Author |
Topic |
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 19/03/2011 : 17:28:13
|
prredvidam finale Roger - Del potro |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 19/03/2011 : 17:45:12
|
Volio bi i ja, ali... Izmorit ce ga Del Potro sa onim forehendom |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 19/03/2011 : 18:31:03
|
Ima samo to... Jedan od mnogobrojnih jednodimenzionalnih igraca, mentalno poprilicno labilnih... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 19/03/2011 : 21:01:35
|
Moguce je i te kako... Jel' Soderling dosao sa tim stilom igre do finala GS-a... Del Potro je gubio 2-0 i onda poceo da pali pa kud puklo da puklo... I to je uradio tad, i osim ako drasticno ne unapredi igru, vise nikad...
Evo moja predvidjanja se ostvaruju.. Nadal na pragu finala.. Potro servira za ostanak u mecu... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 19/03/2011 : 21:13:39
|
Sada kada bi zveknuo Federera, dospeo bi na drugo mesto i krenuo na Nadala.. To bi bio i odlican mec koji svi iscekujemo... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 19/03/2011 : 21:30:38
|
Po prvi put, ove godine, se plašim kako ce Novak odigrati protiv Federera. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 19/03/2011 : 21:31:19
|
quote: Originally posted by sawitch
Moguce je i te kako... Jel' Soderling dosao sa tim stilom igre do finala GS-a... Del Potro je gubio 2-0 i onda poceo da pali pa kud puklo da puklo... I to je uradio tad, i osim ako drasticno ne unapredi igru, vise nikad...
Evo moja predvidjanja se ostvaruju.. Nadal na pragu finala.. Potro servira za ostanak u mecu...
Gdje je to Delpo gubio 2-0???
Oba puta kad je Soderling doso u final GS, prnuo je u tavu u 3 seta - sranje. U jedinoj sansi koju je Delpo imao, covjek je respektivno pobjedio Nadalu u SF i onda Federera u finalu. To je velika razlika - Delpo je puno bolji igrac nego sto je Soderling, on je samo bio povrijedjen skoro godinu dana - prakticno nije igro skoro svu 2010 zbog wrist injury, i zato mu je ranking spao na dno dna. Inace, ocekujem da ce Delpo biti ponovo u top 10 na kraju ove godine... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
Edited by - acestroke on 19/03/2011 21:33:16 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 19/03/2011 : 21:35:36
|
quote: Originally posted by srdjandj
Po prvi put, ove godine, se plašim kako ce Novak odigrati protiv Federera.
Ne bi se ja puno plasio, trenutno Nole igra puno bolje nego iko drugi. Samo me interesuje Federerov ponos - kako ce on prihvatiti 3 gubitak za redom od Noleta, ili, drugacije receno, hoce li uopste htjeti prihvatiti gubitak? Sad cemo vidjeti ... |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 19/03/2011 : 21:58:26
|
Zemo, pa ne znam te takvog, naviko sam da budes optimista. Ja sam zaduzen za pesimizam. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 19/03/2011 : 22:02:47
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Zemo, pa ne znam te takvog, naviko sam da budes optimista. Ja sam zaduzen za pesimizam.
kahkah |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 19/03/2011 22:03:09 |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:43:31
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Zemo, pa ne znam te takvog, naviko sam da budes optimista. Ja sam zaduzen za pesimizam.
Znaš šta zemo, mislio sam da ce potceniti protivnika. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:44:28
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
prredvidam finale Roger - Del potro
Sedi jedan! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:47:16
|
quote: Originally posted by acestroke
Ne bi se ja puno plasio, trenutno Nole igra puno bolje nego iko drugi. Samo me interesuje Federerov ponos - kako ce on prihvatiti 3 gubitak za redom od Noleta, ili, drugacije receno, hoce li uopste htjeti prihvatiti gubitak? Sad cemo vidjeti ...
Znaš šta, nije lako tri puta uzastopno pobediti Federera, ali svaka cast Novaku na ovoj pobedi! Odlicna igra oba tenisera, Nole pokazao samopouzdanje u odlucujucim momentima. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:49:36
|
Evo Nole konacno pobjedi, sve cestitke njemu, ali ako cemo biti iskreni, ovaj Federer je imo bas previse gresaka; koliko puta je udaro lopte u mrezu ili out, ne mogu vise da izbrojim... Nole je garant u super formi trenutno, ali onaj Spanac je zajeban, i ne vjerujem da ce Noletu dati onoliko 'free points', jer on ne pravi onoliko gresaka... Sve u svemu, predvidjam da ce u finalu Nadal pobjediti , 2:1 u setovima, i to je samo moj osjecaj u ovom trenutku. Ako Nole pobjedi, necu biti previse iznenadjen, ali ipak ocekujem napet mec. |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 19/03/2011 : 23:52:25
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
prredvidam finale Roger - Del potro
Bravo majstore! Odavno nisam video tako dobrog prognozera. Ali uz rame ti je i cuveni moderator, onaj koji je tvrdio da od Ðokovica nikad ništa nece biti i koji je i sada nešto sumnjao. Ja bih vas zamolio obojicu da mi ubuduce šaljete vaše prognoze kako bih ja mogao da igram suprotno i tako i zaradim ponešto.Promašujete sto posto, tako da samo treba obrnuti prognozu. |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 19/03/2011 : 23:57:34
|
Kakva pobeda Noleta. Mislim da mu vazelin više ne treba, razradilo se to kod Rogera, ici ce to sve lakše i lakše. Drugo mesto je osigurano od ponedeljka, ali sada sledi napad i na prvo, odnosno da se sutra prvo smanji bodovna razlika izmedu Nadala i Noleta.Bice to težak mec, Ðokovic ce biti umorniji, mada je i Nadal imao teško cetvrtfinale. Nole puca od samopouzdanja i mislim da je to pre svega odlucilo.Nije sumnjao u pobedu ni u jednom trenutku.Servis mu je sve bolji i bolji, miksuje igru i menja tempo bolje nego ikada, a šta tek reci za ritern, kretanje i forhend dijagonalu?Ali vidi se da tu ima još rezervi i da može još bolje.Malo je falio bekhend na ovom mecu, ali ne sumnjam da ce proraditi sutra. Bravo Nole, Srbija je uz tebe! |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 20/03/2011 : 00:00:14
|
quote: Originally posted by acestroke
Evo Nole konacno pobjedi, sve cestitke njemu, ali ako cemo biti iskreni, ovaj Federer je imo bas previse gresaka; koliko puta je udaro lopte u mrezu ili out, ne mogu vise da izbrojim... Nole je garant u super formi trenutno, ali onaj Spanac je zajeban, i ne vjerujem da ce Noletu dati onoliko 'free points', jer on ne pravi onoliko gresaka... Sve u svemu, predvidjam da ce u finalu Nadal pobjediti , 2:1 u setovima, i to je samo moj osjecaj u ovom trenutku. Ako Nole pobjedi, necu biti previse iznenadjen, ali ipak ocekujem napet mec.
