Imam par pitanja za strucnjake iz oblasti znane kao Traper Keri:
Sta je sve objavljeno od njega i u kojim edicijama? Moze li se naci negde kvalitetan sken kompleta? Da li je kod nas objavljen jedino u ZS-u kao dodatak K. Marku ili..? Da li postoje negde slike ili naslovnice da se skinu? Bilo sta drugo sto moze biti bitno za TK-a, svaka informacija mi zlata vredi...
PS
Ne znam ni rec italijanskog, pa zato se nisam ni trudio da rovarim po njihovim sajtovima... Uzdam se u nas forum...
1. Objavljivan je i kod nas i u Italiji kao dodatak K.Marku. 2. Neznam, imaš neke pirate, pitaj srdjandja mislim da je on pokazao skenove tamo na nekom topicu. 3. Da. 4. Pošto je izlazio kao dodatak, nema naslovnica, a pirati su imali stalno istu sliku i razlicite boje oko te slike (kao slika u sredini, i onda ostatak boja
Pirate sam imao i prodao, tako da znam kakvi su...
Koliko toga je izaslo do sada? Da li je zavrsen serijal? Ima li negde spisak epizoda? Koliko sve ukupno ima stranica??? Sve me interesuje...
Pa mogao si to reci u prvom postu. Baš si spamer! Umjesto da u prvom postu lijepo napišeš sve što znaš, ti cekaš da ti netko drugi kaže nešto što znaš, pa onda ti možeš odgovoriti - da,da, znam to = 1 post više
Jos je u toku takmicenje za spamera godine pa moram da nabijam poene.. A jeste, Sclavi je u pitanju.. Nije moguce da se toliko dugo ne javlja neko ko zna SVE
Procitao sam ja sve te, ali mi treba za stampanje samom sebi.. Sto godina planiram da napravim jednu integralcinu samo za sebe i sada sam nasao coveka koji ce da mi odradi malu reparaciju skenova... Trazim sto bolju rezoluciju, kvalitet kaiseva...
A daj mi prevedi sta kazu u vezi te dve knjige? Italijanski ne znam nista... Naslovnice sam video ranije, odlicne su..
U 80s upravo stigao na dvoru Sergio Bonelli, mladi pisac imao priliku za stvaranje nove serije, rep zapovjednika Marka. Nekoliko godina, ovaj briljantan pisac Tiziano Sclavisom zove oformljen "Dylan Dog". U "Kerry traper" može pokajati se proba: film citati, vrlo oštar i crni humor, sposobnost za karakterizaciju svaki lik u cudnom i nevjerojatan.
i ovo:
U posljednjih nekoliko dana je na raspolaganju za Edizioni BD drugi svezak sadrži pretisak Kerry traper, horor western serija created by Tiziano Sclavi 1983 i originalno pojavio na stranicama na kapetana Marka.
Rad preko Edizioni BD još uvijek pronaci neke tablice po pregled volumena i naslovnici istog, dobar citanje.
u 80-tima je u Bonelija doša mladi scenarist(Sclavi)koji je ima priliku stvoriti novu seriju za svršetak k.Marka. nakon nekoliko godina ovaj briljantni scenarist je osmislija DD. u Traperu Keriju je moga isprobat citate iz filmova ,oštar i crni humor,sposobnost karakterizacije cudnih i nevjerovatnih likova.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace