forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 top libellusovo izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/01/2010 : 10:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
glasam za Nathana...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 15/01/2010 : 11:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Moj favorit je Tex!!!
Go to Top of Page

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 15/01/2010 : 12:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message
NN ipak... mada su tu negde i MM i MV

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 15/01/2010 : 16:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:
Originally posted by drogsy

NN samo 4% ?! A Magicni Vjetar 35 ?!!!?

Pa ako ti volis nathana ne mora znaciti da i ostali dijele tvoje misljenje Ja kad sam procitao prvi broj magicnog vjetra bilo je kao droga molio druge da mi daju ostatak Do tad sam mislio da je zagor Bog i batina

Nisam baš tako mislio ; iznenadilo me baš to da je Magicni Vjetar prvi; a bilo je realno za ocekivati da ce medu prvima biti npr. Tex ili Mister NO. U svakom slucaju ja sam procitao prve tri knjige Magicnog Vjetra ; prva je bila dobra ; druga prolazna ; a kod trece sam se zapitao kako je moguce da i strip i danas još uvijek izlazi u Italiji . Mislim , kod nekih je stripova mana pretjerani realizam ; a kod Magicmog vjetra upravo su pretjerali s tom stalnom magijom, a još su srip modernizirali s time da u strip ubacuju ševu kao DD i NN što se sve skupa jednostavno ne uklapa , pogotovo ako je kojim slucajem i scenarij loš

Go kneel and weep
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/01/2010 : 16:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
NN svakako... pa tek onda MN i MM.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 15/01/2010 : 16:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
MV

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/01/2010 : 16:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Magicni.
Mada ni Never ne zaostaje...

Edited by - kico on 15/01/2010 16:38:16
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/01/2010 : 12:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:

NN samo 4% ?! A Magicni Vjetar 35 ?!!!?

Pa ako ti volis nathana ne mora znaciti da i ostali dijele tvoje misljenje Ja kad sam procitao prvi broj magicnog vjetra bilo je kao droga molio druge da mi daju ostatak Do tad sam mislio da je zagor Bog i batina

Nisam baš tako mislio ; iznenadilo me baš to da je Magicni Vjetar prvi; a bilo je realno za ocekivati da ce medu prvima biti npr. Tex ili Mister NO. U svakom slucaju ja sam procitao prve tri knjige Magicnog Vjetra ; prva je bila dobra ; druga prolazna ; a kod trece sam se zapitao kako je moguce da i strip i danas još uvijek izlazi u Italiji . Mislim , kod nekih je stripova mana pretjerani realizam ; a kod Magicmog vjetra upravo su pretjerali s tom stalnom magijom, a još su srip modernizirali s time da u strip ubacuju ševu kao DD i NN što se sve skupa jednostavno ne uklapa , pogotovo ako je kojim slucajem i scenarij loš

Ne znam zašto si toliko protiv MV-a?! Ok nije ti legao i za tebe je to medu lošijim libbelus izdanjima.
Ali kad vec tako gledaš, šta vidiš npr. u Texu koji ima stvarno katastrofa epizoda, šta je toliko bolje nego kod MV-a??

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/01/2010 : 13:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by PAJDO

Ali kad vec tako gledaš, šta vidiš npr. u Texu koji ima stvarno katastrofa epizoda, šta je toliko bolje nego kod MV-a??

"Za ovo sto si me uvredio, iskljucicu te iz testamenta."

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/01/2010 : 13:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by PAJDO

"Za ovo sto si me uvredio, iskljucicu te iz testamenta."

Nisam mislio tako, ok priznajem da je grubo zvucalo. Mislio sam konkretno na 2. knjigu Mefistov sin ili 6. knjigu Smaragdni idol koje su, po meni prosjecne price ali to ne umanjuje vrijednost tih prica jer su ipak prvi put objavljene na ovim prostorima, i to sa svim pripadajucim naslovnicama i ostalim epitetima koja krase SVA libellusova izdanja. Meni je konkretno 18. knjiga El Muerto jedan od najdražih stripova prošle godine
Meni je osobno MV top libellusovo izdanje jer mi je kao prica jako legao, svida mi se ta realnost i surovost prikazana u tim epizodama. Crtaci su zaista maestralni Milazzo, Parlov, Ortiz....
A tu su još i fenomenalne naslovnice za svaku knjigu.
Daleko od toga da MM ili Mr No zaostaju puno, ali ipak blagu prednost sam dao MV..

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/01/2010 : 13:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
iznenadilo me baš to da je Magicni Vjetar prvi; a bilo je realno za ocekivati da ce medu prvima biti npr. Tex ili Mister NO.

Poll je napravljen(kako ce drugacije biti) za sve da glasaju i jedna osoba moze to uraditi 1000 i vise puta. Miniraj poll kao sto drugi rade i tvoj favorit ce biti prvi.Haug!

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 16/01/2010 : 15:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Od ovde navedenih najvishe volim Mysterea regularnu seriju i taj besprekoran dizajn, potom NN almanahe, dobrim delom i zbog odlichnih Djoletovih tekstova u njima. (To bez nekog osvrta na kvalitet serijala, chisto s tehnichke strane.) NN trobroji su mi nekako glomazni...

Mimo Bonellija, Ridjobradi mi je jedno od najdrazih izdanja ikada, posebno jer ne ide u integralima, vec svaki album posebno.

