ZAGOR I GAMBIT 528 / 529 / 530 Ja se nesto uzdam u pijanstvo Gambit i Zagorelost Zagora. Ako sada ne padne neko valjanje po krevetu na 10 strana, izmedju dvoje pomenutih, ja dizem ruke od Zagora i predlazem autorima istog da se prikljuce paradi ponosa:):)
Ma ne moras bas da dizes ruke, ali mislim da bi ovi odmah mogli da se prikljuce paradi! :D :P :D ;)
Glasao sam za Yleniu Mada ima puno dobrih prica, dolazi nam izuzetan Zagorov priod Odmah iza Ylenie svakoako prica sa vukodlacima (Nuccio), Mortimer, Hogat...
Edited by - Bruce Springsteen on 30/01/2010 11:10:18
S pa zatim ne obicno V vec duplo W i na kraju kao slag na tortu ne jedno vec 2(dva) slova S.
Fakin brilijant. In jor fejs Šelbivil.
Nadam se da ce ovo remek delo biti dostupno fanovima i kao wallpaper,a sto da ne i ringtone,majice,šolje....sta god,samo da nam Zagor jos izlazi do vecnosti pa i kada planeta ode u prah.
Ti ono nikad nisi citao Zagora? Ili se mozda varam...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
S pa zatim ne obicno V vec duplo W i na kraju kao slag na tortu ne jedno vec 2(dva) slova S.
Fakin brilijant. In jor fejs Šelbivil.
Nadam se da ce ovo remek delo biti dostupno fanovima i kao wallpaper,a sto da ne i ringtone,majice,šolje....sta god,samo da nam Zagor jos izlazi do vecnosti pa i kada planeta ode u prah.
Long Live Zagor-Te-Nej
Secam te se kada si kao klinac putovao iz Kostolca u Požarevac da bi kupovao Zagorove stripove, koje sam izmedu ostalih i ja prodavao kao ulucni prodavac ispred tadašnjeg Noviteta. Tada si se kleo u Zagora i upijao svaku informaciju. Ne mogu da verujem da si odustao od svega...