Author |
Topic |
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 16/01/2010 : 00:45:31
|
Sudeci po tome da se Sigi ne javlja ni po kojem topicu, verovatno je negde u kolekciji opremljen speleoloskim pomagalima i izgubljen ko Gaston u neodgovorenoj posti. |
|
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 16/01/2010 : 06:10:09
|
hehe jes, onaj geg sa gastonom je prosto nezaboravan:) narocito onaj, kad je otišao u arhivu
inace, u zaostatku sam sa prevodjenjem, pa ima još 2-3 dana da drncim, da bih isplivao |
______________________ onaj, koji sniva tudje snove |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 16/01/2010 : 18:26:32
|
quote: Originally posted by sigismundus
hehe jes, onaj geg sa gastonom je prosto nezaboravan:) narocito onaj, kad je otišao u arhivu
inace, u zaostatku sam sa prevodjenjem, pa ima još 2-3 dana da drncim, da bih isplivao
a jeli bre kolega sta to prevodis momentalno, ako je nesto isto sto ja radim, daj da ne radimo dvaput - i koji jezik??? |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 16/01/2010 : 18:27:50
|
quote: Originally posted by rgorgiev
inace, u zaostatku sam sa prevodjenjem, pa ima još 2-3 dana da drncim, da bih isplivao
a jeli bre kolega sta to prevodis momentalno, ako je nesto isto sto ja radim, daj da ne radimo dvaput - i koji jezik???
+ ako isplivas za 2-3 dana, nisi ti u tako dubokoj vodi |
|
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Posted - 16/01/2010 : 18:39:29
|
duboka voda, jes, a šta ako sam neplivac?:(
eh, radim znanstvenu fantastiku, trenutacno sam pri kraju sa pricom Frederika Pohla Day Milion, prica stara oko 40 godina, al sveža, kao da je napisana juce i bice sveža još bar stotinu godina mjesecno objavljujem SF price u magazinu Življenje in tehnika, al pošto si iz Makedonije, nema da se sekiramo i ako dupliciramo price:)
budi dobro |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 16/01/2010 : 19:04:10
|
duboka voda, jes, a šta ako sam neplivac?:(
eh, radim znanstvenu fantastiku, trenutacno sam pri kraju sa pricom Frederika Pohla Day Milion, prica stara oko 40 godina, al sveža, kao da je napisana juce i bice sveža još bar stotinu godina mjesecno objavljujem SF price u magazinu Življenje in tehnika, al pošto si iz Makedonije, nema da se sekiramo i ako dupliciramo price:)
Blago tebi, ja uvek prevodim neke strategije za razvoj i sl., a nikako da se razvijemo. Reci mi koje jezike radis, cisto da imam da um, i dali radis simultano i konsekutivno.
LP
budi dobro
|
|
|
sigismundus
Senior Member
Slovenia
1043 Posts
Posted - 16/01/2010 : 20:37:36
|
pa zapravo radim samo engleski, prevodim tekstove po mom odabiru, a neko vreme sam radio i kao simultani prevodioc ali sada je to više moj hobi nego profesija znam i neke druge jezike, al je jedino francoski dovoljno dobar za razgovor, a ostalo je za citanje stripova:) |
|
|
Topic |
|
|
|