Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/03/2011 : 13:36:40
|
Ali mi je drago sto je Nadalu masakrirao bekhend dva seta i iznervirao ga.. Ovaj je to radio Djokovicu ceo prvi set.. A s obzirom da ga nije isao prvi servis, za malo da izduva na tu taktiku... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4655 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 21/03/2011 : 19:36:21
|
auuu, koja je avetinja postao nole! :D :D :hail: :hail: ajde sto je fed postao rutina, ali ovako preokrenuti protiv rafe.... !!!!! svaka mu cast! konacno je i napad na prvo mesto realan domet, naravno ako se racuna i na malu rafinu pomoc, recimo da kiksne na 2 od 3 mastersa na sljaci i naravno da ga nole dobije na rg-u :D |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 21/03/2011 : 22:57:22
|
Koliko vidim Nadalovi navijaci nikako nisu mogli sportski da podnesu poraz od Novaka pa su odmah krenuli sa opravdanjima tipa Rafa nije bio fit, neka povreda ga mucila, izdao ga servis....Cak i sam Nadal na konferencija za novinare nije bio fer vec je izjavio da bi pobedio da je bolje servirao, ne odajuci Novaku zaslugu. Da li to Rafa polako krece Rogerovim stopama?Lako je biti darežljiv u lepim izjavama i pohvalama kada pobeduješ, ali ajde uradi to i kada gubiš.Da, Rafa je bio fin i kada je gubio, ali to je uvek bilo kada se taj neki poraz nalazio izmedu veceg broja pobeda. Ali sada kada je Ðokovic dominantan i svi o njemu pricaju kako je ušao u neverovatnu seriju, da li se to u Rafi javlja ljubomora?Iskreno se nadam da nece krenuti Federerovim stopama. Inace prosto je neverovatno kako se ljudi širom sveta trude da nipodaštavaju Novakov uspeh, spominju kako nece izdržati, kako zna da igra samo na tvrdoj podlozi, kako se nece snaci kada Federera i Nadala krene servis.... Znam ja da boli kada su Srbi najbolju u necemu, ali navikavajte se, bice toga još! |
Edited by - Dajak on 21/03/2011 22:58:16 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 21/03/2011 : 23:51:54
|
quote: Originally posted by Dajak
Koliko vidim Nadalovi navijaci nikako nisu mogli sportski da podnesu poraz od Novaka pa su odmah krenuli sa opravdanjima tipa Rafa nije bio fit, neka povreda ga mucila, izdao ga servis....Cak i sam Nadal na konferencija za novinare nije bio fer vec je izjavio da bi pobedio da je bolje servirao, ne odajuci Novaku zaslugu. Da li to Rafa polako krece Rogerovim stopama?Lako je biti darežljiv u lepim izjavama i pohvalama kada pobeduješ, ali ajde uradi to i kada gubiš.Da, Rafa je bio fin i kada je gubio, ali to je uvek bilo kada se taj neki poraz nalazio izmedu veceg broja pobeda. Ali sada kada je Ðokovic dominantan i svi o njemu pricaju kako je ušao u neverovatnu seriju, da li se to u Rafi javlja ljubomora?Iskreno se nadam da nece krenuti Federerovim stopama. Inace prosto je neverovatno kako se ljudi širom sveta trude da nipodaštavaju Novakov uspeh, spominju kako nece izdržati, kako zna da igra samo na tvrdoj podlozi, kako se nece snaci kada Federera i Nadala krene servis.... Znam ja da boli kada su Srbi najbolju u necemu, ali navikavajte se, bice toga još!
Ne vjerujem da je Nadal takav tip, mislim Novak je ocito bio bolji juce. Sto se tice Nadalove serve, u drugom i trecem setu jest malo opala, ali ipak, ja nebi reko da je to razlog sto je izgubio. Isto tako, u prvom setu Novak je bio taj cija serva nije bila dobra, pa tako ti to ide... Jedan mora da igra bolje od drugog, zato i imamo jednog pobjednika, a jednog gubitnika. Mislim, da su obadvojica servirali fenomenalno, onda bi svaki set juce bio tiebreak, ali ocito kad je Nadal osvojio prvi set, to je bilo zato sto Novak nije dobro servirao; kad je onda Nole uzeo drugi i treci, tada Nadal nije servirao onako dobro kao u prvom setu. Pa to ti je tenis, kao i svaki sport: neko iga dobro i pobjedi, a onaj ko izgubi ne igra tako dobro; zato i izgubi. Nadal je reko da Nole moze da bude broj 1 u svijetu; to ti je ocito dokaz da nije ljubomoran, i da daje Novaku 'respect'. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 22/03/2011 : 09:05:07
|
@Ace Potpuno si u pravu.. Pa Novaku nije isao servis.. Da je njega isao servis, Nadala bi pocistio kao Troickog ili Gulbisa... Mucio se i sa drugim a ne sa prvim... A kod Nadala nisam primetio da je bio hendikepiran sa trcanjem i borbenoscu.. To je taj isti Nadal koji je ubedljivo prvi samo sto je ovo drugi Djokovic...
@Ponki Da.. Nesretnik.. |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 22/03/2011 : 09:48:49
|
Ðokovic bi mogao vec u cetvrtfinalu na Mareja, polufinale Soderling, Finale jedan od one dvojice. Ako budu favoriti pobjedivali, bice ovo žestok put... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 22/03/2011 : 09:52:45
|
Mislim da su realna polufinala sada:
Nadal - Federer Vavrinka - Djokovic
E sad, videcemo... Ovo je naucna fantastika sto Djokovic sve ubi.. Morace jednom da pukne... Pitanje je kada... Ionako je usao u istoriju sa ovih 18 pobeda za redom na pocetku sezone.. A nije imao lak put.. Tri puta je maznuo samo Federera... Jednom Nadala... Kontam da je najlakse Nadalu doci do polufinala... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 22/03/2011 : 13:14:31
|
Bice tesko Noletu da sve ovo izdrzi do kraja turnira. Cojek ce sigurno biti umoran, pogotovo kad je posle svega onoga juce odletio u Colombio i igro exhibition match s Nadalom. Ocito je u najboljoj formi, ali ne budite previse iznenadjeni ako izgubi rano u Miamiju. Ako se to desi, razlog ce biti umor i exhaustion, a ne zato sto ce ga neki bolji igrac pobjedit, jer trenutno nema boljeg. Sjecam se samo par tipova u istoriji koji su osvojili Indian Wells i Miami u istoj sezoni: Sampras (1994), Agassi (2001) i Federer (2005 & 2006). Ako Nole uspije to da uradi svaka mu cast; ako izgubi rano, nije to veliki gubitak, mora se covjek malo odmorit, zato sto pocinju igrat na sljaci dvije nedelje poslije Miamija. Ipak me interesuje kako ce sve to fizicki da izdrzi, ako uspije osvojit Miami, onda ce mozda biti number one puno ranije nego sto i on sam ocekuje. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 22/03/2011 : 13:26:50
|
Kako je Nole prosle godine igrao u Majamiju? Koliko bodova brani? A koliko Federer i Nadal? Ne secam se...
I svakako ce neki turniri morati da trpe.. Ja sam i dalje u cudu kakva je masina postao... Treba to izdrzati... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 22/03/2011 : 13:33:23
|
quote: Originally posted by sawitch
Kako je Nole prosle godine igrao u Majamiju? Koliko bodova brani? A koliko Federer i Nadal? Ne secam se...
I svakako ce neki turniri morati da trpe.. Ja sam i dalje u cudu kakva je masina postao... Treba to izdrzati...
Nole i Federer su prosle godini rano izgubili, ali Nadal sjecam se je bio u polufinalu, izgubio od Roddicka, i onda Roddick pobjedio Berdycha u finalu. Nacu rezultate sada, pa cu ih staviti ovdje za koju minutu... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 22/03/2011 : 14:04:19
|
Odlicno... Ima fin zreb i moze da se popravi... Ali i Federer preti.. Ako se desi Novakovo rano ispadanje a Federer osvoji, ode opet na drugo mesto... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 23/03/2011 : 19:09:53
|
Mislim da su realna polufinala sada:
Nadal - Federer Vavrinka - Djokovic
E sad, videcemo... Ovo je naucna fantastika sto Djokovic sve ubi.. Morace jednom da pukne... Pitanje je kada... Ionako je usao u istoriju sa ovih 18 pobeda za redom na pocetku sezone.. A nije imao lak put.. Tri puta je maznuo samo Federera... Jednom Nadala... Kontam da je najlakse Nadalu doci do polufinala...
Valjda Raonic - Djokovic? |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 23/03/2011 : 19:40:48
|
Ako prode Ferera, od koga je cini mi se nedavno izgubio, mogao bi i u polufinale, što da ne. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 25/03/2011 : 19:29:13
|
quote: Originally posted by culfis Valjda Raonic - Djokovic?
Ili Daverman..
Tvrd orah ... |
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40498 Posts
Posted - 25/03/2011 : 19:31:27
|
Raonic je buzdovan koji mora jos puuuuuuno da uci... Jak je, visok, ima dobar servis, solidan forhend, mlad.. Dakle perspektiva... |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
|
Topic |
|