Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/04/2011 : 23:05:17
|
quote: Originally posted by Dajak
Jel ti je malo cudno sada negativcu jedan, osecaš li se malo kretenasto?
Ne razumem kretenska pitanja |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
Posted - 03/04/2011 : 23:08:03
|
Svaka cast obojci a posebno Noletu, izuzetan mec.Neverovatno,covek nije izgubio mec ove godine.Ustvari,izgubio je od pocetka godine samo 7 setova Neka nastavi ovako i prvo mesto mu je sve blize. Ceka ga za 10 dana sljaka i turnir u Monte Karlu. Videcemo....
Bravo Nole!!! |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 03/04/2011 : 23:08:50
|
Bravo Nole Srbine i majstore!!!!!!! Svi mogu da ti pljunu pod prozor jer ti si najbolji! Nole je uspeo ono što niko nije do sada, dobio je u Melburnu, Indijan VElsu i Majamiju što su uspeli i Federer, Agasi i Sampras, ali oni pored toga nisu osvojili i Dubai, odnosno još neki turnir u tom periodu osim ova tri.I to je Nole uradio na 3 razlicita kontinenta.Respekt!
Inace je bio ovo strašan, mec, skoro kao onaj iz Madrida 2009. godine, ali možda lepši za gledanje jer je bilo i dosta poena na mreži s obzirom da je nešto brža podloga od šljake. Noletu jedino na pocetku nije išlo, a onda su proradili i bekhend i insajdaut forhend i servis, a o kretanju da ne pricam, divim mu se kako je tako fokusiran i dobro pripremljen. Pa on je imao najkracu pauzu izmedu dve sezone u odnosu na sve ostale, pa opet se jedan Nadal danas na najgorem Suncu više preznojao i isrcpeo nego Nole. Otprilike posle Vimbldona NOle preuzima prvo mesto i statisticki postaje broj jedan, a fakticki on to vec jeste. |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:09:52
|
quote: Originally posted by srdjandj
Uh što volim što sam pogrešno prognozirao...
Ccccc, kada neceš da slušaš prave majstore. Kada cete vec jednom da me poslušate i shvatite da Nole ne gubi, nece on skoro na betonu izgubiti mec, oborice sve rekorde?
Svim srcem i uvek za Noleta, a to sam radi malera prognozirao pogrešno, a zema me poslušao, ali vidim da mu nije krivo...
Samo da razbijamo malere i da je Nole pobedio. |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:11:13
|
quote: Originally posted by Caleb
Jel ti je malo cudno sada negativcu jedan, osecaš li se malo kretenasto?
Ne razumem kretenska pitanja
Znaci ne razumeš sam sebe, toliko si kretenast i mutav. Ajde zavuci se u rupu i oplaci Nadala. |
Edited by - Dajak on 03/04/2011 23:11:56 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40506 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/04/2011 : 23:18:11
|
Samo da kazem da je Nadal napredovao u odnosu na proslu godinu jer ima sada odlican servis... A Djokovic ga je dobio i jos naterao da se nasloni na kolena od umora... Zamislimo se koliko je Nole napredovao i truda ulozio... Vraca mu se... Kada je uslo u taj brejk znao sam da ce Nole dobiti.. Moralo mu se vratiti ono iz Madrida... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:19:53
|
quote: Originally posted by Dajak Samo da razbijamo malere i da je Nole pobedio.
Naravno, vidiš da on svuda predstavlja i velica svoju domovinu. Video si ga sa srpskom kapom po završetku meca i prilikom dodele pehara. Ali mora se priznati da je Nadal veliki sportista i covek, a i sam Ðokovic je rekao da su njih dvojica veliki prijatelji. Nadal je sportista, za razliku od onog naduvenka Federera. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:24:46
|
quote: Originally posted by Dajak Samo da razbijamo malere i da je Nole pobedio.
Naravno, vidiš da on svuda predstavlja i velica svoju domovinu. Video si ga sa srpskom kapom po završetku meca i prilikom dodele pehara. Ali mora se priznati da je Nadal veliki sportista i covek, a i sam Ðokovic je rekao da su njih dvojica veliki prijatelji. Nadal je sportista, za razliku od onog naduvenka Federera.
Naravno, bio je ovo odlican mec i Nadal je pružio odlican tenis, ali to izgleda više nije dovoljno kada je na drugoj strani Nole.Nadal je odlican momak i prava je milina gledati taj fer-plej koji prikazuju on i Nole na terenu. Važno je da smo opet na završnoj ceremoniji videli cirilicu na Noletovoj kapi, to je neprocenjivo. Svaka cast i srpskim navijacima kojih je bilo puno u Majamiju i koji su zdušno bodrili Noleta. Nego, Nole i na šljaci može itekako mnogo, jedino mislim da ce u Monte Karlu malo popustiti gas jer mu treba i odmor.Monte Karlo cak i ne mora da igra jer nije obavezan turnir kao ostali iz serije 1000.Videcemo šta ce tu biti, posle Monte Karla sledi i Serbian Open, pa eto i teniskog spektakla u Srbiji. |
Edited by - Dajak on 03/04/2011 23:25:11 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25557 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/04/2011 : 23:25:28
|
Znaci ne razumeš sam sebe, toliko si kretenast i mutav.
Jos jedno upozorenje.
I ne, nije zbog toga da bih se ja osecao bolje. Ili komuniciraj na normalan i kulturan nacin, ili pitaj nekog kako se to radi.
I da bih sprecio daljnji offtopic, ne trudi se da odgovaras na ovaj post, nema potrebe. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:29:52
|
Kako je nekima krivo što je Nole dobio, preporucujem paket papirnatih maramica da se zaustave krokodilske suze. Nego, jedan cuveni strucnjak nas je ovde uveravao da Nole nikada nece dobiti Federera, mora da kljuca trenutno u sebi u srcu Alpa i tuguje sa drugovima Švajcarcima. Možda da nam izveze malo te "kulture" koje u Švajcarskoj ima na izvoz, ocigledno mi ostali ne znamo šta je to pa moramo njega da pitamo. Šta ceš kada u toj Švajcarskoj sve znaju. Nego, kako je taj teniski strucnjak od najaktivnijeg pisca na teniskoj temi došao do nekoga ko se samo javlja da bi drugima doneo malo "kulture"? Ocigledno su tu neke ozbiljne stvari u pitanju. |
Edited by - Dajak on 03/04/2011 23:34:10 |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 03/04/2011 : 23:35:05
|
DJOLE!!
Nije mi jasno sta su uradili sa njim, koliko puta se ranije desavalo da je covjek bio na izmaku snaga, i to u nekim ranim fazama turnira kad nije izdrzao ni pola meca.. A sad.. kondicija mu je jaca nego u Nadala, neverovatno, svaka cast!
Za 7 dana Monte Carlo, bas bas prebrzo. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25557 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:35:34
|
@Dajak
Ok, mozemo i tako: nadji mi gde sam ja to napisao, i nikad se vise necu pojaviti na ovom forumu. Moze?
Da si malo pismeniji i da si bolje citao moje postove, video bi da ja prezirem Federera. A ovako, samo pravis klovna od sebe.
I jos nesto, nisu svi mutavi i zatucani na forumu, to sto kod nekih stvari ne reagujemo ima svoje razloge. |
|
Edited by - manhunter on 03/04/2011 23:36:11 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13486 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 03/04/2011 : 23:39:03
|
Stvarno mi nije jasno zašto se vredanja tolerišu na ovom forumu. Ako je neko došao da leci svoje frustracije ovde, banuj odmah i kraj price. |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:42:50
|
quote: Originally posted by manhunter
@Dajak
Ok, mozemo i tako: nadji mi gde sam ja to napisao, i nikad se vise necu pojaviti na ovom forumu. Moze?
Da si malo pismeniji i da si bolje citao moje postove, video bi da ja prezirem Federera. A ovako, samo pravis klovna od sebe.
I jos nesto, nisu svi mutavi i zatucani na forumu, to sto kod nekih stvari ne reagujemo ima svoje razloge.
