1.Alonso 2.Massa 3.Hamilton Schumi solidan 6. Utrka ništa posebno,razocaranje za pocetak. Nisam do danas znao da nema Raikkonena,šteta što je otišao.
Svaka cast Massi i povratniku Schumiju te jedno veliko hahahaha Vettelu ili kako li se vec zove...
Zašto? Ako misliš zbog toga što je dugo vodio a završio tek cetvrti, to nije njegova krivica. Desio se neki kvar, pa su mu iz boksa rekli da vozi sporije i da cuva motor, jer po novim pravilima jedan bolid u toku cijele sezone može da promijeni samo 8 motora. Nakon toga slijede kazne. A inace Fetel je veoma dobar mladi vozac i buduci šampion. Potpuno sam siguran u to.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
1.Alonso 2.Massa 3.Hamilton Schumi solidan 6. Utrka ništa posebno,razocaranje za pocetak. Nisam do danas znao da nema Raikkonena,šteta što je otišao.
Svaka cast Massi i povratniku Schumiju te jedno veliko hahahaha Vettelu ili kako li se vec zove...
Zašto? Ako misliš zbog toga što je dugo vodio a završio tek cetvrti, to nije njegova krivica. Desio se neki kvar, pa su mu iz boksa rekli da vozi sporije i da cuva motor, jer po novim pravilima jedan bolid u toku cijele sezone može da promijeni samo 8 motora. Nakon toga slijede kazne. A inace Fetel je veoma dobar mladi vozac i buduci šampion. Potpuno sam siguran u to.
Ne treba ljude prosudjivati po prvom dojmu, ali po komentaru kojeg je izjavio nakon kvalifikacijske utrke , ucino mi se bahatim.
Danas dvostruka pobjeda Red Bulla...Pobijedio je Sebastian Vettel ispred Mark i Nice Rosbergaa Webbera... Felipe Massa je zavrsio trku na sedmom mjestu ali mu je i to bilo dosta da preuzme prvo mjesto u generalnome poretku posto je njegov momcadski kolega Fernando Alonso odustao zbog kvara na motoru jedan krug prije kraja... Proslogodisnji prvak Jason Button je trku zavrsio trku na skromnom osmom mjestu a visestruki prvak Michael Schumaher je i ovom trkom pokazao da je njegov povratak veliki promasaj bar u sportskom smislu ako ne u finansijskom...
Nevjerojatno, Buemiju su na treningu prije VN Kine otpala oba prednja kotaca pri brzini od 320 km/h!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Nisam gledao trku jutros (prerano je bila ) ali po izvještajima vidim da je bila najuzbudljivija ove sezone. U zadnje vrijeme formula 1 je jedino i zanimljiva kad pada kiša. Nisam vjerovao da Baton može išta ozbiljnije da napravi ove sezone, ali vec me demantovao, mada i nakon ovoga mi je i dalje tek 4. favorit za titulu ( posle Alonsa, Fetela i Hamiltona).
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Izgleda da cemo imati najzanimljiviju sezonu u zadnjih nekoliko godina. Prakticki 5 momcadi su manje više ravnopravni, možda Mercedes i Renault malo kaskaju, ali jucerašnja utrka je pokazala da su i oni tu negdje.
Šteta zbog Alonsove nesmotrenosti na pocetku, vjerujem da Button ne bi samo tako pobijedio. Iznenadenje Petrov, Schumi ipak za penziju, Vettel je možda i najveci favorit mada mu momcad strašno oscilira. Uglavnom, oduvijek sam navijao za Ferrari kao momcad bez obzira na vozace i vjerujem da ce Alonsov talent biti ta prevaga.
Najzanimljivija utrka sezone, sudar Vettela i Webera, sjajan dvoboj Buttona i Hamiltona, i još puno toga, na kraju pobjeda Hamiltona ispred Buttona i Webera!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Fetel je sjeb'o Vebera, imao je sigurnu pobedu, a onaj duel Batona i Luisa je bio fenomenalan.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Da, zanimljiva je bila današnja trka, pogotovo dvoboj izmedu Buttona i Hamiltona. Vettel je bio znatno brži u dvoboju protiv Webbera, ali ovaj ga nije pustio, vec je išao glavom kroz zid i tako su se sudarili.