Isto sam to odmah uocio, prije je bila cijena 4 KM, jel'te.
Koliki je kurs EUR - KM kod vas?
1 euro je 1,95...KM,mada se u trafikama gdje se prodaju stripovi racuna 5 eura za 10 KM. vidim da je i kod martina m. isto 4,15... možda ce i ludens da poskupi...
nisam mogao naci kad je izašao zadnji mister no 54. mislim da je bilo oko sedmicu dana prije nove godine ali nisam siguran...
1 euro je 1,95...KM,mada se u trafikama gdje se prodaju stripovi racuna 5 eura za 10 KM. vidim da je i kod martina m. isto 4,15... možda ce i ludens da poskupi...
nisam mogao naci kad je izašao zadnji mister no 54. mislim da je bilo oko sedmicu dana prije nove godine ali nisam siguran...
Ne svidaju mi se ta poskupljenja.
Evo ja te podržavam, ne svidaju se ni meni
Da ne bih previše ulazio u polemiku i dobio po prstima, poskupljenje za BiH je iz jednostavnog razloga što su nam digli cijenu prijevoza za nevjerojatnih 100%.
Ne svidaju mi se ta poskupljenja.
Evo ja te podržavam, ne svidaju se ni meni
Da ne bih previše ulazio u polemiku i dobio po prstima, poskupljenje za BiH je iz jednostavnog razloga što su nam digli cijenu prijevoza za nevjerojatnih 100%.
Nadam se da cete shvatiti.
Mogu li onda da stripovi dolaze a da nisu s njima igrali lopte usput
neka vas tjesi da je i u RH najmanje 70 posto stripova na kioscima takodjer osteceno... cak je moja stara jednom rekla "pa taj ti je kao da se bleki (pas) igrao s njim"... prolem je nerjesiv zbog nedostatka kulture vozaca i onih sto pakiraju...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
neka vas tjesi da je i u RH najmanje 70 posto stripova na kioscima takodjer osteceno... cak je moja stara jednom rekla "pa taj ti je kao da se bleki (pas) igrao s njim"... prolem je nerjesiv zbog nedostatka kulture vozaca i onih sto pakiraju...
i to je još dobar rezultat ako je samo 70 % .
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
i to je još dobar rezultat ako je samo 70 % .
Problem je u nekorištenju zaštitnog kartona preko kojeg se onda zateže plasticna vrpca.Rezultat su utori na skoro svakom stripu.O nepostojanju zaštitne plasticne folije da i ne govorimo.Utori se rješavaju vrlo jednostavno tvrdim kartonom u obliku slova L ,tzv Cornerguardom.Mogu se kupiti ili izrezati, medutim za Tiskove i ostale skladištare i distributere to je atomska fizika.
Stripovi na kioske u BiH po pravilu dodu ošteceni! Uvjek imam problem dok ne nadem dovoljno ocuvan strip. A ovo poskupljenje je smiješno. Trebali ste poskupiti ili za 10 ili za 20 feninga. Kovanice od 5 feninga skoro da nema u opticaju.
Stripovi na kioske u BiH po pravilu dodu ošteceni! Uvjek imam problem dok ne nadem dovoljno ocuvan strip. A ovo poskupljenje je smiješno. Trebali ste poskupiti ili za 10 ili za 20 feninga. Kovanice od 5 feninga skoro da nema u opticaju.