nadam da ce Zagor imati u buducem periodu nekih odlicnih epizoda posto on i ima samo dobre,vrlo dobre i odlicne a te odlicne su u zadnje vrijema rijetke
Ja bih ipak rekao da su u zadnjih 18 godina preovladavale one srednje, lose i vrlo lose.Ali eto, nadam se proljecu.
Zar ove rijeci od tebe da dodju...Zagor nema takvih epizoda...takve su rezervisane za druge junake...ja sam ubijedjen da ce se pojaviti jos vrhunskih Zagorovih epizoda poput Zimske Zmije,Svemirske brace,Velike zavjere... samo trebamo vjerovati u to i cekati...pa nisu ni prije bile sve sjajne samo smo mi bili mladji naivniji i vise nam je daleko znacilo...
POVRATAK RENDALA MUTANTA 496 / 497 / 498 / 499 Nista ne ocekujem. Bure je nesposoban da vrati Mutanta. Komibinacija sa Vernijem moze izazvati katastrofu neslucenih razmera. A i sta ga vraca koji moj.
RATNICI NOCI 501 / 502 / 503 Valjda je to to . Dugo ocekivana dobra F. epizoda.
TAJNA TALISMANA 504 / 505 Ocekivanja su prevelika.
NEPOZNATE ZEMLJE 506 / 507 / 508 / 509 Ovde je pik ocekivanja.
RECNI VUKOVI 510 / 511 Moze biti da valja.
PAKLENA HORDA 512 / 513 Au, ovo je prokleti Mignaco (valjda)!
POVRATAK ROBERTA GREYA 514 / 515 / 516 Nit smrdi, nit mirise.
ja sam ubijedjen da ce se pojaviti jos vrhunskih Zagorovih epizoda poput Zimske Zmije,Svemirske brace,Velike zavjere... samo trebamo vjerovati u to i cekati...pa nisu ni prije bile sve sjajne samo smo mi bili mladji naivniji i vise nam je daleko znacilo...
Velika zavera mi je primer (polu)naivne price koja je dosla u pravo vreme. I postala i ostala velika u svakom pogledu.
Ma ovo s vukodlakom mora valjati, od prvog spomena polažem nade u to:) nadam se onoj attmosferi prvih horror prica koju su imali prvi vampir, Kandrax, pa cak i vukodlak uprkos slaboj prici. Nuccio izgleda dosta bolji od Vernija, dosta je dinamicniji i baca:D na Toricelija.
Mortimer mi je drag lik i ocekujem nešto od te price. Ova sa povratkom Varge bi mogla biti zanimljiva. Još bih spomenuo povratak Hagota i Greya, a od ostalih prica ne ocekujem ništa.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
... Marco Torricelli sa novim stilom, Giuseppe Prisco
Zaboravio si Rubinija...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Glasao sam za pricu ,,Ratnici Noci,,!Iskreno,nju najvise zelim da procitam, mada su za nijansu ispod Nuccio sa ,,Vukodlakom,, te povratci Rendal Mutanta,Stivena Hagota i Roberta Greya kao i susret sa Ylenijom Vargom!Jedino od cega ne ocekujem nista su ,,Recni Vukovi,, i ,,Spasavanje,,!Sve u svemu cini mi se da ce ovo biti dosta zanimljiv period Duha Sa Sjekirom...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ne samo da je ženski, nego znamo i da nije brazilka!
Malo o temi...nije loše, cini se ka novi pocetak od mutanta pa nadalje, možda se vrati stari zagor, ko zna...jel ko to cita na talijanskom? Inace, Hagotu se ode najviše veselim...
glasao sam za Mortimera, po meni jednog od najbolje osmisljenih Zagorovih neprijatelja.pozadina price(Haiti itd) je veoma zanimljiva i nadam se da nece biti promasaj...
Meni "Nepoznate zemlje" deluju obecavajuce. Verujem da ce i povratak Rendala mutanta biti solidno ostvarenje. Ipak,najvise bih voleo da uskoro citam o jos jednom epskom sukobu "Duha sa sekirom" i njegovog najveceg neprijatelja - Helingena! Veliki pozdrav i Profesoru Inzu! Bez njega ovaj sajt nije isti...