forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 169
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 11/01/2010 : 12:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
A danas?
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 11/01/2010 : 12:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
Ja ga nisam vidio. Extra je izasao jos jucer ili u subotu ali normal izgleda da kasni vec par dana. Ocito neki tiskarski problemi.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/01/2010 : 15:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Možda je Tromislawski pobrkao datume jer je extra došla u petak u SNK, a najavljen je za danas.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/01/2010 : 16:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Je li stig'o više, u k---- ?!!!

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/01/2010 : 16:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Ni danas ga nije bilo na kioscima; jel barem u strip-knjižarama?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/01/2010 : 16:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Tek danas dolazi u SnK. Tromislawski je valjda zamjenio datume.

No sikiriki
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 11/01/2010 : 19:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
Na kiosku Tiska su mi rekli da dolazi sutra.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/01/2010 : 20:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by MladenT

Na kiosku Tiska su mi rekli da dolazi sutra.

Baš lijepo

Go kneel and weep
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/01/2010 : 11:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
Danas na kiscima...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/01/2010 : 17:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Nabavio sam ga danas.

Mogu reci da sam za sada zadovoljan. Burattini me ugodno iznenadio, bar za sada. Prica je pitka i sadržajna, nije prozirna i isforsirana. Pesce je odlican. Iako nema onaj "klasicni" stil, likovi su mu dobri i dinamicni.

Jucer sam nabavio i nove maxije. Nije mi se više dalo cekati HC izdanje, kojeg možda nece ni biti.
Ugl, strašno sam oduševljen s Ratnicima. Priscov crtež je fantastican. Možda mu Zagorovo lice nije najbolje, zapravo podsjeca na Nicka Raidera, ali pravi ga je užitak gledati. A Buretova prica je isto odlicna. Nije remek-djelo i nije ništa novo, ali je odlicno komponirano, dinamicno i s puno akcije. Pohvale!

No sikiriki
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 13/01/2010 : 15:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
procitao sam epizodu ; veoma dobar nastavak

Go kneel and weep
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/01/2010 : 15:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Nije loše zasad, uopce. Još samo da bude nekakav logican kraj i ovo ce biti jedna od boljih epizoda u zadnje vrime.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 13/01/2010 : 16:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Da, nije loše zasad. Mada može sve pasti u vodu ako se zakenja u trecem dijelu. Ja znam kako bi efektno završio, a pitanje je, zna li i Moreno. 1) bitno je opravdat pojavu Japanca (da bude neki napredak u odnosu na prvu pricu s Japanezerima; 2) lajtmotiv osvete mora bit spretno priveden kraju (ne želim ono tipa "osveta se ne isplati", vec "zašto se osvetiti Carizu, a ne dobrocinitelju Zagoru [error in perosna]). Paralelna radnja o željznici nek završi kako završi. Uloga joj je samo da ambijent bude zanimljivji.

---

Nego, uzmem ja prošli broj i ovaj. Totalno su drukcije otisnuti. Prvi broj je tvrd, a otisak crn ko katran. A "Srce i mac (sablja)" je siviji i nekako ugodniji. Vidim ja da mi je Pesce bolji u drugom dijelu. Poceo bolje crtati ili ne znam šta...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 13/01/2010 : 20:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Da, nije loše zasad. Mada može sve pasti u vodu ako se zakenja u trecem dijelu. Ja znam kako bi efektno završio, a pitanje je, zna li i Moreno. 1) bitno je opravdat pojavu Japanca (da bude neki napredak u odnosu na prvu pricu s Japanezerima; 2) lajtmotiv osvete mora bit spretno priveden kraju (ne želim ono tipa "osveta se ne isplati", vec "zašto se osvetiti Carizu, a ne dobrocinitelju Zagoru [error in perosna]). Paralelna radnja o željznici nek završi kako završi. Uloga joj je samo da ambijent bude zanimljivji.

---

Nego, uzmem ja prošli broj i ovaj. Totalno su drukcije otisnuti. Prvi broj je tvrd, a otisak crn ko katran. A "Srce i mac (sablja)" je siviji i nekako ugodniji. Vidim ja da mi je Pesce bolji u drugom dijelu. Poceo bolje crtati ili ne znam šta...

To je obicno slucaj trenutno kod extra Zagor (Npr. Zagor extra 181)

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 13/01/2010 20:56:59
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 13/01/2010 : 21:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Kako obicno i trenutno?

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Manetola
Starting Member

Kyrgyzstan
87 Posts

Member since 14/03/2007

Posted - 18/01/2010 : 15:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Manetola a Private Message
za razliku od ostalih meni se ovo ne dopada bas.
sumnjam da moreno moze ovo privest kraju na kvalitetan nacin.
i slazem se s infernom da lajtmotiv osvete mora bit spretno priveden kraju, ali bojim se da mladog japanca i njegovu osvetu ne zasjeni drama oko zeljeznice.
mislim i da je bezveze u pricu upetljana romansa izmedju japanca i kineskinje, po meni je to sasvim besprotebno.

necu da ispadnem zivotinja
Go to Top of Page

Manetola
Starting Member

Kyrgyzstan
87 Posts

Member since 14/03/2007

Posted - 18/01/2010 : 15:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Manetola a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

da to sam i ja primjetio, puno bolje mi pesce izgleda u ZG169.

Go to Top of Page

Manetola
Starting Member

Kyrgyzstan
87 Posts

Member since 14/03/2007

Posted - 18/01/2010 : 15:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Manetola a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Nije loše zasad, uopce. Još samo da bude nekakav logican kraj i ovo ce biti jedna od boljih epizoda u zadnje vrime.

meni je od tih zadnjih epizoda jedino posljednja thula nekakav prosjek, ostalo mi je vise manje slabasno.

inace, vidim da se u zadnje vrijeme fanovi dosta zale na kvalitetu zagorovih epizoda, meni je ovaj period generalano gledajuci ipak bolji nego recimo 20 "velicanstvenih" epizoda koje je SD zaobisla...

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1046 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 18/01/2010 : 15:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message
Ne znam da li m se to cini ili šta ja znam, al ovo je sigurno jedan od najbržih stripova koje sam ja u životu procitao (ne kazem da je to loše).....ne znam da li je Zagor ikada imao manje texta.....procitao sam ga u valjda 10 minuta.....
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000