Auuuu... evo sad procita da Djokovic i ne igra danas uopste, boli ga stomak ... stvarno steta. Da je odigro ovaj prvi, dao bi Srbiji toliku prednost... a sad ako Stepanek pobjedi ovaj mec, onda Tipsarevic more da dobije Berdycha, sto nece biti lako... kakav je rekord izmedju njih dvojice?
Evo sad sam naso stare rezultate, Tisparevic vodi Berdycha u mecevima 1:0. Igrali su samo jednom, u Stockholmu, u jeseni 2004 godine. Obadvojica su potpuno drugaciji teniseri danas, pa cemo da vidimo...
Razbio Stepanek Troickog u drugom setu.. U trecem za sada nema brejka ali 2 puta je bilo na ivici.. Cehu sve polazi za rukom... Totalno drugaciji igrac u odnosu na prvi set...
Edit: Kako me Troicki moze iznervirati pa to je revija.. Tacnije svi nasi sportisti sa tom njihovom nervozom...
Tipsa je stvarno car. Ne znam ko je 3. teniser u ovom ceskom timu, ali cenim da je bolje njega da puste na Tipsarevica u nedelju, posto Tipsarevica ocigledno insipirisu samo oni koji su bolji od njega
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war