Ti se malo popravljaš u prognozi, ali ipak neceš da slušaš iskusnije do kraja.Lepo stavi da ce Nole dobiti 2:0 i nema greške, ima nešto i da zaradiš. Ne greši Roger zato što je pao toliko, nego Nole odlicno igra i tera ga na to. Sa Nadalom na betonu ce biti još i lakše, šljaka i trava su jedno, ali ovo je Novakova teritorija. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 20/03/2011 : 00:13:12
|
Ace, del Potro je gubio na tom GS-u od Federera 2:0 u setovima a ne od Soderlinga.. Ja sam ti samo rekao da jednodimenzionalni igraci mogu napraviti uspeh.. Ali jednom ili kojim cudom dva puta ali to je sve... Ostalo je fantastika...
Inace, mnogo dobar mec Djokovica i Federera.. Dosta prelepih poena... Bravo za obojicu, ali mislim da je Novak cudoviste sada.. Sutra ce ubiti Nadala... Samo ako nije previse umoran... Ipak, ni jedan poraz ove godine je za svaki respekt... Ne znam koliko je Federer imao one godine za redom pobeda kada je imao samo 3 poraza u sezoni... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 20/03/2011 : 00:32:30
|
quote: Originally posted by sawitch [br]Ace, del Potro je gubio na tom GS-u od Federera 2:0 u setovima
Ne znam o kojem mecu pricas ovdje, ali ja se ne sjecam da je u US OPENu 2009 gubio 2:0 u setovima... ne znam o kojem mecu pricas, ali ako o tom mecu mislis, onda grijesis, druze... rezultat u Finalu US Open 2009 je bio: DelPotro def. Federer 3:6,7:6,4:6,7:6,6:2. Kako je ovo rezultat, ocito nije gubio 2:0 u setovima Iako ocekujem da ce Nadal da osvoji napet final sutra, obojica igraju tako dobro da me ne bi iznenadilo da Djokovic pobjedi, tako da to znate... bio bi veoma iznenadjen da iko ikoga skroz rasturi u Nedelju.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25547 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/03/2011 : 00:38:12
|
quote: Originally posted by Dajak
Ali uz rame ti je i cuveni moderator, onaj koji je tvrdio da od Ðokovica nikad ništa nece biti i koji je i sada nešto sumnjao.
A sto se Novaka tice, on ima problem prvenstveno u glavi, i o tome sam jos prosle godine pricao. Dosao je na 19 bodova od drugog mesta, poklopile su se neke kockice i osvojio je dosta turnira, u Srbiji je postao najpopularniji sportista, i decko je umislio da je nepobediv. A nije. Od leta prosle godine do danas, rekao bih da je polovinu meceva izgubio upravo zbog razmisljanja "ma ovoga dobijam lagano, ipak sam ja treci na svetu". I tu ne moze nijedan trener da mu pomogne, ima on odlicnog trenera, koji nije zasluzio da ga njegov igrac psuje u toku meca, ali to vise govori o Novakovom vaspitanju... Kad bude prestao da se krsti i gleda u nebo posle svake pogresno plasirane loptice, kad bude prestao da aplaudira protivniku posle svakog iole lepseg poena, i kad bude igrao malo raznovrsnije, jer su ga protivnici procitali, onda ce moci da se umesa u borbu za jedno od prva tri mesta. A plasim se da se to nece uskoro dogoditi, iako bih voleo da ga vidim na prvom mestu u sto skorije vreme.
Bilo kako bilo, mislim da Novak ne može puno da se igracki poboljša, ali ima dosta toga da uradi gore u glavi. Cim pobedi sebe i svoj ego, bice za klasu bolji. I nadam se da ce se to uskoro desiti, i da cemo sledecih par godina gledati velika finala ?okovic-Nadal!
Ufff što volim kad sam pametan i u pravu, pa to ti je. Svaka mi cast! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|