Ako mi daš vremena, naci cu, pa ocekujem i da ispuniš obecanje. Pratim ja sve itekako i znam da ti je favorit Sampras, ali to ne znaci da nisi bio uz Federera jer ti je ocigledno Nole u trn u oku, zato se i ne javljaš kada on pobeduje. Ne pravim ja klovna od sebe, ti praviš od sebe ozlojedenog gundavca, ali ocigledno da je tu puno toga u pitanju, ocigledno one posledice tvog svakodnevnog života i cinjenice da si ovde našao priliku da se ispoljavaš jer realno to retko gde možeš da uradiš. A pismeniji i obrazovaniji sam od tebe bar deset puta.Eto nešto cu i besplatno da te naucim, ispred slova I se ne stavlja zarez, strucnjace za sve. Pa lepo sam i napisao da ima razloga zašto ne reaguješ na Noletove pobede, nije to vezano za njega konkretno, vezano je za tvoju mržnju i prezir prema svemu dobrom što dolazi sa ovih prostora.Po tebi je sve ovde loše i kriminalno, kako ti samo nije kriminalna ta tvoja zloba i zavist? |
Edited by - Dajak on 03/04/2011 23:43:13 |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:47:05
|
quote: Originally posted by acestroke
Murray pobjedi Nadala, hoce li Djokovic pobjedit Federera?
Hoce.
Ali ovde, kako trenutno izgleda:
Evo, MANHUNTERU budi covek od reci i povuci se sa foruma!!! |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:48:21
|
Pošto si mislio da Nole može da pobedi Federera samo u virtuelnom tenisu, BUDI COVEK OD RECI I VIŠE SE NIKADA NEMOJ POJAVITI NA FORUMU I OSLOBODI NAS SVE TVOJE ZLOBE, KOMPLEKSA I ZAVISTI! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/04/2011 : 23:49:23
|
Dajak je i meni rekao da nemam zivot i da sam neko bez posla i zvanja jer se nije slozio sa mojim teorijama da Zeka & Bjeka vise nisu u klubu. Ne obazirem se, licno, al covece, utanji malo.
Ne pratim tenis i ne zanima me, ali procitao sam poslednjih par strana, jes' ti siguran da se ne zoves Srdjan Djokovic ? :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:52:33
|
Ajde bre ljudi, smirite se malo i ne kvarite mi vecerašnji ugodaj vašim prepirkama i svadama.
Napred Nole Srbine!!! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25557 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:52:48
|
quote: Originally posted by acestroke
Murray pobjedi Nadala, hoce li Djokovic pobjedit Federera?
Hoce.
Ali ovde, kako trenutno izgleda:
Evo, MANHUNTERU budi covek od reci i povuci se sa foruma!!!
Vidis da si nepismen. Ti meni spocitavas da sam ja napisao da Novak nece NIKADA da pobedi Federera, zar ne? A ovo sto sam ja bio ostavio je, ako se ne varam, pre ili za vreme meca njih dvojice, u trenutku kad je Novakova forma bila na dnu. Tako da je moja reakcija bila vise zaljenje, a ne zelja.
Trazi dalje. |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/04/2011 : 23:52:49
|
Gleda sam mec i mogu rec da dugo nisam ovako uziva u tenisu..vjerovatno jos od Ivaniseviceva finala u Wimbledonu protiv Raftera.. stvarno svaka cast obojici.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13486 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 03/04/2011 : 23:52:55
|
Kako je ranije igrao Ðokica, samo u virtuelnom tenisu je i mogao da ga pobedi. Tako da je manhunter to možda ironicno napisao.
Ili drugim recima, iskuliraj jbt, postovi su ti gori nego da ih piše Vjerica Radeta kad udari na demokrate.. |
|
|
Dajak
Junior Member
424 Posts
Posted - 03/04/2011 : 23:54:07
|
Ajde bre ljudi, smirite se malo i ne kvarite mi vecerašnji ugodaj vašim prepirkama i svadama.
Napred Nole Srbine!!!
Neka uradi ono što je obecao, toliko i ništa drugo jer ga ocigledno nije mrzelo da drugima drži pridike i predavanja. Ali prvo neka nauci da se zarez ne stavlja ispred slova i. |
|
|
Topic |
|