Edited by - Gil-galad on 16/01/2010 15:29:46
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 16/01/2010 : 22:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
Ridjobradi ubedljivo, ali od ponudjenog Magicni
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 16/01/2010 : 22:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
magicni

drale
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 17/01/2010 : 03:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Mr.No. definitivno. To je toliko dobro da ono...jedva cekam novu turu...to je vrh...
Pa Marti...nije na prvom mistu jer ima dva problema:
Ima masu epizoda koje imaju samo po 100njak stranica, šta je po meni, minus, cak bi stavija 2 ep u jednu.... i gledajuci prosjek kvalitete serijala puno više kvalitetnih epizoda ima mr.no...
Never se raspršija...u sranje...neke epizode su necitljive...
Nick je ok ali...nema se para...a i nije ta klasa...
Tex je zanimljiv ali...nema se para...a i previše varira po kvaliteti od knjige do knjige
Magicni mi nikad nije lega...šta ceš...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
604 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 17/01/2010 : 21:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message
vidim slabo se voli nik raider.
ja sam svoj glas dao mister nou. tex je zbrda zdola. a ostale bas ne poznam dovoljno. da imaju povoljnije cijene kladim se da bi prodali duplo vise stripova...ja bi ih prvi kupovao.

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/01/2010 : 21:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by vknez

Ne bi ja to bas tako ocenio. Ja volim i NR, ali vise volim Texa.

Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 17/01/2010 : 21:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
MM Deneracije (Star Trek, Nathan, Christmas Carol....Doctor Mistere*

Sweet seduction in a magazine,
endless pleasure in a limousine,
in the back shakes a tambourine,
Nicotine from a silver screen
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/01/2010 : 21:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by vknez

Ne bi ja to bas tako ocenio. Ja volim i NR, ali vise volim Texa.

Isto mislim, da nije to da se ne voli NR, nego odabere se samo jednog junaka pa...
Sto se mene tice, jos jednom hvala Libellusu sto su ga pokrenuli, pogotovo ove neobjavljene!
Lijepo bi bilo da iste krene i Julia, ali kamoli srece...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
604 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 17/01/2010 : 21:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message
ma nik je ok (ono malo sto sam citao jos dok je izlazio u ex jugi. ali vidim da se preferiraju stariji junaci (osim nathana)

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 17/01/2010 : 22:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message
Tex ispred svih!
i po kvaliteti i izgledu
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/01/2010 : 22:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Marty i M. No super izgleda.
Hocuuuuuuuuuuuu Libellusa u Makedoniji, hocu, hocu, hocu, hocu, hocu, hocu, hocu,

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 17/01/2010 : 23:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
pa dobro mislim ljudi....

sumnjam da je OP mislio upitati koji vam je najdraži lik vec koje izdanje libellusa je najkvalitetnije izradeno...

pa ajmo onda onak da budem prvi bar otprilike objektivan

makar mi je nathan najdraži,prvo mjesto bi dao Magicnom poradi original naslovnica posebno radenih za to izdanje

nadalje makar mi je nathan najdraži drugo mjesto bi popunio Martin Mystere i to zbog reprinta, poradi toga što smo napokon dobili hrpu original naslovnica koje na našim prostorima nikad nisu bile izdane u original izdanju,a bogami smo dobili i više nikad objavljenih epizoda
osobno su mi te naslovnice najlošije u bonellija,a bogami niti giganti nisu neš al to je vec u original talijanskom izdanju loše

na trecem mjestu je nathan poradi odlicnih naslovnica,po meni najboljeg grafickog riješenja naslovnica,te naravno izdavanja svega što je ovom liku itekako važno,a pogotovo poradi reprinta koji slijedi

dal treba ici dalje od 3. mjesta?

4. MNo poradi reprinta makar ga ne kupujem
5.Tex poradi reprinta makar ga ne kupujem
...
itd

daklem što objektivnije:
1.Magicni
2.Martin
3.Nathan
...
itd

jesam li u pravu što se namjere tice Bubo?

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 17/01/2010 : 23:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

pa dobro mislim ljudi....

sumnjam da je OP mislio upitati koji vam je najdraži lik vec koje izdanje libellusa je najkvalitetnije izradeno...

pa ajmo onda onak da budem prvi bar otprilike objektivan

makar mi je nathan najdraži,prvo mjesto bi dao Magicnom poradi original naslovnica posebno radenih za to izdanje

nadalje makar mi je nathan najdraži drugo mjesto bi popunio Martin Mystere i to zbog reprinta, poradi toga što smo napokon dobili hrpu original naslovnica koje na našim prostorima nikad nisu bile izdane u original izdanju,a bogami smo dobili i više nikad objavljenih epizoda
osobno su mi te naslovnice najlošije u bonellija,a bogami niti giganti nisu neš al to je vec u original talijanskom izdanju loše

na trecem mjestu je nathan poradi odlicnih naslovnica,po meni najboljeg grafickog riješenja naslovnica,te naravno izdavanja svega što je ovom liku itekako važno,a pogotovo poradi reprinta koji slijedi

dal treba ici dalje od 3. mjesta?

4. MNo poradi reprinta makar ga ne kupujem
5.Tex poradi reprinta makar ga ne kupujem
...
itd

daklem što objektivnije:
1.Magicni
2.Martin
3.Nathan
...
itd

jesam li u pravu što se namjere tice Bubo?

pa otprlike ,mada ce ljudi uvijek glasovati za svog omiljenog(najdražeg )junaka,jer ako vidiš da magicni ima najviše glasova a marti misterija ima najviše rasprodatih izdanja pa nathan,a magicni ja mislim da je tek prve 2 knjige da ih više nema nabaviti.
sve u svemu zanimljivo,mada magicni zaista odskace dizajnom i naslovnicama..
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/01/2010 : 23:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ako tako gledate, mene veoma obraduju MM giganti i PIBD.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000