaju razliciti štihovi u pricama?
meni je mrvicu prenaivna. doduse, bilo koja prica gdje imamo nekog super junaka mora biti naivna, pomirena sam sa time prije nego pocnem citati bilo koji komercijalan strip. ali u ovoj epizodi mi je ta nedosljednost, naivnost i sto ti ja znam malo mambo dambo pretjerano.

p.s. isprike moderatorima ako sam otisla offtopic

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/12/2009 : 12:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
e vidiš dzoni,to nisam primjetio za indijanca, izprike i izvinenje Dnevniku, dobro da
naslovnice za Ludensovo izdanje idu iz tutto serije.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 17/12/2009 : 13:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
Nije mi nešto ostalo za pamcenje u ovim epizodama osim Zagorove predstave na sastanku poglavica Darkwooda. Naj-loš moment je cikovo preedugacko kupanje u bazenu sa zubatim ribicama...
Nema veze bit ce bolje.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 17/12/2009 : 21:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:

quote:

zasto? koje su ti jos epizode dobre, mozda nam se svidjaju razliciti štihovi u pricama?
meni je mrvicu prenaivna. doduse, bilo koja prica gdje imamo nekog super junaka mora biti naivna, pomirena sam sa time prije nego pocnem citati bilo koji komercijalan strip. ali u ovoj epizodi mi je ta nedosljednost, naivnost i sto ti ja znam malo mambo dambo pretjerano.

p.s. isprike moderatorima ako sam otisla offtopic

Pa,recimo,svidaju mi se zadnja 4 susreta s Hellingenom(pogotovo cetvrti),skoro sve epizode s Rakosijem,i sve o Kandraxu.U top listu idu mi i Zarobljenici Crvene Vještice,Sloboda ili smrt,Iron-Man(koliko god naivna ta prica bila),ona s Bazilijem i neznamvišekojavec...
Ima ih puno dobrih,a ova s ribama mi se svida jer su mi ribe opcenito interesantne a prica je pomalo nesvakidašnja,mocni Zagor protiv riba,heh.Ima podosta dobrih u ovoj eri.Još malo pa ce 4-rti Hellingen...

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 17/12/2009 : 21:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Nije mi nešto ostalo za pamcenje u ovim epizodama osim Zagorove predstave na sastanku poglavica Darkwooda. Naj-loš moment je cikovo preedugacko kupanje u bazenu sa zubatim ribicama...
Nema veze bit ce bolje.

Ta scena je i meni izrazito debilna,sve ostale ribe požderu u par sekundi,a Cika pola sata.Možda baš zato jer je debeo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/12/2009 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Nema veze bit ce bolje.

uplašile se ribe kad su vidile koliki je

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 17/12/2009 : 22:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:

Ni meni te dvije nisu ništa posebno, još Gamba crta tako da...
Ali ono šta ide iza toga je extra

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 17/12/2009 : 23:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

Ni meni te dvije nisu ništa posebno, još Gamba crta tako da...
Ali ono šta ide iza toga je extra

Zar ne crta ovo Donatelli?!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 18/12/2009 : 01:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
crta donatelli
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 18/12/2009 : 20:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message
quote:
Ta scena je i meni izrazito debilna,sve ostale ribe požderu u par sekundi,a Cika pola sata.Možda baš zato jer je debeo.

cudno je da ciko nije njih pojeo.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/12/2009 : 16:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

cudno je da ciko nije njih pojeo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 03/01/2010 : 23:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Ova epizoda je bila samo još jedan kiks Zagora , nadam se da ce se vratiti ona kvaliteta iz sredine sedamdesetih.
Inace , Toninelli je po onim prvim specijalcima pokazao da uopce nije loš, pa ipak je Zagora skoro odveo u propast...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17109 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2010 : 11:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Neka samo ima Zagora :)
Ovo je primjer klasika nslovnice.
Gdje vi u Srbiji možete kupiti Ludensova izdanja, Trafika? Darkwood?
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000