Author |
Topic  |
giant
Average Member

Slovenia
921 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 31/01/2010 : 22:41:33
|
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by Aster
Nadam se da nije kraj. Ali i ako jeste, onda ipak ima tu nesto pozitivno - Libellus ce lepo izdati sve do sada izaslo i tako cemo skupiti lepu kolekciju:-)))
Problem kod libellusa mi je da izdaju Mr Noa u tvrdim koricama, pa mu je stoga i cena visoka... Treba jedno citavo bogatstvo ako covek hoce da kupi Marti Misterija ili Mr No komplet!
Ja sam pre par dana kupio komplet MM (sve prvo izdanje) + sve gigante i prva 3 broja sb i almanaha. Stvarno vredi. Sledeci je Mr No.
Da, možda vredi, ali sada i ispricaj, KOLIKO si platio za taj komplet?? Da ga skupiš u Dnevnikovom izdanju, dobijaš lepe komade ili citav komplet za jeftiniju cijenu od Libellusovog Martija...govorim samo o kompletu do te cifre, do koje si kupio (nagadam), a gde su još ostale price, koje tek dolaze...a sada dodaj i Mr. No-a i videceš, da ti bude 1 500 Eura za obe edicije premalo...stvarno nonsens! A mislim da sam i premalu cifru rekao...! Inace za vjest, da se gasi Mr. No nisam uopšte iznenaden, jer sam ocekivao prije ili posle , da ce se to desiti. Posle avanturama u Africi je taj serijal drasticno gubio na kvaliteti, bar po mome, i niti ja sada ne vidim smisla ,da se i dalje nastavi. |
Invincible shield |
Edited by - giant on 31/01/2010 22:45:44 |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Garfield_Mo
Senior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 01/02/2010 : 06:51:27
|
Kamo srece da ugase i Teksa, kod njega ima tri zapleta
1) Neko je igrom slucaja ubio, oteo, prebio, silovao nekog starog Teksovog prijatelja, pa ce on malo da se sveti tabajuci narod:) 2)Teks i Karson su stigli u saloon, tenzija raste krompirici stizu, tenzija raste, pivo stize, tenzija raste, neko ih provocira, tenzija raste, neko ih uvredi, tenzija dolazi do tacke prekida i Teks pobije pola kafane 3)A sada nesto sasvim drugacije. Teks jase svoga konja vrana, i vidi osobu u nevolji...E sada je vec komplikovano jer imamo dve linije radnje: 1) osoba umire ali pruzi Teksu neki trag koji ce ovaj pratiti sve dok ne pobije pola grada, kafane, solitera, stadiona... 2)osoba ne umire ali je to zbog toga sto ta osoba nosi neku tajnu koja ce u odredjenom trenutku Teksa,Karsona i ostale dovesti u opasnost...Da li ce preziveti...Ne zna se... |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 01/02/2010 : 08:37:51
|
quote: Originally posted by tiberije
1) Neko je igrom slucaja ubio, oteo, prebio, silovao nekog starog Teksovog prijatelja, pa ce on malo da se sveti tabajuci narod:) 2)Teks i Karson su stigli u saloon, tenzija raste krompirici stizu, tenzija raste, pivo stize, tenzija raste, neko ih provocira, tenzija raste, neko ih uvredi, tenzija dolazi do tacke prekida i Teks pobije pola kafane 3)A sada nesto sasvim drugacije. Teks jase svoga konja vrana, i vidi osobu u nevolji...E sada je vec komplikovano jer imamo dve linije radnje: 1) osoba umire ali pruzi Teksu neki trag koji ce ovaj pratiti sve dok ne pobije pola grada, kafane, solitera, stadiona... 2)osoba ne umire ali je to zbog toga sto ta osoba nosi neku tajnu koja ce u odredjenom trenutku Teksa,Karsona i ostale dovesti u opasnost...Da li ce preziveti...Ne zna se...
E svaka ti cast.Odlican post....
 |
 |
|
danielp
Senior Member

