forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Paketi vs.kiosk?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/01/2010 : 04:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Daklem,kvešcen iz:
Cekate li stripove da izadu ukešeni po tri ili maxi+1 regularni ili stripove kupujete na kiosku?
Logicno je da oni koji ne mogu docekati svog omiljenog junaka odmah trce na kioske cim kico napiše da se pojavio na trafikama,ali zanimaju me oni drugi kojima nije teško pricekati godinu dana(jer imaju nešto za pametnije za citati dok cekaju)da bi uštedili koju teško zaradenu kunu.
Koliko vas je i da li smatrate da npr.Tex Maxi ocuvan za 4 ili -4(takvi su 90% u paketima)i pripadajuci mu Tex regularni slicne fizionomije zaslužuju 25 kunica,za razliku od regularnih 39+18 kunova?
I ako se uzme da taj regularac obicno vec imate negdje na svojoj škanciri po meni se isplati,jer se može prodati(oko 8-10 kn)ili pokloniti voljenoj osobi.Kome ne smetaju mali utorici od slatke crne trakice i pokoji zgužv i iskid to je prava prilika da procitaju nešto poluglupo i da se ne osjecaju krivim da su bacili vele novce na takvo nešto.
E zašto ovo pišem?Jer mi se ne spava a sitija sam se da sam jucer kupija Tex paket sa Maxijem <Blindirani vlak>,pa ko ga nije još pazarija neke potraži po kioscima širom lijepe naše.
P.S. sa njim sam dobija Tex 75 pa kome triba neka se javi.Poklanjam ga u zamjenu za nofce,komada 8.Utori ukljuceni u cijenu.

Ja sam fetišist papira!

zvoneto
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
20 Posts

Member since 12/12/2009

Posted - 25/01/2010 : 06:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zvoneto a Private Message
Moje mišljenje je da se isplati uzeti u kompletu, ja cu jedino tako i uzimati ubuduce. pogotovo zato što se može naci dosta komada bez tih utora, tu si vec dobar i ostaje ti bar 1 strip gratis. naravno meni je prioritet citanje a ne suludo slaganje na police, mada iskreno taj utor mi ne smeta previše. primjetio sam da su kompleti u hrvatskoj dosta ocuvaniji od ovih u bih, kod nas je stvarno katastrofa...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/01/2010 : 07:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Kupujem odmah sve sto izadze i sto mogu naci. Evo recimo kod nas VC uvek kasni jedno 2 broja. To znaci da ako idem u RS tamo mogu kupiti VC svi junaci + specijalci i OP i SB i sto sve jos ne po najmanje dva-tri broja i to uz popust sa karticom iz Trafike. Ali onda trebam opet kao sada da cekam da prodzu vise od dva meseca za da ja kupim koji strip sa trafike.
E ne ceka mi se - a ovo sa 3maxi ili 1+1 ili sl. - nemam nista protiv toga, ali za kolekcionare to je daleko od pameti

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37999 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/01/2010 : 12:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Ti paketici su dobar izbor ali ne da mi se cekati. U paketicima uzimam jedino Dampyrja VC.
Eventuelno bi uzeo neke Texe oko broja 50-55 ali mislim da se ti vise ne nadu u tim paketima.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 25/01/2010 : 14:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
...iz više razloga mislim da su paketici golo govno....

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/01/2010 : 15:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
zagora i mister noa uzimam odmah cim izadu dok ostale junake uzimam u paketima.
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 25/01/2010 : 15:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message
sve ''kiosk'' stripove koje kupujem(tex,dd,af) uzimam u SNK cim izadu
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 25/01/2010 : 15:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Kupujem stripove, ali jedno 5 godina ga nisam na kiosku kupio Ono sto izlazi kod nas na kiosku ili nije dovoljno kvalitetno uradjeno ili me ne zanima Narucujem ili kupujem stare po aukcijama. Kupio sam jedino na Hvaru 2007. pakete stripova Alan Forda (tad sam se opet i navukao na strip , ali sam ih prodao zbog nekvaliteta lepka )

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/01/2010 : 16:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message
ne cekam paketice, vec kupujem svaki broj kad izadje na kiosku...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/01/2010 : 16:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Od kada su me navukli na Amazon, ni ne gledam više u trafike...
Inace, neke mi žena kupi u trafici, a ja stipsa uglavnom sacekam komplet - ipak bude duplo jeftinije kada se proda ono što ti ne treba. Meni je dobra cetvorka zadovoljavajuca ocjena za kiosk stripove. Ili kupim na aukcijama. Ono što mene zanima: Ken, Marti i Magico od prvog broja, ionako ne izlazi u trafikama.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/01/2010 16:36:29
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 25/01/2010 : 16:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Kupujem odmah strip kad stigne na trafiku ali posto sam bio u velikom zaostatku sa stripovima paketi su mi itekako dobro dosli,u njima sam pronasao dosta brojeva super ocuvanih a ustedio sam pri kupovini!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 25/01/2010 : 17:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
Paketi svakako, uvijek kad mogu. Ne smetaju me ti neki utori i tako to, ja sam ljubitelj stripa, a ne neki kolekcionar koji ce jednom brižljivo procitati i spremiti na svoju policu.

.
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 18:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message
U paketima uzimam specijalne brojeve i maxi izdanja. Na kiosku Tex ludens, zagor extra, mister no SA...
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 25/01/2010 : 20:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message
I jedno i drugo su sjajne stvari. Paketi su mi bili sjajni kada sam se iz USA vratio krajem Maja, te sam nakupovao sve sto je izaslo u njima. Kasnije sam u Darkwood-u dopunio ostatak uporedo sa kupovinom redovnih izdanja sa kioska. Dakle sve dolazi u obzir: sajmovi, festivali, okupljanja, aukcije, razmjena, ulica, kiosk, paketi, tavani, podrumi,...

Negdje sam vec ranije opisao i svoju rutinu kupovine paketa Ludensa u Dubrovniku i Trebinju. Odem kod drustva, partijam cijelu noc, spavam do 11 sutri dan, sav ostatak KM ili Kuna potrosim na razne pakete stripova i palim doma. Sjajan plan i nikad me jos nije iznevjerio.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

zvoneto
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
20 Posts

Member since 12/12/2009

Posted - 25/01/2010 : 22:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zvoneto a Private Message
Dobro, treba poštovati svaciji ukus, jer ocito nisu nam svima isti ciljevi. nedavno sam ovdje procitao post, ne znam više ciji ali covjek ima dobrih recenzija napisanih ovdje, uglavnom stavio je sliku sa stripovima nabacanim ispod kreveta. to je po meni pravi ljubitelj stripa gdje se vidi da se strip cita i da mu je to svrha. kad smo bili klinci sjecam se pa stripovi su se razmjenjivali na sve moguce nacine a i posudivali na citanje. sad kad sam se opet vratio stripu imam nekih 200 komada i nudim svima koji su zainteresirani da citaju, cak ih i poticem na to . Naravno, ne sporim da je fino vidjeti i kolekciju ocuvanih stripova na polici ali nije mi jasno to cjepidlacenje cetvorka petica utor itd...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12485 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/01/2010 : 23:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Kupujem samo u paketu

Have mercy
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/01/2010 : 23:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Eh blago vama

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Inace, neke mi žena kupi u trafici, a ja stipsa uglavnom sacekam komplet - ipak bude duplo jeftinije kada se proda ono što ti ne treba. Meni je dobra cetvorka zadovoljavajuca ocjena za kiosk stripove. Ili kupim na aukcijama. Ono što mene zanima: Ken, Marti i Magico od prvog broja, ionako ne izlazi u trafikama.

netko se umislio...
jesi nabavio the misterious disappearance of the former ex-paranoic?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/01/2010 : 23:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by zvoneto

Dobro, treba poštovati svaciji ukus, jer ocito nisu nam svima isti ciljevi. nedavno sam ovdje procitao post, ne znam više ciji ali covjek ima dobrih recenzija napisanih ovdje, uglavnom stavio je sliku sa stripovima nabacanim ispod kreveta. to je po meni pravi ljubitelj stripa gdje se vidi da se strip cita i da mu je to svrha. kad smo bili klinci sjecam se pa stripovi su se razmjenjivali na sve moguce nacine a i posudivali na citanje. sad kad sam se opet vratio stripu imam nekih 200 komada i nudim svima koji su zainteresirani da citaju, cak ih i poticem na to . Naravno, ne sporim da je fino vidjeti i kolekciju ocuvanih stripova na polici ali nije mi jasno to cjepidlacenje cetvorka petica utor itd...

E s ovim gore navedenim se slažem u potpunosti!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 26/01/2010 : 09:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:

E s ovim gore navedenim se slažem u potpunosti!

Jeste, ako si CITAC stripova. KOLEKCIONAR je nesto sasvim drugacije. U Jugi bre kad sam skupljao Zagora (rec glancer nije postojala), ali sam skupjlao sve sto sam mogao naci o Zagoru. ZS, LMS, specijalci, almanasi, veliki, mali, EKS 251, poster, bio negde i neki clanak o Zagoru (interneta nije bilo, o ploterima da ne govorim - ma ni kompjuter nisam imo). Poslje toga sam skupljao samo glanc, a za citanje sam imao stripove duplo. Sta nisam duplo imo, vise nisam ni cito. Jebi ga

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 26/01/2010 : 12:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message
quote:
Originally posted by ismolc34

...iz više razloga mislim da su paketici golo govno....

potpisujem
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37999 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/01/2010 : 12:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
... nisu bas goli, omotani su... ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/01/2010 : 15:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by Obi-wan

netko se umislio...
jesi nabavio the misterious disappearance of the former ex-paranoic?

Pa vec sam dvije pošiljke dobio. To je više nego 99% foruma, normalno da sam umišljen.
A disappearancea nema jer ja ostajem paranoid android do groba. Treba samo nauciti s tim živjeti i cista uživancija. Svaka nova pošiljka, nova neizvjesnost.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/01/2010 : 15:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

A vidi se i da je taj covjek neuredan po prirodi.

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 26/01/2010 : 20:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Što se tice kupovanja paketa na kioscima, tako kupujem jedino MM Maxi + MM Specijal. Nije mi važno da bude glanc, a mrsko mi davat 39 kn za strip za koji nisam odviše zagrijan.
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 26/01/2010 : 22:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message
Što se mene tice meni je svejedno ja kupujem i pakete, ai nova izdanja sa kioska

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000