forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 dali ste ikoga potakli na kolekcionarstvo?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/01/2010 : 02:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Jednom mom prijatelju, koji je imao visoko misljenje o meni, dao sam na njegov zahtjev jedan Texov strip da procita. Sljedeceg dana mi je vratio strip i od tada nema vise visoko misljenje o meni. Uvijek sam se pitao da li je greska sto sam mu dao strip ili sto je to bio Tex. Bice da je ovo drugo.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/01/2010 : 03:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by rgorgiev

Sam sebe nakon 10tak godina :-)))

hmmm,mislim da imam bar 50% zasluge..
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/01/2010 : 07:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by rgorgiev

Sam sebe nakon 10tak godina :-)))

hmmm,mislim da imam bar 50% zasluge..

Ma jok bre, ja sam svoju odluku doneo jos prije nego sto sam dosao do tebe da vidim sta imas. Isto ko ti tada kad si dosao da vidis moju glanc kolekciju zagora lms i zs, pa se tek nakon nekoliko godina opet zapalio. Nisam ja bio kriv

Ali tvoju potporu imam i to mi je bitno. Hvala ti

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 25/01/2010 : 10:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Mnogo njih...Poslednji kog sam ubedio da cita stripove je moj bratanac Aleksa. Od strip junaka najvise voli "Duha sa sekirom". Ima sve brojeve Zagora koje je do sada objavio "Veseli cetvrtak".
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 25/01/2010 : 11:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
ja sam novi sto se tice stripova a mene je takodje bracek ponukao da se ponovo pocnem baviti ovim hobijem kad sam vidio njegovu kolekciju ludensovih stripova zagora , jos kad mi je dao da procitam e to je bilo to...
do tada sam bio dao skoro sve stripove bavio sam se nekim drugim stvarima .... danas mi je bas drago sto sam ponovo poceo ima nesto u tome .... skupio sam do sada ponovo citavu zbirku ludensa od zagora i idemo dalje ....

feka
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/01/2010 : 20:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Ja sam svojoj curi kupio "Zagor prica..." HC prije godinu i pol, danas ga je napokon procitala. Evo njenog komentara:

MISLIM KOJA GLUPOST ,,,ON KAO IDE OSVECIVATI SVOG OCA KOJI JE
BIO DEBIL I SAM JE UBIJAO..I ONDA KROZ CITAV STRIP OVAJ MALI
TUKAC ZVAN ZAGOR UBIJA SVE OKO SEBE.....I UŽASAN JE STRIP...

ali Marti Misterija joj je OK :)

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 25/01/2010 : 21:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Ja sam navukao druga. I on i ja smo kao klinci skupljali i imali brdo stripova. Da napomenem da sam i ja tek pre dve godine poceo ponovo da skupljam stripove. Nemam ja neku kolekciju, daleko od toga, ali kada je dosao kod mene i video kako lepo stoje u vitrini ponovo ga je obuzela zelja za stripovima. Bas je pre neki dan je u Darkvudu ostavio oko 3.000 dinara.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/01/2010 : 09:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message
i kod mene ti je bilo isto a danas nemam ni za gaca

feka
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 26/01/2010 : 10:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Dakako.
Prvo necaka, pocea sam mu davat stripove još kad je ima 8-9 god, danas ima 15 god i solidnu kolekciju.
Onda jedan prijatelj se navuka na Martyje priko mene i danas ih baš skuplja.
Cura cita moju kolekciju, tako da bi to bilo to.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 26/01/2010 : 11:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Jednom mom prijatelju, koji je imao visoko misljenje o meni, dao sam na njegov zahtjev jedan Texov strip da procita. Sljedeceg dana mi je vratio strip i od tada nema vise visoko misljenje o meni. Uvijek sam se pitao da li je greska sto sam mu dao strip ili sto je to bio Tex. Bice da je ovo drugo.

"Ti pucaj u one s desne, ja cu u one s ljeve!"
Ma k vragu, ipak volim Teksa i kamilu / devu/ konjinu...

Navukao sam curu na citanje Dylana Doga i Zagora, mada mislim, da nije moje kolekcije, ne bi postala skupljac ni citac.
Navukao sam i našeg malog - ali opet sam ja taj koji skuplja.
OK navukao sam oca ponovo na Crtane romane - pa sam opet ja taj koji skuplja.
Pre 25 - 30 godina, kad smo bili školci, ja i prijatelj Mirko navukli smo sve na stripove. Ja odlican djak, on jedva prolazio - ma sve, odlicnjake i magarce Od svih tih kolecija jedino je moja ostala, jedino ja još skupljam a i to sam ponovo poceo pre 3-4 godin nakon dvadesetak njih...

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 27/01/2010 : 16:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
opoznao sam dva covjeka koji su imali nešto stripova i citali ih a kasnije ih mjenjali ili prodali da bi kasnije oba pocela sa skupljanjem.
to su stari stripofili koji su malo po malo vidjevši kako ja to radim poceli istu stvar i sad oba imaju po 400-500 stripova...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/01/2010 : 16:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Nisam nikoga potakao na citanje stripova, vec sam upravo ja bio ''nedužna žrtva''...:D

Edited by - Mhejl on 27/01/2010 16:26:34
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 27/01/2010 : 17:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message
Prije nekoliko dana nagovorim ja druga da pocne skupljat stripove, i on mi kaze da hoce. Sutradan je otisao i kupio deset komada. Nakon 2 dana me je nazvao i rekao da je prestaoi jer nema prostora za njih! Tuzno zar ne! :(

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 27/01/2010 : 17:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message
quote:
Originally posted by kenan92

Prije nekoliko dana nagovorim ja druga da pocne skupljat stripove, i on mi kaze da hoce. Sutradan je otisao i kupio deset komada. Nakon 2 dana me je nazvao i rekao da je prestaoi jer nema prostora za njih! Tuzno zar ne! :(

Pa gdje zivi da nema prostora?Kupio 10 komada jbg straha je to

Nemam potpis...
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 27/01/2010 : 17:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message
quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:
Originally posted by kenan92

Pa gdje zivi da nema prostora?Kupio 10 komada jbg straha je to

ma neeeee, vec je on to rekao za ubuduce da nece imati mjesta, a istina soba mu je pomala!

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000