Serbia
1386 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 01/02/2010 : 10:30:33
|
1) Neko je igrom slucaja ubio, oteo, prebio, silovao nekog starog Teksovog prijatelja, pa ce on malo da se sveti tabajuci narod:) 2)Teks i Karson su stigli u saloon, tenzija raste krompirici stizu, tenzija raste, pivo stize, tenzija raste, neko ih provocira, tenzija raste, neko ih uvredi, tenzija dolazi do tacke prekida i Teks pobije pola kafane 3)A sada nesto sasvim drugacije. Teks jase svoga konja vrana, i vidi osobu u nevolji...E sada je vec komplikovano jer imamo dve linije radnje: 1) osoba umire ali pruzi Teksu neki trag koji ce ovaj pratiti sve dok ne pobije pola grada, kafane, solitera, stadiona... 2)osoba ne umire ali je to zbog toga sto ta osoba nosi neku tajnu koja ce u odredjenom trenutku Teksa,Karsona i ostale dovesti u opasnost...Da li ce preziveti...Ne zna se...
hahaha zato ga i ne kupujem - jedinog od Bonelija |
 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 01/02/2010 : 10:38:38
|
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by anto
Kamo srece da i Zagora prekinu. Svaka cast ovom junaku, ali vreme mu je za penziju !
U penziju sa 65, Zagor tek sledece godine slavi 50-godina...
A u prvoj je epizodi imao 20, znaci Iduce ce godine imati 70, i previše za penziju Inace ce još malo Zagor uploviti u 20. stoljece   |
. |
 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
Posted - 01/02/2010 : 10:57:57
|
Vidim, ovde ima dosta kandidata za penziju.U svakom slucaju steta za Mr.No-a, moj je omiljeni.Iskreno, mnogi su junaci otpevali labudovu pesmu.Vreme je za penziju. |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 01/02/2010 : 11:01:52
|
ha ha ha ha ha |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 01/02/2010 : 11:48:36
|
quote: Originally posted by anto
Kamo srece da i Zagora prekinu. Svaka cast ovom junaku, ali vreme mu je za penziju !
Jeste vala sto je mnogo mnogo je, zanima me kako ovi najveci fanovi mogu vise citati iste scenarije prepricane na 1000 drugacijih nacina. Dokle ce biti zanimljivo gledati pokvarene trgovce oruzjem, mlade indijance uzvrele krvi, priglupe vojnike itd itd i ajmo dodati na svakih dvadeset brojeva povratak nekog starog neprijatelja koji uskrsnu gotovo kao i neki zlikovci iz marvel/dc izdanja... Ocekujem da ce i Zagor dobiti svoje izdanje ''Death of a Superman'' nakon koga ce se vratiti u novom kostimu ludji nego ikad |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/02/2010 : 11:54:14
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid Dokle ce biti zanimljivo gledati pokvarene trgovce oruzjem, mlade indijance uzvrele krvi, priglupe vojnike itd itd
Toninelli  |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 01/02/2010 : 12:00:17
|
quote: Originally posted by Aster
Nadam se da nije kraj. Ali i ako jeste, onda ipak ima tu nesto pozitivno - Libellus ce lepo izdati sve do sada izaslo i tako cemo skupiti lepu kolekciju:-)))
Problem kod libellusa mi je da izdaju Mr Noa u tvrdim koricama, pa mu je stoga i cena visoka... Treba jedno citavo bogatstvo ako covek hoce da kupi Marti Misterija ili Mr No komplet! covece a la si ti obio nesto .... sada je vrijeme da se obratis tati boneliju za ova sva italijanska izdanja da se uokviri to sve
Ja sam pre par dana kupio komplet MM (sve prvo izdanje) + sve gigante i prva 3 broja sb i almanaha. Stvarno vredi. Sledeci je Mr No.
|
feka |
 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 01/02/2010 : 13:03:09
|
Steta za nekad velikog Mister No-a Moglo se tu malo potruditi,ocigledno su losi scenaristi i sve losiji crtaci zajebali stvar.Cudi me da je Sergio dopustio da pilota toliko srozaju Mada je steta sto nisu nastavili sa jednim specijalcem godisnje,mislim da bi bilo interesantno da se prica o Jeriju nastavi makar tako...ne bi bilo lose da se prica nastavlja hronoloski pa da pratimo avantura Mister No-a u 70,80-im godinama proslog veka |
drale |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 01/02/2010 : 14:39:40
|
Opet cuvena prepirka Zagor-Tex, koja utoliko nema smisla buduci da je odavno dokazano da je Tex daleko bolji strip. Ovo je ionako topik o Mister Nou. |
 |
|
nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/02/2010 : 16:17:21
|
Ne razumem kako se neki ljudi olako služe frazama tipa "ideje za serijal iscrpljene" ili "izgubio na kvalitetu,pa nema smisla da se nastavi". Pa nije serijal živ organizam,pa sad kad je odslužio svoje,daj da ga ubijemo.Problem je u gomili imbecila koji su taj strip uzeli pod svoje i ucinili sve što je u njihovoj moci da ubiju svaku nadu da ce franšiza ikada više krenuti uzlaznom putanjom.Prica o pilotu avanturisti koji živi u šumama Amazonije,definitivno ima potencijala.Dovoljan je jedan covek sa pravom idejom da se ovaj serijal digne iz mrtvih,cak i sada,kad je armija fanova izgubila poverenje u njega. Mislim da su ipak prelako digli ruke od pilota.
Mnogi vodeci naslovi Bonelija su godinama izgubili na kvalitetu.Daj onda da gasimo i te serijale,pa da polako zatvaramo i firmu.. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 01/02/2010 : 16:30:05
|
Dobro hajde onda ovako koji serijal se popravio tokom vremena, posto ne pratim sve bonellijevce mozda i grijesim... Znam da se Dylan Dog malo nakasljao sa Nekropolisom i opet prestao da dise, Zagorovu epizodu koja posjeduje ''remek djelo'' kvalitete nisam godinama procitao, a ovo sad od Mr No-a sto citam nije lose ali razumijem zasto je izgubilo publiku. |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/02/2010 : 16:40:26
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid Znam da se Dylan Dog malo nakasljao sa Nekropolisom i opet prestao da dise, Zagorovu epizodu koja posjeduje ''remek djelo'' kvalitete nisam godinama procitao, a ovo sad od Mr No-a sto citam nije lose ali razumijem zasto je izgubilo publiku.
Meni vise nije citljiv pa ga stoga vise ne kupujem (LU + VC, izuzimam specijalce i maxije). Takav je zivot..... |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Rick
Average Member

Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 02/02/2010 : 10:47:13
|

So long, my friend!
Kasno je za heroje! One prave!
I za price...

|
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
Edited by - Rick on 02/02/2010 10:49:44 |
 |
|
dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/02/2010 : 21:32:49
|
quote: Originally posted by danielp
hahaha zato ga i ne kupujem - jedinog od Bonelija
pa da, vi citate samo kvalitetne stvari od bonellija... kakav tex, kakvi bakrachi... |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 04/02/2010 : 02:10:28
|
  |
Nemam potpis... |
 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 04/02/2010 : 10:49:16
|
quote: Originally posted by Colt
Opet cuvena prepirka Zagor-Tex, koja utoliko nema smisla buduci da je odavno dokazano da je Tex daleko bolji strip. Ovo je ionako topik o Mister Nou.
Ma kakva prepirka.Gde si ti video da se pominje Zagor, samo malo pljujemo po onom stripovskom gigantu Teksu. Nego, sve mi se cini da je King Warior u pravu, tebe stvarno Zagor muci ovih dana:) |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 04/02/2010 : 13:02:52
|
Lepo bi bilo opiciti makar malo po Mister no maxijima.Mislim u italiji.Cini mi se da bi se to prodavalo.Jedna prica na 300-tinak stranica,to bi bilo odlicno za pilota.Eh,puste zelje.... |
 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Topic  |
|
|
|