Author |
Topic |
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17152 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17152 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 07/05/2011 : 21:02:15
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by acestroke
@srdjandj: Ne vjerujem da ce bilo koji polufinal sutra da bude napet, Nadal i Djokovic osvajaju u dva seta, bice oba friski i svjezi za final u nedelju ;)
@brni: Siguran sam. Fed nema sanse sutra protiv spanca, njegovi dani su odbrojani
Ja bas suprotno mislim, bice oba polufinala neizvesna, no videcemo, bitno da gledamo dobar tenis!
Kao sto rekoh, dugogodisnje iskustvo momci! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17152 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 07/05/2011 : 21:43:38
|
quote: Originally posted by dosada
sad nek dobije onda i mec (sutra bu ga pederko isprasil) pa bum i ja lovu!!!
p.s. zanimljivo kak su des sva 4 meca u madridu zavrsila istim rezultatom, 2:1!
Eto, dobio je, a sutra ce biti "mec stoleca"... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 07/05/2011 : 22:50:58
|
Eto, dobio je, a sutra ce biti "mec stoleca"...
Moguce je da ce biti, ja se makar nadam. Nadal i Novak su oba igrali 3 seta danas, koji ce od njih dvoje da bude vise umoran sutra? Sto se mene tice, sutrasnji mec nekako treba Nadalu malo vise nego Novaku. Ako Novak izgubi, ne vjerujem da ce biti previse razocaran, ipak je osvojio Indian Wells i Miami preko Nadala, i pokazao je da je u dobroj formi. Ali ako Nadal izgubi, sto je vrlo moguce, to ce biti treci final za redom protiv Novaka koji je izgubio, i mislim da ce ga to psiholoski potresit za buduce mecove izmedju njih dvojice. Nemam pojma ko ce pobjedit, pa necu nikakve prognoze da pravim. Ako Nole pobjedi, neka mu odmah danu number one ranking, posle pobjede nad Nadalom (ako se desi) totalno ce to zasluzit. Neka odigraju jos jedan tie break u trecem setu, pa nek pobjedi ko god!
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
Posted - 07/05/2011 : 22:58:20
|
Moja procena za sutra je 55:45 za Nadala.. Razlog, iskljucivo laksi zreb.. A i Nole mi deluje psihicki umoran... Opada mu koncentracija... Ovo mu je prva godina da melje na ovom nivou.. Pa i 3 nivoa ispod nikad nije imao... Konstantnost forme odrzava evo vec peti mesec za redom... Ljudi, 31 pobeda za redom... Jezivo... Kada ga je danas Beluci brejkovao u drugom setu mislio sam da je kraj.. Ali kada je vratio brejk znao sam da ovog nema vise nigde... Idemo Nole, imas sve sto treba da udjes mirne glave u mec.. Igras na njegovoj podlozi, na njegovom terenu sa njegovom publikom i njemu dises za vratom i na njemu je pritisak jer si njega zveknuo vec 2 puta ove godine u finalu... Dakle, lagano sa glavom, ostro sa udarcima pa sta bude.. Ionako si heroj modernog tenisa... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 07/05/2011 : 23:06:11
|
Eto, dobio je, a sutra ce biti "mec stoleca"...
Moguce je da ce biti, ja se makar nadam. Nadal i Novak su oba igrali 3 seta danas, koji ce od njih dvoje da bude vise umoran sutra? Sto se mene tice, sutrasnji mec nekako treba Nadalu malo vise nego Novaku. Ako Novak izgubi, ne vjerujem da ce biti previse razocaran, ipak je osvojio Indian Wells i Miami preko Nadala, i pokazao je da je u dobroj formi. Ali ako Nadal izgubi, sto je vrlo moguce, to ce biti treci final za redom protiv Novaka koji je izgubio, i mislim da ce ga to psiholoski potresit za buduce mecove izmedju njih dvojice. Nemam pojma ko ce pobjedit, pa necu nikakve prognoze da pravim. Ako Nole pobjedi, neka mu odmah danu number one ranking, posle pobjede nad Nadalom (ako se desi) totalno ce to zasluzit. Neka odigraju jos jedan tie break u trecem setu, pa nek pobjedi ko god!
Vece sanse za sutrasnju pobedu dajem Nadalu! Nekako mi je Novak veceras delovao umorno, sigurno se istrosio protiv Ferera i sad protiv Belucija, dok Nadal nije igrao sa del Potrom i deluje mi odmorniji. Neka bude dobar mec u tri seta, pa neka pobedi bolji! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17152 Posts
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 08/05/2011 : 14:45:32
|
Federer je pecen, izgubio i od Nadala i Ðokovica po 3 puta ove godine, igra mu je postala skroz nesigurna.. A ovo što se sastaju prije finala je postalo nezamislivo. Bez obzira na ranking oni dva pogotov u RG i Wimbledonu se nebi smjeli sastat prije finala... Nakon svega što su napravili od 06-08? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 08/05/2011 : 14:53:33
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Federer je pecen, izgubio i od Nadala i Ðokovica po 3 puta ove godine, igra mu je postala skroz nesigurna.. A ovo što se sastaju prije finala je postalo nezamislivo. Bez obzira na ranking oni dva pogotov u RG i Wimbledonu se nebi smjeli sastat prije finala... Nakon svega što su napravili od 06-08?
Da, nije smeo Djokovic da pobedi Federea tri puta zaredom i Nadala dva puta u finalima...Po tebi, samo njih dvojica neka igraju tenis, a ostali da budu samo kao posmatraci? E pa ne ide to tako prika moj, Djokovic jurisa nezaustavljivo ka prvom mestu i njemu je mesto u finalu, a protivnik moze da mu bude samo onaj koji stigne do tog istog finala! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 08/05/2011 : 17:28:25
|
Iznenadjujeca pobede Petre Kvitove u zenskom finalu Madrida nad Viktorijom Azarenkom! 7:6, 6:4 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
Posted - 08/05/2011 : 17:31:53
|
Jos jedan dokaz da je zenski tenis tri livade... Ja to ne gledam vec godinu dana sigurno... Retko koji mec bacim pogled.. Osim reprezentacije... |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 08/05/2011 17:32:14 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 08/05/2011 : 18:00:26
|
Iznenadjujeca pobede Petre Kvitove u zenskom finalu Madrida nad Viktorijom Azarenkom! 7:6, 6:4
Zasluzila je pobjedu, serva joj je fenomenalna, trenutno jedna od najboljih serva na WTA-u
Nisam rekao da nije zasluzila pobedu, nego je po meni to iznenadjenje, jer sam mislio da ce je Azarenka lagano pobediti.
Dobro, u zenskom tenisu je sve moguce, zato i ne mogu tacno da prognoziram pobednicu. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA